#15/ 15 Spalio mėnesio baigti produktai - Empties

Baigėsi spalis, ir aš tradiciškai rodau jums, kokios pakuotės ištuštėjo mano namuose. Šį mėnesį baigtų produktų nei daug, nei mažai, tačiau šį mėnesį turiu truputį dekoratyvinės kosmetikos pakuočių, kurių likučius nusprendžiau baigti ir pratuštinti kosmetikos lentynas. Kviečiu pasižvalgyti.



Kūno priežiūra


Man labai patiko šio kūno pienelio kvapas, tačiau nemanau, kad galėčiau labai ilgai jį naudoti. Pienelis greitai susigeria, suteikia odai trumpalaikį drėkinimą ir pakvėpina odą lengvu, kiek keistu jazminų ir bergamotės aromatu. Pienelio konsistencija labai lengva, todėl jis geriau tiktų šiltiems pavasario ar vasaros orams.
VERDIKTAS: tikriausiai kartotinas

Nepasakyčiau, kad man labai įsiminė dušo želė naudojimas ar prausimas, tačiau man labai patiko itin malonus trejų aromatų derinys. Puikus kvapas.
VERDIKTAS: kartojamas

Labai, labai malonus migdolų žiedų aromatas, lengva, greitai susigerianti konsistencija ir odos drėkinimas bei švelninimas. Tikras malonumas naudoti tokio tipo produktą.
VERDIKTAS: kartotinas

Veido priežiūra


Baisesnio akių makiažo valiklio dar nebuvau naudojusi iki šiol: jis stipriai dirgina ir degina akis ir sritį aplink akis. Neteigiu, kad tokia reakcija galbūt pasireiškė tik man, tačiau man vistiek nepatinka. Aš pirkau "švelnų" akių makiažo valiklį, bet deja deja, praktiškai visą sunaudojau su kosmetika nesusijusiais panaudojimo būdais.
VERDIKTAS: nekartotinas

Labai švelnus produktas, net ir paakių zonai su tikrai keista konsistencija ir neįprastu aromatu. Vienintelis man nepatikęs dalykas buvo tai, kad veido balzamo tiesiog nuplauti vandeniu neįmanoma, tam reikia kempinėles. Tad ir valymo procedūra tampa ilgesnė. Tačiau produktas labai gerai pašalina visus makiažo likučius, nešvarumus; o va su tušu jau sunkiau. Man visuomet reikia papildomos priemonės. Ar mano nuomonė pasikeitė? Manau produktas tokia kaina tikrai turėtų įveikti visus, net ir tušo likučius... tad nežinau... patiko, bet kartu ir turi minusų.
VERDIKTAS: tikriausiai kartojamas

Man patinka korėjietiškos veido kaukės, turinčios itin stiprų drėkinamąjį efektą. Šioje kaukėje jaučiamas ir vėsinamasis efektas. Man patiko.
Vietoj jos: kitos turimos Malie System veido kaukės
VERDIKTAS: kartojama

Patiko iki paskutinio lašelio. Labai patiko ir dabar noriu pilnos pakuotės. Galbūt vienintelis dalykas, kuris man kliūva yra nemalonus ir sunkiai ištveriamas kvapas, bet visa kita tiesiog puiku.
VERDIKTAS: mielai kartotinas

Tai nėra prastas produktas, bet man nepatinka kosmetiniai pieneliai: tiesiog nepatinka. Po to man reikia būtinai nusiprausti veidą vandeniu, norint pašalinti nemalonius priemonių likučius nuo veido. Tad nieko prieš šį produktą, bet su kosmetiniais pieneliais man sudėtinga susigyventi. Aš mieliau naudoju veido prausiklį.
VERDIKTAS: nieko prieš šį produktą, tačiau nekartotinas

Dar viena tiesiog puikiai veido odą valanti ir skaistinanti kaukė. Tikriausiai tokios nesirinkčiau nuolatiniam naudojimui, tačiau kai reikia tikrai gero odos valymo tai puiki priemonė.
Vietoj jos: bet kuri šiuo metu turima vienkartinė veido kaukė
VERDIKTAS: kartotina

Rankų priežiūra


Nuomonė nuo įrašo paskelbimo nė kiek nepasikeitė: tai maloniai kvepiantis, gerai drėkinantis rankų kremas. Man tai labai geras mano kosmetinės, kuri gyvena rankinėje draugas.
VERDIKTAS: kartotinas

11. PALMOLIVE Naturals "Delicate Care" skystas muilas su migdolų ekstraktu, 750 ml
Pradžioje man labai patiko šio muilo kvapas, tačiau galiausiai, baigiant naudoti skystą muilą, kvapas man kiek pabodo. Tad gal tokia talpa yra kiek per didelė sunaudoti vienu kartu? Kreminės konsistencija muilas maloniai plauna rankų odą ir jos nesausina.
VERDIKTAS: kartotinas

Plaukų priežiūra


Visai neblogas kondicionierius, žadantis suteikti plaukams drėgmės. Gaila, bet mano dažytiems plaukams drėgmės nepakanka: norisi intensyvesnio drėkinimo. Tačiau per naudojimo laikotarpį pastebėjau, kad plaukučiai tapo stipresni, minkštesni bei vizualiai atrodo geriau.
VERDIKTAS: kartotinas

Kaip ir kondicionieriui, galiu pasakyti analogiškai: tai nebloga priemonė, gana švelniai plaunanti plaukus. Žinoma, žadamo drėkinamojo efekto iš šampūno nesitikiu, tačiau plaukučių plovimui priekaištų neturiu.
VERDIKTAS: kartotinas

Man labai patiko šis sausas šampūnas. Manau Batiste kompanija tikrai verta visų pagyrų, kurias nuolat girdžiu adresuotus kompanijos produktams. Galbūt sekantį kartą rinkčiausi kitą kvapą, tačiau efektas be priekaištų.
VERDIKTAS: be abejonės kartotinas

Kiti ir šampūno mėginiai

15. CLEANIC Pure effect maži apvalūs medvilniniai diskeliai, 80 vnt.
Tiesiog eiliniai vatos diskeliai, nors turiu pripažinti, kad man tikrai patinka Cleanic produktų kokybė ir dažniausiai stengiuosi įsigyti kai jiems taikomos nuolaidos.
Vietoj jų: CAROLI "Essentials" maži apvalūs medvilnės padeliai
VERDIKTAS: kartotini

Mėginys. 15 ml
Gerai putoja ir tikrai švariai išplauna plakučius, tačiau norint pastebėti sumažėjusį plaukų slinkimą, reiktų šampūną ir kondicionierių naudoti ilgesnį laiką, - gamintojas rekomenduoja mažiausiai 30 dienų.
VERDIKTAS: galbūt

Mėginys. 9 g
Labai įdomus produktas. Sunaudojus mėginį pastebėjau tik tai, kad plaukučiai tapo švelnesni, minkštesni ir lengviau šukuojami.
VERDIKTAS: galbūt

Mėginys. 8 g
Plaukučiai po naudojimo tapo purūs, švelnūs ir minkšti. Po kiek laiko jie kie sukrito ir tapo panašesni į tokius, kokius mėgstu nešioti nuolat. Ar sudomino? Tikrai sudomino ir manau mielai išbandydžiau obuolių kvapo priemones plaukams.
VERDIKTAS: kartotinas

Mėginys. 6 ml

Mėginys. 6 ml
Tiek šampūnas tiek kondicionierius labai neblogai veikia mano plaukučius: jie tampa švelnūs ir minkšti ir praktiškai nesivelia. Plaukai gana glotnūs, tačiau vizualiai didesnės apimties. Labai įdomus produktas, kurį norėčiau išbandyti, kaip pilnas pakuotes.
VERDIKTAS: kartotinas


Dekoratyvinė kosmetika


Jei turite tobulai lygią veido odą, tuomet pudra tikrai atrodys gražiai. Tačiau jei veido oda turi randelių, spuogelių ar raukšlelių, - visi jie bus dar labiau paryškinti. Be to, produktas man ant veido pasidengė ne itin tolygiai: tai vienur tai kitur matėsi tamsesnės dėmes ir šviesesni plotai. Nepatiko.
VERDIKTAS: nekartotina

Didžiausias šio produkto nusivylimas yra labai trumpas išlaikymas ant veido odos: ji labai greitai ir visai netolygiai nusitrina nuo veido odos. Norint produktą atnaujinti, jis nebepasidengia dailiai ir atrodo daug prasčiau nei nusitrynusi pudra.
VERDIKTAS: nekartotina

Dar vienas labai daug prieštaringų minčių sukėlęs produktas buvo šis makiažo pagrindas. Iš esmės man patiko gana natūralus efektas ant veido odos (nors pagrindo atspalvis buvo gerokai per tamsus), tačiau išlaikymas visiškai nuviliantis, pernelyg trumpas.
VERDIKTAS: tikriausiai nekartojamas

CC kremui reikalingas itin kruopštus paskirstymas, kad nesimatytų tamsesnių dėmių. Ir nors gamintojas teigia, kad kremas prisitaiko prie odos atspalvio, mano turimas (ir vienintelis rinkoje parduodamas atspalvis) yra per tamsus tikriausiai daugumai lietuvaičių odos atspalviui.
VERDIKTAS: tikriausiai kartotinas

Perfect Pink lūpų dažų atspalvis rožinis su daugybe smulkių dalelių, kurios suteikia lūpoms blizgesio. Apskritai lūpų dažai labai tvirtai prisikabina prie odos ir išlieka kiek ilgiau nei Essence ar Catrice lūpų dažai. Nors aiškiai jaučiamas ir tikrai nuviliantis - lūpų sausinimo faktorius.
Vietoj jų: kiti turimi lūpų dažai
VERDIKTAS: manau kartotinas

Lygiai tokia pati sausinanti lūpas priemonė, apie kurią galiu pasakyti beveik tą patį. Ruby Red lūpų dažai pusiau matiniai, raudoni ir tai yra tikrai viena iš tobuliausių atspalvių raudonų mano veido atspalviui. Deja, su spalva reikia elgtis iš teisų atsargiai.
Vietoj jų: kiti turimi lūpų dažai
VERDIKTAS: kartotinas




Šiam kartui tiek,
Ramaus Vėlinių vakaro,

Gėlėta kosmetinė

Komentarai