LISTERINE "Zero" burnos skalavimo skystis "Mild Mint"

Burnos higiena man asmeniškai visad buvo svarbesnė nei kosmetika. Na tikrai nėra įdomesnė ar smagiau išbandoma, aprašoma, nei kosmetika; tačiau man gerokai svarbesnė. Aš galiu nepasidažyti, tačiau negaliu neišsivalyti dantų ir nepasirūpinti burnos higiena. Paprasčiausiai negaliu...

O šį kart trumpai apie švelnaus, tačiau tokio pat veiksmingo poveikio burnos skalavimo skystį iš Listerine.



Produktas: LISTERINE "Zero" burnos skalavimo skystis "Mild Mint"
Gamintojas: "Johnson & Johnson". Pagaminta EU
Paskirtis: valyti burnos ertmę
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: švelnesnis skonis
Labiausiai nepatiko: šiek tiek "kliūva" nevisai saugi sudėtis
Tūris: 500 ml
Kaina*: 5,79 EUR  (19,99 Lt)
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centrų kosmetikos ir higienos skyriuose, vaistinėse, kosmetikos parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Burnos skalavimo skystis be alkoholio. Naudojant du kartus per dieną, švelnesnio skonio burnos skalavimo skystis Listerine "Zero" pašalina bakterijas, kurios sukelia dantų apnašas ir dantenų uždegimą. Turi fluoro apsaugančio dantis nuo ėduonies, atgaivina burnos kvapą.

Ypač veiksmingas naudojant ryte ir vakare po dantų valymo šepetėliu. Įpilkite 20 ml (4x5 ml) arbatiniai šaukšteliai) į stiklinę, skalaukite dantis ir dantenas maždaug 30 sekundžių, po to išsjaukite. Netinka naudoti vaikams iki 6 metų. Nenaudokite jei įsigyjant apsauginė butelio plėvelė yra pažeista. Neskieskite, nenurykite ir negerkite iš butelio. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.


Kaip ir visos Listerine pakuotės, taip ir ši, pagaminta iš skaidraus plastiko, pro kurio sieneles matosi kiek produkto dar liko pakuotėje. Produkto etiketė nuspalvinta melsva spalva. Produkto kamštelis juodos spalvos su viršuje nurodyta atidarymo instrukcija: paspaudi kamštelį iš šonų ir pasukti.


Nors kai kurie Listerino kamštelį naudoja, kaip dozavimo taurelę, aš to nerekomenduoju, kaip ir nerekomenduoju gerti produktą tiesiai iš butelio. Tam yra dvi priežastys: 1. bakterijos gali lengvai patekti į produkto butelį ir imti gadinti produktą; 2. produkto likučiai nubėga buteliuko išorinėmis sienelėmis ir tampa sunku jį nuvalyti. Be to skystis nubėga iki spintelės ar kito pagrindo, ant kurio padėtas ir jį nuolat tenka valyti.

Aš rekomenduoju naudoti atskirą stiklinaitę, kuri nesukels anksčiau išvardytų problemų.


Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Sodium Lauryl Sulfate, Eucalyptol, Benzoic Acid, Sodium BenzoateMethyl Salicylate, ThymolSodium SaccharinSodium Fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, CI 42053.
Sudėtyje yra sodos fluorido ( 220 ppm F).


Poveikis. Paprastai aš labai sunkiai susigyvenu su Listerine produkcija. Kompanijos gaminami burnos skalavimo skysčiai mano burnos ertmei man paprastai būna pernelyg aštrūs.

Listerine "Zero" burnos skalavimo skystis sudėtyje neturi alkoholio, todėl yra gerokai švelnesnis nei kiti kompanijos produktai. Visgi, skalavimo skystis kartu išlaiko ir savo veiksmingumą. Aš pilnai galiu visai neašarodama iškęsti 30 sekundžių skalavimo produktu ir kartu jausti, kad priemonė efektyviau, nei valymas tik dantų šepetėliu, pašalina burnos ertmės nešvarumus. Be to, skalaujant lėčiau susidaro apnašos, dantys ilgiau išlieka švarūs.


REZIUMĖ. Listerine "Zero" sudėtyje neturi alkoholio, todėl priemonė yra gerokai švelnesnė, tačiau lygiai tokia pat efektyvi. Man patinka, kad priemonė nesukelia aštraus griaužimo jausmo urnoje ir kartu yra veiksminga. Rekomenduoju išbandyti jautresnės burnos ertmės savininkams, kurie nori tokio pat efektyvumo.




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai