GEOMAR "Idratante/ Anti-stress" drėkinamoji veido kaukė su alavijų ir kinrožės ekstraktais

Veido kaukės yra vienas tų dalykų, kurių testavimas ir bandymas vis naujų ir naujų, man niekad neatsibosta. Šį kart be jokių ilgų įžangų pasakoju apie Geomar drėkinančios veido kaukės poveikį, efektą, privalumus ir trūkumus.

"Kartai keičiasi ne žmonės. Kartais nukrenta visos kaukės"
Citata, autorius nežinomas

Trečiadienis, ta diena, kai įpusėjus savaitei apmąstau likusius savaitės darbus ir jau nuveiktus. Man pastarosios savaitės darosi vis sunkesnės darbe - dirbti darosi vis sunkiau, vaikštau kasdien vis lėčiau, valgau dažniau... Ir palepinti save noriu daugiau ir dažniau nei paparastai. To reikalauja tiek mano tinstančios rankos ir kojos, tiek nuolat kamuojantis nuovargis. Bet toks ta jau nėščiosios kasdienybė... 😊 O pasilepinus pėdų vonele, skubu papasakoti ir apie išbandytą veido kaukę iš Geomar.


Produktas: GEOMAR "Idratante, Anti-stress" veido kaukė su alavijų ir kinrožės ekstraktais
Gamintojas: "Mirato Landiona". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: malonus vėsinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra nesaugių ingredientų
Tūris: 2 x 7,5 ml
Kaina*: 1,45 EUR (4,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje, Eurokos, Rimi. Internetinėse parduotuvėse: Kaip smilga

Ką žada gamintojas: Gaivi ir spindinti veido oda. Drėkinamoji veido kaukė su alavijo ekstraktu atkuria, intensyviai drėkina ir saugo odą nuo išsausėjimo. Tinka visų tipų odai.
Naudojimas: Tepti ant švarios veido ir kaklo odos, tolygiai paskirstyti. Netepti aplink akis ir lūpas. palaukti 5 minutes. Nuplauti. Naudoti 2 kartus per savaitę.


Veido kaukės pakuotė pagaminta iš plastiko, ir supakuota dviejų dozių maišeliuose. Ir tokios kaukės man patinka daug labiau nei viena didžiulė veido kaukės pakuotė.

Plastikinio maišelio dizainas malonus mano akiai dėl žalsvai melsvos spalvos, kuri yra Geomar kompanijos pagrindinė spalva, naudojama ant pakuočių. Daug užrašų skirtingais šriftais ir keliomis kalbomis bei paprastai gražus augalinis alavijo ir kinrožės intarpas iš tiesų nuteikia maloniai akiai.


Kvapas. Priemonės kvapas gana intensyvus, lengvas ir gaivus. Man kiek primena lengvus ir gaivius vyriškus kvepalus. Toks kiek vyriškas kvapas, su nestipriu sunkumu. Ar kvapas man primena alavijus ir piliarožes? Gal tik vos vos...


Konsistencija. Kaukė vos gelsvos, skaidrios spalvos. Apskritai produktas želinis. Ant veido paskirstyti tolygiai sudėtinga, nes ji kiek ne tik želinė, tačiau ir šiek tiek lipni.


Sudėtis: Aqua (Water), Glycerin, Altaea Officinalis Extract (Althaea Officinalis Roots Extract), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Kappaphycus Alcarezii Extract, Maris Aqua (Sea Water), Maris Sal (Sea Salt), Chondrus Crispus Powder (Carrageenan), Glucose, Sodium Phytate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Deceth-7, PPG-26-Buteth-26, Carbomer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid.


Poveikis. Veido kaukę padengti ant veido odos buvo gana sudėtinga, nes ji ne tik želinės konsistencijos, tačiau kartu ir kiek lipni. Džiaugiausi, kad man pavyko iš karto sutepti beveik visą vienkartinės kaukės dozę, tačiau reikia pripažinti: jos tikrai yra per daug. Tačiau čia praktiškai visų vienkartinių kaukių problema.


Tik užtepus kaukę, jaučiamas gana stiprus vėsinamasis efektas. Visą laiko tarpą, kol veido kaukė buvo ant veido odos jautėsi gana stiprus vėsinamasis efektas. Manau karštą vasaros dieną tokia kaukytė, be teikiamo efekto veido odai, labai puikiai atvėsintų.


Nors veido kaukė želinės konsistencijos, tačiau ji palyginti sunkiai nusiplovė nuo odos. Tam naudojau vieną iš savo turimų kempinėlių, kuri pagelbėjo greičiau nuplauti kaukę.

Po kaukės naudojimo stipriausias jaučiamas efektas buvo itin stiprus veido odos drėkinimas. Tiesa, dar ilgokai ant veido jautėsi gaiva ir vėsa. Be viso to, pastebėjau, kad veido oda tapo matiškesnė, be to, ji atrodo sveikiau: skaistesnė, švaresnė ir švelnesnė.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ dviguba (dviejų dozių) pakuotė;
+ akiai malonus dizainas;
+ lengvas vyriškas kvapas (net nežinau ar man patiko ar nepatiko, bet neerzino);
+ želinė konsistencija;
+ sudėtyje nemažai odai naudingų ingredientų;
+ stiprus vėsinamasis veido odos efektas;
+ labai stiprus, intensyvus kaukės drėkinimas;
+ veido oda tapo matiškesnė;
+ veido oda tapo švaresnė ir skaistesnė;
+ veido odai suteikė švelnumo.

TRŪKUMAI:
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (3) ir žalingų (1) ingredientų;
- sunkiai pasidengia tolygiai;
- kaukės vienkartinėje dozėje per daug;
- sunkiai nusiplauna nuo odos.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus savaitės vidurio,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 * nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai