SO SUSAN staigmenų kosmetinė "Lip Love Bag". (July, 2017) "Act Like A Lady Think Like A Boss"

Dar viena So Susan, liepos mėnesio, kosmetinė pasiekė mano namus ir aš skubu rodyti jos turinį. Šiaip visai fainos man šitos kosmetinės. Jos veikia prenumeratos principu - užsipenumeruojate ČIA, ir gaunate kas mėnesį automatiškai, kol sustabdote arba nutraukiate prenumeratą. Tad kviečiu pasižiūrėti, ką radau liepos mėnesio dėžutėje, sakančioje 'elgtis kaip damai, o mąstyti, kaip bosui".

"Dauguma žmonių savo atmintį laiko intelektu, o savo požiūrį - faktais."
P. Masonas

Tiesa, trumpai priminsiu, jog prenumeruojant, staigmenų dėžutės kainuoja $20,95 US dolero, tačiau dėžutes galima nusipirkti ir be prenumeratos, tačiau tuo atveju mokėsite $45,00 US.


1. Limituoto leidimo kosmetikos kepšelis - "Act like a lady, think like a boss"
Pagaliau ne raudono atspalvio ir ne abstakčių figūrų kosmetinis krepšelis. Šitas krepšelis man daug gražesnis. Švelniai melsvas retro merginų ir vyrų siluetais puoštas krepšelis ir įkvepianti žinutė. Nepaprastai smagu tokį krepšelį išsitraukti iš rankinės, malonu į jį susimesti kosmetikos smulkmenas. O ir pats krepšelis labai kokybiškas, tvirtas, su pamušalo medžiaga viduje.
Vertė: $12,00 US


Man labai patinka lūpų šveitikliai, tačiau šito kol kas dar neatidarysiu, turiu Lush šveitiklio likučių, o tokios priemonės paprastai galioja ne tiek ir ilgai, kas spėtum visą sunaudoti, ypatingai, kai aš naudoju ne kiekvieną dieną. Tad, kai pabaigsiu turimą, tuomet atidarysiu šitą. Kaip vertinu produktą - teigiamai. Kas jau kas, o šveitikliai man visuomet pasiteisina, tad bus labai smagu išbandyti kažką naujo.
Vertė: $19,00 US


Ryškiai raudoni lūpų dažai su matiniu efektu ir palyginus sausa formule. Būdamas pieštuko formos, lūpdažis patogus nubrėžti ir kontūrą ir užpildyti lūpas. Patiko, tačiau testuoti dar reiktų.
Vertė: $21,00 US



Ryškūs, intensyvūs ir spalvoti akių šešėliai. Man jie pasirodė labai švelnios, minkštos konsistencijos, tačiau nebyra ir netrupa. 
Nepaprastai smagu sudėtis be mineralinių aliejų, ftalatų ir parabenų. Kaip ir kitos, krepšelyje esančios priemonės, taip ir ši yra tinkama veganams. Nei šešėliai, nei jo sudėtyje naudojami ingredientai nebuvo testuojami ant gyvūnų.
Tvirtas šešėlių indelis yra su mažučiu veidrodėliu ant dangtelio, ko vienetiniuose šešėliuose nesu mačiusi jau labai ilgą laiką. 
Bet smagiausias pats atspalvis - ryškiai žalias, turintis spindesio efektą, tačiau spindinčios dalelės pakankamai mažos, kad jų nesimatytų vizualiai.
Vertė: $12,00 US


Ir paskutinis dalykas kosmetinėje buvo šitas maskavimo šepetėlis, kuris savo forma ir dydžiu labiau primena tradicinės formos makiažo pagrindo šepetėlį. Šiaip jis pakankamai švelnus paakių sričiai, šereliai lankstūs, bet ne per kieti. Tiek kad kol kas bandžiau tik kartą ir tvirtai nuomonei susidaryti, man dar reikia laiko.
Vertė: $21,95 US


Šita kosmetinė man labai smagi - tiek produktai man labai patinka, tiek kosmetinės dizainas. Labiausiai esu sužavėta akių šešėliais ir labai patinka lūpų šveitiklis, tiek kad dar jo nepabandžiau. Tačiau jei kalbėti apie kitą kosmetinę - nusprendžiau padaryti pertrauką. Puikiai žinau, kaip lengva tokiomis staigmenomis pasisotinti ir prarasti tą malonų džiugesio ir staigmenos pojūtį žiūrint produktus. Tikriausiai kada nors vėl atnaujinsiu prenumeratą, bet kol kas, sekantį mėnesį šios kosmetinės mano pirkiniuose nebus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai