MALIE SYSTEM "Pomegranate" Ultra Hydrating Essence Mask - veido kaukė su granatais

Pačios geriausios atsipalaidavimo akimirkos būna skirtos tik sau. Aš tokias akimirkas (kol galiu jas sau skirti) naudoju savo grožio puoselėjimui ir veido kaukėms. Šiandien lepinuosi veido kauke su granatų ekstraktu.

Aš tokia laiminga dėl visų tų nuostabių dalykų, kurie dar bus...

Šiandien namie surinkinėjau baldus. Kol vyras sukosi darbe, aš nusprendžiau surinkti dalį naujų baldų. Ne todėl, kad vyras negalėtų - gali, bet tik savaitgalį... O aš noriu dalį surinkti jau šiandien... Bet dar ir todėl, kad man savotiškai patinka toks darbas - nemoteriškas, tačiau labai įdomus. Tad pabaigusi skubu veidą palepinti kauke ir miegoti...



Produktas: MALIE SYSTEM "Pomegranate" Ultra Hydrating Essence Mask - veido kaukė su granatais
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, švelninti ir stangrinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sintetinis kvapas
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR (3,21 Lt)
Kur galima įsigyti: Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos), Malie System kompanijos vienkartinių kaukių jau yra ir Cascada (tik ten ji brangesnė)

Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.

Granatų veido kaukė su granatų vaisių ekstraktais ir kosmetiniais ingredientais švelnina veido odą ir suteikia pavargusiai odai malonaus švelnumo ir stangrumo.


Gana įprasta, kad vienkartinė kaukė supakuota plastikiniame maišelyje. Ant pakuotės pateikta visa reikalinga informacija anglų ir korėjiečių kalbomis.

Raudonos spalvos pakuotė puošta pagrindiniu ingredientu (šiuo atveju granatų vaisiais) ir ekstrakto esenciją simbolizuojančiu buteliuku.


Kvapas. Kiekvienas korėjietiškos kaukės kvapas vis skiriasi: ši sunkiai primena gardžius granatus, nors kvapas gal kiek panašus. Tik va, labai aiškiai jaučiasi, kad aromatas labai sintetinis, saldus.

Konsistencija. Veido kaukė supakuota ant medvilnės servetėlės/ paklotėlio/ medžiagos; iškirptos veido formos, su angomis nosiai, akims ir lūpoms. Audeklas gausiai prisotintas veikliosiomis kaukės medžiagomis, kurių perteklių aš dažniausiai nugręžiu prieš dėdama ant veido odos.


Sudėtis: Water, Glycerin, Ethanol, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Punica Granatum Fruit Extract, Fragrance.


Poveikis. Veido kaukę ant veido laikiau tol, kol ji visiškai išdžiuvo ir pradėjo nebesilaikyti ant veido. Žinoma, kaip ir minėjau, išbandydama ankstesnes veido kaukes, jos forma visiškai netinkama europiečių veido formai: netinka nei per maža akių sritis, nei per plati nosis, nei per didelė burna, nei per platus veido kontūras. Visgi, dėdama kaukę ant veido stengiuosi ją prilyginti kiek įmanoma ant odos ir priderinti prie mano veido kontūrų.

Nuėmus veido kaukę pastebėjau, patį stipriausią tokio tipo kaukių poveikį: labai intensyvų drėkinamąjį efektą. Visada po tokių kaukių veido oda tampa itin švelni ir maloni liesti, kiek šviesesnė nei įprastai. Ar pastebėjau stangrinamąjį poveikį? Labai nežymiai oda tapo stangresnė, tačiau tai nebuvo itin ryškus efektas.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ nedidelė kaina;
+ vienkartinė pakuotė (netikus vienai, tiesiog įsigyjama kita);
+ ant pakuotės yra visa reikalinga informacija suprantama europiečiams kalba;
+ dailus ir patrauklus dizainas;
+ labai intensyviai drėkina veido odą;
+ oda tampa švelnesnė;
+ oda tampa skaistesnė;
+ nežymus stangrinamasis efektas.

TRŪKUMAI:
- medvilninė kaukė netinka europiečių veido formai;
- kaukės kvapas sintetinis;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (5) ir žalingų (2) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai