BIODERMA "Sensibio H2O" valomasis micelinis vanduo jautriai odai

Micelinis vanduo kosmetikos pasaulyje sukėlė tikrą revoliuciją. Produktas pakeičiantis kelis buteliukus jūsų vonioje iš ties efektyvus ir patogus būdas ne tik sutaupyti, tačiau ir pakeisti veido priežiūros rutiną iš esmės. Šį kartą mano aplodismentai ir didžiausios liaupsės skamba visų mėgstamam Bioderma miceliniam vandenukui, skirtam jautriai veido odai.

Kuo ilgiau ko nors laukiate, tuo labiau tai vertinsite pagaliau sulaukę.
Nes viskas, kas vertinama, yra iš tiesų verta laukimo...

Šiandien visą dieną važinėjome po miestą bandydami pagaliau rasti ir įsigyti reikiamo dydžio komodą. Pravažinėjome daugybę parduotuvių, tačiau atrodo, kad visur parduodamos standartinės keturių stalčių nedidelės komodos... Pagaliau paprasčiausiai išsirinkome Ikea parduotuvėje, kurioje galima susikomplektuoti sau reikiamo dydžio baldus. Patogu ir praktiška... ir dydis, kai atvyks tikiuosi bus toks, kokį planuojame savo augančiai šeimynai.

Aš labai džiaugiuosi savo laukimu ir bene visos mano mintys sukasi apie būsimą mažylį. Tačiau puikiai suprantu, kad aplinkiniams ne itin smalsu išgirsti mano rūpestėlius ir džiaugsmus, todėl stengiuosi apie visa tai kalbėti kiek galima mažiau. Kiek pajėgiu, visgi, netikėtai mintims vėl nuklydus prie mažylio, aš su šypsena veide kam nors pasakoju apie naujus spyrius, mažylio dabartinį ūgį ir svorį ar suplanuotą ir tik pradėtą ruošti naujagimio kraitelį... Mintys tiesiog ima valdyti liežuvį ir prasprūsta man patys gražiausi žodžiai. Atsiprašau jei per dažnai apie laukimą kalbu ir tinklaraštyje, stengiuosi kiek galiu mažiau...



Produktas: BIODERMA "Sensibio H2O" valomasis micelinis vanduo
Gamintojas: "Bioderma Laboratoire Dermatologique". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuvalyti makiažą ir veidą, raminti ir drėkinti odą
Tinkamas tipas: jautriai odai, linkusiai į sausumą
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kiek aukštesnė kaina nei panašių gaminių
Tūris: 100 ml
Kaina*: 7,10 EUR (24,51 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje, efarma.lt

Ką žada gamintojas: BIODERMA valomasis vanduo SENSIBIO H2O švelniai valo odą ir visų tipų veido ir akių makiažą. Užtikrina nepriekaištingą jautrios odos toleravimą. Nereikia nuplauti.
„Bioderma“ micelinis valomasis vanduo „Sensibio H2O“ sukurtas jautriai, į sausumą linkusiai odai. Švelniai nuvalo veidą bei vandeniui atsparų makiažą. Sudėtyje esančios micelės efektyviai suriša nešvarumus ir palaiko odos pH balansą (be muilo, fiziologinio pH, alkoholio). Raminantys aktyvieji ingredientai apsaugo nuo sudirgimo, dažnai kylančio valant odą. Naudojant Sensibio H2O nebereikia naudoti papildomų veido higienos priemonių: pienelio, makiažo valiklio, toniko, prausiklio.
Naudojimas: Valykite odą suvilgytu vatos lapeliu kasdien ryte ir vakare. Nereikia nuplauti.


Mano buteliukas mažesnės pakuotės, parduodamos prekyboje, yra ir didesni, tačiau pirmam pabandymui (ir žinoma dėl kainos) pasirinkau mažesnį kiekį.

Buteliuko pakuotė skaidri, plastikas gana tvirtas ir kokybiškas. Pakuotė puošta visiškai baltos spalvos etiketė su rausvos spalvos užrašais ir tokios pat spalvos dangteliu. Po dangteliu naga vidutinio dydžio. Man labai patinka, kad apverstus atidarytą buteliuką produktas laša pro angą bet nebėga stipria srove. Taip man gerokai lengviau dozuoti ir nepadauginti gaminio.


Kvapas. Micelinis vanduo turi silpną ir sunkiai nusakomą aromatą. Jei mano uoslė nebūtų sujautrėjusi, tikriausiai tokio kvapo net neužuosčiau... O dabar jaučiu labai silpną kvapą su vos jaučiamu kartumo kvapu. Jei valant lūpas patenka į burną (arba pasitaiko lūpas lyžtelti), jaučiamas kiek kartus priemonės skonis.


Konsistencija. Produktas skystas ir skaidrus, visiškai toks pat, kaip vanduo.


Sudėtis: Water, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Propylene Glycol, Cetrimonium Bromide, Disodium EDTA.


Poveikis. Man visuomet patiko daugiafunkcinės priemonės, kai vietoj kelių buteliukų galiu naudoti vos vieną priemonę. Praktiškai visi miceliniai vandenys pakeičia veido prausiklį, kosmetinį pienelį, makiažo valiklį bei veido toniką.



Bioderma micelinis vanduo jau tapo vienu geriausių šių metų išbandytų produktų ne tik veido priežiūros priemonių kategorijoje, tačiau ir apskritai, vertinant visus šiemet naujai išbandytus produktus.  Jis puikiai valo viso veido ir akių makiažą, įveikia net atsparesnį blakstienų tušą (vandeniui atsparių priemonių valymo šiuo vandeniu nebandžiau), gerai pašalina visus nešvarumus ir makiažo likučius. Mano nuostabai, man net nebereikia papildomo veido prausimo prausikliu, nes jis nepalieka riebios plėvelės ant veido odos, o oda po valymo jaučiama itin švari.



Be švelnaus ir labai efektyvaus veido valymo dar norisi paminėti ir tai, kad veido oda po valymo ne tik lieka švari, tačiau micelinis vanduo gerai gaivina ir tonizuoja veido odą.

Ir dar norisi pabrėžti, kad net patekęs į akis ar ant vandens linijos akių negraužia ir nedirgina, kaip nutinka su dauguma akių makiažo valiklių.



REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:
+ daili pakuotė;
+ patogus buteliukas ir patogus dozatorius;
+ praktiškai bekvapis;
+ daugiafunkcinė priemonė pakeičia veido prausiklį, kosmetinį pienelį, makiažo valiklį bei veido toniką;
+ nepriekaištingai valo veido ir akių makiažą ir veido nešvarumus;
+ nepalieka riebios plėvelės ant odos;
+ oda jaučiasi itin švari (nebesinori jos papildomai plauti vandeniu ir prausikliu);
+ švelnus ir efektyvus efektas;
+ gaivina ir tonizuoja veido odą;
+ nedirgina nei odos nei akių srities.

TRŪKUMAI:
- aukšta kaina;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (3) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Gražių sapnų,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Micelinis vanduo dovanų: https://testas.bioderma.lt/kuris-h2o-tu-esi/35?al_applink_data=%7B%22extras%22%3A%7B%7D%2C%22version%22%3A%221.0%22%2C%22target_url%22%3A%22https%3A%5C%2F%5C%2Ftestas.bioderma.lt%5C%2Fkuris-h2o-tu-esi%5C%2F35%22%2C%22referer_app_link%22%3A%7B%22package%22%3A%22fr.vinted%22%2C%22app_name%22%3A%22Vinted%22%7D%2C%22user_agent%22%3A%22Bolts%20Android%201.4.0%22%7D&fbclid=IwAR32tvjHvcsNfT7REmZ84toVxbLxO6mmAQP9cnUDGkcjq_4yh34jefWahgY
    Man pasisekė laimėti, gal ir Jums pavyks :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jei nuorodos neatidaro, ji yra Bioderma Lietuva Facebook paskyroje :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atsidaro, bet dovanų nesiūlo, tiesiog atlikti testą :)

      Panaikinti
    2. Atlikus testą reikėjo pasidalinti juo savo soc.tinkle bei nusiųsti Bioderma Lietuva Facebook žinutę apie tai. 200 dovanų iš viso buvo, turbūt baigėsi... :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą