NUMIS MED "Urea" atkuriamasis rankų balzamas su 10% šlapalo

Kaip laikotės? Kaip jūsų savaitgalis? Tai tikriausiai pirmas savaitgalis po ilgo laiko, kai galiu prisėsti prie tinklaraščio, nors trumpam. Pastaruoju metu pastebiu, kaip to laiko man lieka vis mažiau. Nespėjau suvokti, kur dingo ir porą vasaros mėnesių? Tačiau vasaros malonumais pasimėgauti tikrai spėjau. O kaip jūs jaučiatės? Ar spėjote pasidžiaugti vasaros malonumais?

Na, o šiandien man labai norisi papasakoti apie Numis Med rankų kremą skirtą labai sausai rankų odai. Nors vasaros metu itin šiurkščia rankų oda nesiskundžiu, tačiau vasarą ji pakankamai greitai išsausėja, todėl visiškai lengvučių kremų naudoti negaliu - norisi ko nors sunkesnio ir turinčio geresnį efektą. Na, ir aišku, labai norėjau sunaudoti turimą miniuką, todėl paėmiau šitą kremą į rankas ir jau beveik baigiant sunaudoti, trumpai pasakoti savo įspūdžius.

"Kantrybė yra geriausias vaistas nuo įvairiausių kančių."
Plautas


Produktas: NUMIS MED "Urea" atkuriamasis rankų balzamas su 10% šlapalo
Gamintojas: "MANN & SCHRÖDER" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti, suteikti elastingumo ir lygumo rankoms
Tinkamas tipas: labai sausai ir ypatingai šiurkščiai odai
Labiausiai patiko: rankos tampa vizualiai gražesnės
Labiausiai nepatiko: palieka slidumo jausmą
Tūris: mano turima pakuotė 20 ml, parduodama pakuotėse po 75 ml
Kaina*: 75 ml - 7,24 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė vaistinėse
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Ši speciali priemonė, skirta labai sausai ir ypatingai šiurkščiai odai, drėkina ją, saugo ir intensyviai puoselėja. Labai veiksmingas šlapalas ilgam laikui aprūpina odą drėkinamaisiais komponentais, dėl to sumažėja tempimo pojūtis. Net labai sausa ir šiukšti rankų oda taps lygi ir elastinga, atspari aplinkos poveikiui. Be kvapiųjų medžiagų.
Naudojimas: švelniai įmasažuokite į nupraustą rankų odą.

Ypač veiksmingas šlapalas gali padėti pastebimai sumažinti tempimo jausmą ir paskatinti pažeistos odos regeneraciją. Net šiurkšti ir labai sausa sunkiai dirbančių rankų oda tampa lygi ir elastinga bei puikiai apsaugota nuo aplinkos poveikio. Galima naudoti kaip pagalbinę priemonę esant  egzemai, diabetui, žvynelinei ir kontaktiniam dermatitui. Dermatologų tyrimai rodo, kad produktas yra itin veiksmingas ir saugus prižiūrint labai sausą probleminę odą. Tinka į alergiją linkusiai jautriai odai.


Rankų kremo pakuotė yra mini dydžio, tačiau beveik nieko nesiskiria nuo normalios, kurią randame parduotuvėse: tokia pat plastikinė tūbelės forma, toks pat užrašų pilnas dizainas ir raudoni intarpai. Skiriasi tik tuo, kad pilno dydžio kremas turi atidengiamą, o ne nusukamą kamštelį.

Kvapas. Rankų kremas sudėtyje nebuvo naudojamos jokios kvapiosios medžiagos, todėl kremą reiktų laikyti bekvape priemone. Labai silpnas, natūralus kvapas yra, kaip ir visuose tokio tipo priemonėse.

Konsistencija. Baltos spalvos kremas lengvos konsistencijos, jaučiamas slidumas. Tačiau aš tikėjausi, kad kremas turės riebumo pojūtį, o jo visiškai nėra.


Sudėtis: Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Panthenol, Sodium Lactate, Bisabolol, Lactic Acid, Propylene Glycol, Anthemis Nobilis Flower Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Dimethicone, Pentaerythrityl Distearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Carbomer, Squalane, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Titanium Dioxide, Ethylhexylglycerin, Silver Chloride.


Poveikis. Pasitepus kremu rankas atrodo, kad kremas greitai susigeria, tačiau rankos dar labai ilgai jaučiasi slidžios ir lipnokos. Kaip čia geriau paaiškinti, rankos atrodo visiškai sausos, atrodo nebėra jokių kremo likučių, tačiau jos vistiek šiek tiek lipnios. Galbūt kremas šiam metų laikui man per sunkios konsistencijos? Kad ir kaip bebūtų, mane tai erzina.

Tas nemalonus lipnumas dingsta po kelių valandų, tad man daug smagiau kremą naudoti nakties, o ne dienos metui. Kremas gerai drėkina rankas, atrodo, kad net gilesniuose odos sluoksniuose jaučiamas drėkinimas ir maloni vėsa. O vizualiai rankos atrodo lygesnės, oda šviesesnė ir gražesnė.

Pačiam kremo poveikiui nieko negalėčiau prikišti, bet tas lipnumas mane erzina. Tad net nežinau, kai vertinti kremą - kaip ir neblogas, tačiau jei jus erzina kai kremas palieka jaučiąmą plėvelę, lipnumą ar slidumo pojūtį ilgesniam laikui, tuomet tikrai nepatiks.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai