ESSENCE "Light up your face luminizer" veido modeliavimo, stroblingo paletė ("10 ready, set, glow!")

Apsižiūrėjau savo kosmetikos produktus ir radau nemažai tokių, apie kuriuos nepapasakojau, o vienas jų - paletė su krūva spindinčių pudrų, vadinamųjų hailaiterių ar stroblingo priemonių. Keista, kad dar lietuviško atitikmens mūsų kalbininkai nesugalvojo. O gal jau sugalvojo, tik aš nežinau? 

Tad šitą paletę esu naudojusi ne vieną ir ne penkis kartus - tai dauigafunkcinė priemonė, kurią naudojame siekdami sukurti skirtingus efektus ant veido - visas pudras vienija vienas bendras aspektas - jie švyti ir šviesina odą. Pasižiūrime, kaip man sekėsi su šita palete draugauti.

"- Nesinori dirbti! - pravirko Triušis trindamas letenas. - O nedirbti nemoku. Ir ką turėčiau daryti?!
- Aš tai ką nors suvalgyčiau... - nuoširdžiai patarė meškiukas."

Iš "Gerų minčių kalendoriaus"


Produktas: ESSENCE "Light up your face luminizer" veido modeliavimo, stroblingo paletė ("10 ready, set, glow!")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui modeliuoti
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: 1-os paletės spalvos efektas ant veido
Labiausiai nepatiko: stambūs blizgučiai
Tūris: 14 g
Kaina*: 4,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2-2,5/5

Ką žada gamintojas: „strobing“ technikos žvaigždė. naudojant po vieną ar maišant ant skruostikaulių, nosies tiltelio ar po lūpomis, šios trys šviesą atspindinčios priemonės spalvos su šviesą atspindinčiais pigmentais paryškins bruožus su švelniu perlo, intensyvaus blizgesio ar auksinio švytėjimo efektu.


Pirmiausia, kaip visuomet norisi keliais sakiniais pakalbėti apie produkto pakuotę. Skaidraus plastiko paletė atrodo pagaminta iš vidutiniškai tvirto plastiko, tačiau žinau, kad po kiek laiko, atsidarymo ir uždarymo mechanizmas šiek tiek atlaisvės, o ir keliaujant tokios pakuotės neimčiau, arba dėčiau labai saugiai - ji linkusi dužti. Be to, pakankamai greitai nusidėvi visi užrašai. Tačiau labai smagu, kad nugarėlėje randame paveiksliuką su nurodymais, kur kokią spalvą naudoti ir kur ką ryškinti - kitaip, tiesiog įsivaizduotum, kad visus hailaiterius galima naudoti tik žemiau akies, ant kauliuko, tiesa?

Kvapas. Įprastas pudriniams gaminiams, aš šitą kvapą visuomet vadinu mica aromatu, bet nežinau, ar tai tikrai micos kvapas? Iš esmės nieko ypatingo, toks, kaip ir visuose sausuose kosmetikos produktuose.

Konsistencija. Visos trys priemonės į sausesnę pusę, turi mažai drėgnumo, labiausiai erzina 2-o "rose" hailaiterio itin stambūs blizgučiai. Tačiau ir "golden beige" hailaiterio blizgučiai pernelyg stambūs, kaip tokiam produktui.


Sudėtis: TALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, SILICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYISOBUTENE, SYNTHETIC WAX, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TIN OXIDE.
MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77499, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Nepaprastai gera, kai matai, gamintojo nurodymus dėl priemonių panaudojimo būdų, bent jau pradžioje galima įsivaiduoti, kur ką naudoti, o jau paskui - pagal savo pomėgius ir kur labiausiai patinka.

1. nude hailaiteris - satininio efekto, su subtiliu žėrėjimu. Man labai patinka jį naudoti visam veidui: vietoj bronzato, ant smakro, ant kaktos ir nosies. Tačiau gamintojas rodo, jog šią spalvą rektų dengti kaktos centre, ant nosies ir ant smakro centro. Man šitas atspalvis visoje paletėje patinka labiausiai, jo blizgučiai itin smulkiai malti ir vizualiai žiūrint nesimato. O odai suteikia šalto tono rusvą atspalvį su subtiliai dailiu švytėjimo efekto - nei per daug, nei per mažai, kiekvienai dienai.

2. rose hailaiteris - itin blizgi pudra su blizgučiai. Ir šita man labiausiai nepatinka. Naudojau ją tik žemiau antakio ir ant skruostikaulio (gamintojas rekomenduoja būtent šiose srityse ir naudoti) - ir net ten man blizgučiai per dideli, per stambūs ir nei natūraliai, nei gražiai atrodo ir be viso ko - labai paryškina odos netobulumus. Nežinau, kur šitą pudrytę naudoti?

3. golden beige hailaiteris - perlų spindesio pudra, skirta suteikti odai vizualinio šiltumo ir švelnumo. Šita pudra tokia - na, kaip ir visai nieko - blizgučiai čia jau gerokai mažesni, negu rose variante, bet visitek pakankamai stambūs. Tikrai galėtų būti smulkesni. Gamintojas ją nurodo naudoti vietoj bronzinės pudros - tam ir naudojau, nes spalva turi šiltą atspalvį. Beje, šitą spalvą mielai naudoju ir vietoj akių šešėlių.


Nepatinka man šios pudrytės - nuotraukoje matote, mano makiažą su gamintojo rekomenduojamomis dažymui skirtomis vietomis - tiesiog norėjau parodyti, kaip atrodytų makiažas, jei daryčiau, kaip nurodoma. Labai gerai atrodo pirmoji pudra ant kaktos i rnosies, o visur kitur  - hmm... abejoju.

Man visos priemonės yra gerokai per sausos - jei jos turėtų daugiau drėgnumo, gal dengtųsi dailiau ir patogiau? O ir erzina pernelyg dideli blizgučiai, kurie kažin kokiais būdais sugeba nukeliauti per sivą mano veidą ir atsidurti ten, kur jiems visai ne vieta! O ir išlikimas labai abejotinas 2-3 valandos ir visas veidas atrodo prastai, reiktų vėl atnaujinti priemones - ženkliai per trumpai išlieka. O kur dar stiprus byrėjimas - dažantis viskas aplink būna nusėta pudros dulkėmis ir su kiekvienu priemonės panaudojimu, dar turiu progą ir stalą nusivalyti. 😆

Tad, nors efektas nėra prasčiausias, bet pudrų jums nerekomenduoju. Man labiausiai patiko 1 (nude) hailaiterio pudra ir žinau kad šitą tikrai naudosiu. O dėl kitų - kol kas labai labai labai abejoju...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai