MISSGUIDED lipsplash "Peace, love & gloss" lūpų blizgesys "Misshap"

Kartais nereikia to ko reikia, bet dar dažniau reikia to, ko iš tiesų nereikia... Paprastai skaidraus lūpų blizgesio nesirenku savo makiaže (nebent tepu jį ant lūpų dažų siekdama blizgesnio efekto). Tad šiandien apie kosmetiką iš serijos reikia tai, ko iš tiesų nelabai reikia - Missguided skaidrų lūpų blizgesį...

"Laikas yra tai, ko mes norime labiausiai; tačiau kartu ir tai, ką mes išnaudojame prasčiausiai"
William Penn

Šiandien Klaipėdoje pirmą kartą sninga... Su lietaus lašais besimainaičios ir besisukančios šlapios snaigės krenta man ant veido ir greitai ištirpsta ant įkaitusių skruostų, susegtų plaukų, nosies galiuko... Ir tik ilgiau užsilieka ant striukės ir blakstienų, skatindamos vis labiau įsisiausti į drabužius... Įprastą žiemą, snaigės mane itin džiugintų ir leisčiau joms kristi visur ant mano kūno ir pamažu tirpti nuo kūno šilumos, tačiau ne šiemet ir ne dabar... Svarbu nesusirgti, nesloguoti, nesunegaluoti... Tokio malonumo sau leisti negaliu, todėl tik dar labiau susisuku į striukę ir iki nosies galiuko užtraukusi metalinį užtrauktuką skubu šlapiomis Klaipėdos gatvėmis...



Produktas: MISSGUIDED lipsplash "Peace, love & gloss" lūpų blizgesys "Misshap"
Gamintojas: Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - suteikti lūpoms blizgesio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus cinamono kvapas
Labiausiai nepatiko: nesaugi sudėtis
Tūris: 7 ml
Kaina*: £ 5,00 arba 7,07 EUR (24,41 Lt)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama. Įsigyti galima www.missguided.co.uk; galima rasti ir ebay bei amazon parduotuvėse

Ką žada gamintojas: gamintojas aprašymo nepateikia.
Galimi atspalviai:
  • Clear (skaidrus mano turimas atspalvis);
  • Caramel
  • Watermelon, 
  • Chili Red.


Labai paprastai, skaidraus plastiko lūpų blizgesio pakuotė kvadratinės formos su aštriais kampais. Lūpų blizgesio buteliukas skaidrus, tad pro sieneles puikiai matosi, kiek gaminio dar liko viduje. Ant pakuotės pateikta sudėtis ir kiekis, tačiau man pritrūko priemonės aprašymo.

Tiesa, Peace + Love lūpų blizgesys puoštas dailiais minimalistiniais motyvais, kurie ir suteikia pagrindinį pakuotės žavesį.


Juodos spalvos kvadratinis dangtelis slepia nedidelę produkto angą su lūpų blizgesio perteklių nuimančiu kakleliu. Ant ilgo šepetėlio pridėtas trumpas, švelnus, kirstos formos šepetėlis, kuris labai patogus produkto konsistencijai paskirstyti ant lūpų.


Kvapas. Tikriausiai pats geriausias šio blizgesio aspektas. Ko jau ko, o tokio puikaus priemonės kvapo aš nesitikėjau: blizgesys kvepia... saldžiu cinamonu... Labai labai malonus. O ir skonis, kiek saldus, tačiau cinamono skonyje aš nejaučiu.



Konsistencija. Tai skaidrios spalvos lūpų blizgesys, kuris neturi praktiškai jokio lipnumo. Tik labai stengiantis lipnumą galima pajausti silpną lipnumą, bet jis visiškai man netrukdo... Lūpų blizgesys vidutinio tirštumo, šiek tiek į skystąją pusę.



Sudėtis: Polybutylene, 2-Ethylhexyl Palmitate, White Mineral Oil, Microcrystalline Wax, Silane, Tocopheryl Acetate, Parfum, Propylparaben, Methylparaben.
[+/- D&C Red No.7 CA Lake, D&C Red No.6 BA Lake, Titanium Dioxide, Yellow Iron Oxide, Red Iron Oxide, D&C Red No.27 AL Lake].


Poveikis. Paprastai aš neperku skaidrių lūpų blizgesių, tad ir šį, ant lūpų aš naudoju retai. Dažniau skaidrų blizgesį naudoju ant lūpų dažų, norėdama suteikti jiems blizgesio efekto.

Spalva labai lengvai ir tolygiai pasidengia ant lūpų. Net jei kiek pasislenka iš lūpų kontūro, būdama skaidri, nesimato.


Lūpų blizgesys ant lūpų jaučiasi itin maloniai, jų nesausina, neerzina, nedirgina. Sausesnės lūpų vietos dailiai paslepiamos, jų neišryškinant. Lūpos lieka švelnios ir nešerpetoja ir visai nebūtina jas papildomai nušveisti, prieš dengiant priemonę (išskyrus tuos atvejus, kai pirma dengiu spalvą, tada tepu blizgesį).

Lūpų blizgesys nėra itin ilgai išliekanti priemonė. Geriausiu atveju ant mano lūpų išsilaiko 1-1,5 valandos. Po to laiko man jau norisi atnaujinti priemonę ant lūpų.



REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:
+ dailus, minimalistinis pakuotės dizainas;
+ patogus naudoti šepetėlis;
+ itin malonus saldžiai cinamoninis lūpų priemonės kvapas;
+ nelipni konsistencija;
+ lengvai ir tolygiai pasiskirsto;
+ nesausina ir nedirgina lūpų;
+ sausos ir šerpetojančios vietos priemone užmaskuojamos, tad nereikalingas papildomas lūpų šveitimas.

TRŪKUMAI:
- kiek aukšta kaina;
- Lietuvoje neparduodama;
- sudėtyje daug vidutinio saugumo (5) ir žalingų (1) ingredientų;
- trumpai išliekantis produktas, geriausiu atveju 1-1,5 val.




Ačiū, kad skaitote,

Malonios, ateinančios žiemos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai