BLANX Intensive Stain Removal - balinamoji dantų pasta, efektyviai šalinanti dėmes su bambuko milteliais ir Islandine kerpene

Šiandien šiek tiek apie dantų pastas. Ar jūs jas keičiate? Ar visgi turite vieną pamėgtą variantą, kurį nuolat naudojate? Mano vyrui puikiai tinka ir labai patinka Colgate, o aš, kaip didžiulė kavos mėgėja, nuolat ieškau švelniai valančios, tačiau labai efektyviai balinančios dantų pastos - ir vistiek, niekuomet nesu patenkinta savo dantų emalio baltumu. Nieko nepadarysi - kokio baltumo juos turi genetiškai, tokie jie ir yra, o dar kai geri tiek kavos, kiek aš. Galima tik šiek tiek pabalinti su pagalbinėmis priemonėmis, tačiau galiausiai jie vistiek gana greitai praranda tą baltumą. 

Blanx dantų pastą pirkau dar Maxima grožio mugės metu, ir tikėjausi gero balinamojo efekto. Naudojam jau pakankamai ilgą laiką, tad metas trumputei nuomonei - ar vertą ją įsigyti, o nusipirkus - ko tikėtis?

"Sendamas žmogus nepasidaro protingesnis, jis tik pasidaro atsargesnis"
E. Hemingvėjus


Produktas: BLANX Intensive Stain Removal - balinamoji dantų pasta, efektyviai šalinanti dėmes su bambuko milteliais ir Islandine kerpene
Gamintojas: "Coswell". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: išvalyti dantis, balinti dantų emalį, šalinti apnašas, saugoti nuo akmenų susidarymo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: po naudojimo dantys tampa net slidūs nuo švarumo
Labiausiai nepatiko: dozavimo pompa labai apsunkina pastos dozavimą
Tūris: 75 ml
Kaina*: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Su bambuko milteliais ir Islandine kerpene. Neabrazyvinė pasta saugiai atkuria natūralų dantų batumą ir efektyviai šalina dantų dėmes. Bambuko mikromilteliai padeda greitai ir saugiai pašalinti dantų apnašas ir pigmentus, kuriuos sukelia rūkymas, kava, arbata, raudonasis vynas ir kai kurie maisto produktai. Sudėtyje esantis islandinės kerpenos ekstraktas apsaugo nuo apnašų ir akmenų susidarymo, efektyviai slopina patogeninių mikroorganizmų plitimą, tuo pačiu išsaugo naudingą mikroflorą ir padeda išlaikyti gaivų burnos kvapą bei balina dantų emalį.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Sorbitol, Silica, Cellulose Gum, Xylitol, Aroma, Cetraria Islandica Extract, Usnea Barbata Extract, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Fluoride, Mentha Piperita Oil, Papain, Sodium Saccharin, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Maltodextrin, Anethole, Menthol, Eugenol, Limonene, CI 77891.
0,08% natrio flourido
0,4% natriomonofluorofosfato


Poveikis. Tai tikriausiai pirmiausia, kas atkreipė mano dėmesį į šitą produktą, buvo kitokia jo pakuotė, ne išspaudžiama tūbelė, kaip mes esame įpratę, tačiau pastatomas volelis su pompa pakuotės viršuje. Tai nėra mano pirmoji pasta su pompa, tad žinau, kad ne visuomet jos pasiteisina. Tiesą sakius, pompa šitame produkte man nepatinka. Turėjusi palengvinti dozavimo procesą, ji viską tik apsunkina. Įsivaizduokite, nuimam dangtelį, spaudžiant vieną pusę atsiveria dozavimo anga, o kad produktas išlystų, tenka labai labai stipriai spausti. Negana to, dažnai atleisti pompą ir neuždėjus pakankamai pastos, spausti viską iš naujo. Nedozuoja šita pompa nei vienodo dydžio porcijomis, nei palengvina išspaudimą. Tad man pakuotė, kad ir kaip įdomiai atrodytų iš pirmo žvilgsnio, visiškai nepatinka. Tačiau keliaujame prie poveikio.

Dantų pasta suputoja vidutiniškai, skystomis putomis ir dantis išvalo labai gerai. Visos apnašos pašalinamos iki tiek, kad braukiant liežuviu jis lengvai slysta per dantis, o dantys tokie švarūs, galima laisvai sakyki 'gergždančiai švarūs'. Tad su apnašų šalinimu - puikiai. Ir efektas išlieka visai neblogai - ne visą dieną, tačiau ilgokai. Pasta gaivi, suteikia pakankamai mėtinės gaivos, tačiau skonis saldokas, todėl mėtos negriaužia liežuvio.

Šitoje priemonėje man svarbiausias buvo balinamasis efektas. Taip, pasta balina dantukus, tačiau nepasakyčiau, kad efektas labai stiprus ar intensyvus. Aš balinamąjį efektą prilyginčiau tokiam, kokį gauname su sauguma dantų pastų. Tad ar intensyviai balinanti - tikrai ne.

Žinokite nebloga dantų pasta - man patinka, kad ir augalinių ekstraktų sudėtyje nemažai ir tas labai geras apnašų šalinimo efektas. Tačiau balinamojo tikėjausi daugiau. O labiausiai erzina striginėjanti, nepatogi pompa - matyt visos dantų pastos su pompa visgi yra tokios. Jei ne pompa, pastos įvertinimas būtų šiek tiek geresnis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai