RECEPTY BABUŠKI AGAFJI natūralus maitinamasis nuplaunamas aliejus silpniems ir pažeistiems plaukams

Aš vis dar naudoju visokius nuplaunamus aliekujus apie porą kartų per savaitę, prieš plaukus planant įprastu šampūnu. Labai noriu tikėti, kad aliejai suteikia mano plaukams naudos, todėl jie tampa ir stipresni, ir sveikesni ir gražiau atrodo. 

Šiam kartui rinkausi ne nuo plaukų slinkimo, nes kaip ir slinkimas visiškai susinormalizavęs. Nors plaukų atrodo iškrenta daug, tačiau įvertinus jų ilgį, tas žiupsnis plaukų nėra daug. Nežinau, kaip čia geriau paaiškinti - trumpaplaukei žiupsnis plakų yra daug, o ilgaplaukei - ne - juk vienas pastarosios plaukas atstoja kelis trumpaplaukės 😊 Tačiau čia visai nėra šito įrašo esmė. Čia susirinkome šiek tiek plačiau pakalbėti apie Recepty Babuški Agafji aliejinę, maitinimą žadančią kaukę. Tad kaip man šita kaukė padėjo ir ar verta ją pirkti? 

"Tik tas nekrinta, kuris niekad nekopė."
Dž. Hauelsas


Produktas: RECEPTY BABUŠKI AGAFJI natūralus maitinamasis nuplaunamas aliejus silpniems ir pažeistiems plaukams
Gamintojas: "OOO Pervoje Reshenie" Pagaminta Rusijoje
Paskirtis: maitinti, atstatyti, stiprinti plaukus
Tinkamas tipas: skirta silpniems ir pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: plaukai po kaukės tampa vizualiai gražesni, švelnesni
Labiausiai nepatiko: daug nesaugių ingredientų priemonės sudėtyje
Tūris: 150 ml
Kaina*: 2,90 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, www.elevita.lt
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Recepty Babuški Agafji aliejus plaukams, praturtintas sojų, varnalėšų, sibirinio kedro, baltųjų serbentų kauliukų ekstraktais, alyvuogių aliejumi, maitina, atstato bei stiprina silpnus ir pažeistus plaukus, suteikia natūralų spindesį.

Naudojimas: aliejų pašildyti iki kambario temperatūros. Šiltą aliejų paskirstyti ant plaukų ir galvos odos, palaikyti 30-60 min. ir nuplauti švelniu šampūnu. Prieš naudojimą suplakti.


Nekenčiu plaukų nuplaunamųjų aliejų pakuočių! Jų buteliukai visuomet būna nesandarūs ir aliejus stebuklingais būdais sugeba išbėgti iš pakuotės lauk bei nuteplioti ne tik buteliuko sieneles, tačiau ir viską aplink... Valyk nevalęs, bet vistiek, visuomet randi buteliuką apibėgusį, drėgną ir aliejuotą. Fui... nepatinka ir visuomet priverčia susimąstyti - ar taip sunku pagaminti sandarias aliejaus pakuotes?

Na, o buteliukas plastikinis, dangtelio dzavimo anga kvadratinė, primena losjonų ar tonikų angas, tačiau pakankamai patogi ir greitai bei paprastai išspaudžiu reikiamą produkto kiekį lauk. Rusiškų pakuočių dizainas kaip visuomet šioks toks kičas: visko daug, pakuotė perkrauta, informacijos krūva ir tamsus spalvinis fonas. 

Kvapas. Aliejinio ir augalinio aromato mišinys, kuriame jaučiasi ir spygliuočių natos. 

Konsistencija be abejonės visiškai aliejinė, lengvai gelsvos spalvos.


Sudėtis: Olea Europaea Fruit Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Arctium Lappa Root Extract, Hippophae Rhamnoides Oil, Abies Sibirica Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Oil, Scutellaria Baicalensis Oil, Tocopherol, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Benzyl Benzoate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Sudėtyje nėra konservantų, sintetinių dažiklių.


Poveikis. Aliejų visuomet tepu ant plaukų, prieš jų plovimą ir kondicionavimą. Tiesą sakant, niekuomet negailiu aliejaus ir tikrai ne lengvai sudrėkinu plaukus, bet pasistengiu, jog aliejaus būtų nemažai. Aišku, ne iti tokio lygio, kad varvėtų nuo plauko, bet nemažai. Aliejuką laikau tiek, kiek turiu laiko, valandą, porą, kartais ir visą pusdienį - norisi tikėti, jog kuo ilgiau jis būna laikomas, tuo labiau plaukas įgeria aliejų. Bet visuomet, ne mažiau, negu 30 minučių.

Aš pastebiu, jog po šito aliejuko mano plaukai tikrai tampa ir paklusnesni, ir itin švelnūs, ir glotnesnis ir sausumo pojūtis juose mažesnis. Tad tikriausiai maitina plaukučius, nors beveik baigusi pakuotę, aš negaliu to pasakyti. Tačiau man nepatinka tai, jog aliejus suteikia plaukams geltoną atspalvį. Tačiau čia visai ne šito konkrečiai aliejaus esmė - gali būti, jog mano visiškai šviesinti plaukučiai, kuriems noriu suteikti šalto atspalvio, labai greit nusidažo natūraliai geltona aliejaus spalva. Gal metas nebenaudoti tokių aliejų? Kol kas esu nusipirkusi pamainą, tačiau stebėsiu, kaip mano plaukai reaguoja su tokio tipo priemonėmis ateityje.

Galiausiai vertindama produktą, noriu pasakyti, jog jis nei tai labai įspūdingas, nei labai prastas. Visiškai vidutinis produktas, kurį galite bandyti - sudėtyje labai daug aliejų ir augalinių ekstraktų, bet stebuklų tikėtis nereiktų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai