KEBELO clarifying shampoo - galvos odą ir plaukus eksfolijuojantis ir valantis šampūnas

Ar žinojote, kad plaukus, kaip ir veido odą, reikia kartas nuo karto giliai išvalyti? Dėl susikaupusių nešvarumų ir plaukų priežiūros priemonių, plaukai praranda blizgesį, greičiau riebaluojasi ir atrodo nesveikai. Mano pirmasis, su tokiomis problemomis kovojantis šampūnas, iš Kebelo, išbandomas jau 3 mėnesį iš eilės - laikas pristatyti savo nuomonę.

"Dėl plaukų netapsite moteriškesne, tačiau sveiki plaukai iš tiesų padeda"
Citata, autorius nežinomas

Giliai valantis plaukus ir galvos odą, kitaip tariant eksfolijuojantis plaukų šampūnas man iki šiol buvo visiška naujiena... Pasirodo, mūsų plaukų paviršius kaupia visus naudojamus plaukų priežiūros priemonių likučius, o įprastas šampūnas nėra pajėgus juos pašalinti... Todėl retkarčiais reiktų naudoti itin stiprias valomąsias priemones plaukams.



Produktas: KEBELO clarifying shampoo - galvos odą ir plaukus eksfolijuojantis ir valantis šampūnas
Gamintojas: "Kebelo Limited". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: giliai valyti plaukus ir galvos odą: išvalo nešvarumus ir plaukų priežiūros produktų likučius
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: gerai išvalo tiek galvos odą, tiek plauko paviršių
Labiausiai nepatiko: blukina dažytus plaukus
Tūris: 250 ml (mano turima pakuotė 50 ml)
Kaina*: 250 ml kainuoja £13,95 arba 18,35 EUR (63,36 Lt)
Kur galima įsigyti: lookfantastic; birchbox; kebelo

Ką žada gamintojas: Aliejai, serumai, purškikliai... mes visos naudojame daugybę produktų ant savo plaukų. Nors jie ir suteikia reikiamą efektą, tačiau kartu kaupiasi ant plaukų ir likučiai suteikia jiems sunkumo ir riebaluotų laukų efektą.

Lygiai taip, kaip reikia šveisti ir eksfolijuoti odą, siekiant atsikratyti nešvarumų, taip pat ir plaukams reikalinga tokia pati giliai valanti priežiūra. Priešingai nei kiti tokios paskirties produktai, Kebelo naudoja švelnius ingredientus, kurie švelniai valo plaukus, juos detoksikuoja ir suteikia švelnumo ir švaros. Kebelo šampūną reikia naudoti tik kartą per mėnesį. Plaukų šampūną galima naudoti ir kaip kūno prausiklį, giliam kūno odos valymui.

Naudojimas: naudokite pagal poreikį: kartą ar du per mėnesį. Padenkite didelį kiekį produkto ant šlapių plaukų, masažuokite nuo šaknų iki galiukų, kol suputos. Naudokite pirštus, kaip šukas. Išskalaukite vandeniu ir plovimą pakartokite. Geriausiems rezultatams naudokite Kebelo kondicionierių.

Pilno dydžio - 250 ml - pakuotė


Nedidelė, melsvos spalvos šampūno pakuotė tūbelės formos. Jokių papildomų papuošimų ant pakuotės nėra, išskyrus minimalistinius užrašus keliomis kalbomis. Kitoje pakuotės pusėje pateikta reikalinga informacija (aprašymas, sudėtis, kiekiai, gamintojai).

Tūbelės formos pakuotė užsukta melsvos spalvos dangteliu, po kuriuo nedidelė dozavimo anga. Nors anga nėra didelė, tačiau tokio skystumo produktui ji per didelė. Be to, man nelabai patinka, kai šampūno dozavimo anga yra apačioje. Šiuo atveju ji dar nepatogi ir dėl to, kad nėra sandari ir produktas sunkiasi per užsukto dangtelio viršų.


Kvapas. Priemonės kvapas labai lengvas, vos jaučiamas gaiviai sunkus aromatas, kurio negalėčiau sutapatinti su jokiu man žinomu kvapu. Jis nėra nei malonus, nei nemalonus, - tiesiog paprastas, uoslės neerzinantis aromatas.


Konsistencija. Šampūnas visiškai skaidrios spalvos ir labai labai skystas, tekantis ne tik rankomis, bet ir visur, kur tik patenka. Apskritai, bėgantis lauk iš pakuotės šampūnas tik dėl skystos konsistencijos nubėga vonios lentynėle. Manau gamintojams tikrai reiktų pergalvoti produkto konsistencijos tirštinimą arba pakuotės keitimą į sandaresnę pakuotę.


Sudėtis: Aqua, TEA-Lauryl Sulfate, Lauryl Betaine, Propylene Glycol, Cocamide DEA, Parfum, Glycerin, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride.

Sudėtyje nėra parabenų ir sulfatų.


Poveikis. Pirmiausia turiu pasakyti, kad produktas yra gana lipnus, ir dar duše pastebėjau, kad jis labai sunkiai putoja ant plaukų, nepaisant to, kiek šampūno uždedama ar kiek stipriai plaukai drėkinami papildomai. Todėl reiktų nusiteikti, kad šampūnu galvą reikės plauti bent du kartus.

Plaunant plaukus produktu, mano plaukučiai visuomet labai stipriai susivelia, ypatingai pakaušio srityje. Aš bandžiau plaukus atsargiai plauti, vengdama vėlimo ir intensyvesnio masažavimo. Tačiau nepaisant pastangų, plaukai visuomet itin stipriai susivelia, galbūt dėl lipnesnės šampūno konsistencijos? Tad išvengti papildomo kondicionieriaus ar stiprios plaukų kaukės tikrai nepavyks...


Po plaukų plovimo pastebėjau, kad jie tapo itin lengvi ir purūs, kaip beje, buvo jaučiamas ir ne itin pageidaujamas išsipūtusių plaukų efektas žemiau ausų. Be to, man kaskart naudojant šiek tiek niežti galvos odą, tačiau tai nėra itin stiprus erzinimas ir dažniausiai jau sekančią dieną niežėjimo nebesijaučia...

Apskritai lengvučių plaukų efektas man labai patinka, ir aš tikiu, jog šampūnas gerai eksfolijuoja nešvarumus ir produktų likučius iš plaukų. Tačiau labiausiai man nepatiko tai, kad šampūnas net po vieno naudojimo išblukina dažytų plaukų spalvą. Mano šviesūs plaukų dažai vos po vieno plovimo tapo purvinos, nuplautos blondiniškos spalvos... Tikriausiai nepaisant teigiamo šampūno poveikio, tai yra didžiausias priemonės trūkumas...


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ pakanka vieno naudojimo per mėnesį;
+ dailus, minimalistinis pakuotės dizainas;
+ neutralus, labai silpnas, neerzinantis priemonės kvapas;
+ sudėtyje nenaudojami parabenai ir sulfatai;
+ plaukai po plovimo tampa lengvi ir purūs;
+ gerai šalina nešvarumus ir produktų likučius iš plaukų.

TRŪKUMAI:
- aukšta kaina;
- reikia siųstis iš užsienio, norint įsigyti;
- nepatogi, nesandari produkto pakuotė;
- per skysta šampūno konsistencija;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (3) ir žalingų (4) ingredientų;
- sunkiai putoja;
- plaukus vienu kartu reikia plauti du kartus;
- plaunant plaukai itin stipriai veliasi;
- plaukai išsipučia;
- jaučiamas trumpalaikis galvos odos dirginimas (plovimo dieną ją niežti);
- blukina dažytų plaukų spalvą.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu pačių gražiausių plaukučių,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai