PIRMAS ĮSPŪDIS. Veido priežiūra su MARY KAY "Time Wise" kosmetika

Apie kataloginę kosmetiką turiu labai dvejopus jausmus. Viena vertus man visuomet labai smalsu dažniau ją išbandyti, tačiau ją gauti nėra taip paprasta, kaip tiesiog nusipirkti parduotuvėje. Turi ieškoti konsultanto, pastarieji šiuo metu nenori pas tave į svečius pristatyti prekes - kas man būtų labai labai patogu... Tarkim, noriu dabar įsigyti Avon putų voniai, tačiau... konsultanto neturiu, o pirkti internetu, na aš noriu mokėti grynais... Tad kabo mano krepšelis Avon internetinėje parduotuvėje ir tiek, matyt teks ieškoti kokių kitų vonios priemonių. Gal turite kokių rekomendacijų?

Mary Kay kompanija ilgą laiką man buvo apskritai kažkokia mistinė sekta, apie kurią girdėjai, bet niekas iš pažįstamų nei jos platina, nei negali pasakyti kažko daugiau. Pačiai veltis į kataloginę prekybą nesinori - prisirišti prie vieno ženklo man nepatinka, o vaikščioti ir siūlyti žmonėms kosmetiką visai ne mano stilius (nors savo laiku tą dariau Avon ir Oriflame kompanijose). Labai ilgai girdėjau vos ne mistinius gandus apie stebuklingą Mary Kay veido priežiūros rinkinį, po kurio turėtum atrodyti vos ne jauniklė - jokių raukšlių, metai atsukami atgal, oda aprūpinama viskuo, kuo tik gali jai prireikti... Sakau jums, tikra mistika, bet viduje užkabino, sugundė ir paliko su klausimais, kur gi tų konsultantų ieškoti? Prieš metus sutikau, susipažinau, pabendravau ir sudalyvavau poroje susitikimų bei atradau man labai gerai veikiančią veido kaukę, bet šį kart ne apie tai. Stebuklingojo rinkinio vizija vis dar mane lankė, ir man pavyko gauti kelis šios serijos "TimeWise: mėginius, kuriuos šiandien noriu jums pristatyti. Kadangi tai nėra stebuklingojo rinkinio programa, ir keli mėginiai atlieka vienodą funkciją, juos bandžiau po vieną ar kelis vienu kartu ir vis pildžiau šį įrašą. Kaip pirmąjam įspūdžiui jis ilgokas - jei norisi trumpai, rekomenduoju skaityti tik "mano potyriai" pastraipas - ten koncentruota mano pirmojo įspūdžio nuomonė.

" - O aš labai mėgstu svečius! - pareiškė Pelėda. - Iš jų tiek naudos! Iš pradžių džiaugiuosi, kad jie ateis, ir pavyzdingai susitvarkau namus. Po to maloniai leidžiame laiką. O pagaliau jie iškeliauja namo, ir stoja palaiminga tyla!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"


MARY KAY "TimeWise Repair" revealing radiance facial peel - rūgštinis veido šveitiklis

Mary Kay“ tyrimų centre sukurta naujovė – tai tobulas produktas, kuris papildys moterų, šiuo metu naudojančių „TimeWise Repair™“ priemones, odos priežiūrą. Dabar, naudodamos šį naujovišką odos šveitimo produktą, kovojantį su pažangiais odos senėjimo požymiais, jos gali patirti išskirtinius privalumus.
Pamatykite rezultatus jau po keturių savaičių!*
Oda tampa skaistesnė ir šviesesnė.
Odos išvaizda žymiai pagerėja.
Oda yra lygesnė.
Smulkios linijos ir raukšlės tapo mažiau matomos.
Oda atgauna jaunatvišką išvaizdą.


* Rezultatai gauti keturias savaites trukusio klinikinio tyrimo, kuriame 42 moterys naudojo „TimeWise Repair™“ veido šveitiklį du kartus per savaitę, metu.

Naujas Veido šveitiklis taps tobulu odos priežiūros su „TimeWise Repair™“ priemonėmis schemos etapu. Panaudojus Veido šveitiklį, negyvos epidermio ląstelės bus pašalintos, o oda bus paruošta priimti kitus odos priežiūros produktus.

Net jei šiuo metu nenaudojate „TimeWise Repair™“ priemonių, jūs galite būti sudominta šiuo produktu, nes jis užtikrina odai grožį ir puikiai papildys esamą odos priežiūrą. Veido šveitiklis yra toks švelnus, kad jį galima naudoti du kartus per savaitę. Taip yra todėl, kad idealiai sukomponuotoje formulėje yra išskirtinio raminamųjų augalinių ekstraktų mišinio.* Be to, dėl to, kad kai kurios moterys gali turėti išsausėjusią nuo šveitiklių naudojimo odą, nutarėme praturtinti mūsų Veido šveitiklio formulę jūros augalų ekstraktais, kurie pasižymi stipriai drėkinamuoju poveikiu.*


* Rezultatai gauti keturias savaites trukusio nepriklausomo klinikinio tyrimo, kuriame 42 moterys naudojo „TimeWise Repair™“ veido šveitiklį du kartus per savaitę, metu.

Atėjo metas padaryti taip, kad moterys galėtų džiaugtis priešraukšliniais privalumais, kuriuos užtikrina technologiškai pažangus šveičiamasis produktas. Šio šveitiklio sudėtyje yra glikolio rūgšties, kurią ekspertai vadina tikru auksu alfa hidroksirūgščių (AHA) grupėje.

Glikolio rūgštis – šiame produkte esanti glikolio rūgštis pašalina negyvas viršutinio epidermio sluoksnio ląsteles. Ji taip pat veikia kitus odos sluoksnius, susilpnindama ryšius tarp tūkstančių kitų negyvų epidermio ląstelių, kas palengvina jų pašalinimą ir sudaro vietą naujoms ląstelėms.

NAUDOJIMAS
1 ŽINGSNIS: Kruopščiai nuvalyti ir nusausinti odą.
2 ŽINGSNIS: Užtepti ploną „TimeWise Repair™“ veido šveitiklio kiekį, netepti paakių zonoje. Švelniai pamasažuoti odą.
3 ŽINGSNIS: Praėjus 10 minučių, švelnia nuplauti veidą šiltu vandeniu ir nusausinti.

Jį galima naudoti vakare, du kartus per savaitę kas tris dienas. Naudojant produktus su glikolio rūgštimi, trumpalaikis lengvas dilgčiojimas yra normali odos reakcija. Bet prašome nepamiršti, kad produktas veikia teisingai net tuomet, kai nejaučiame dilgčiojimo.

KAINA: 48 g - 54,00 EUR


Mano potyriai. Viduje produktas labai lengvos, losjono konsistencijos, kurį tepant ant veido jaučiasi švelnus ir malonus priemonės aromatas. Produktą laikant ant veido jaučiasi labai labai lengvas dilčiojimas, tačiau veikimas itin švelnus, tad manyčiau tinkamas ir pačiai jautriausiai odai.


Kadangi šveitiklis rūgštinis, jis švelniai nugriaužia viršutinį odos sluoksnį, kas paprastai yra negyvos odos ląstelės. Veido oda po šio produkto tampa šviesesnė, švelni, kaip kūdikėlio ir lengvai spindinti sveikata. Hmmm... patiko net labai labai. Gal reiktų pasiieškoti rūgštinio, o ne mechaninio šveitiklio? Šitas deja man atrodo brangokas, kaip tokio tipo priemonei, bet šveitimas - labai efektingas ir malonus. Pirmasis įspūdis labai geras!

-----------------------------------------------------------------------------------

MARY KAY "TimeWise" microdermabrasion refine - odos mikrošveitimo šveičiamoji priemonė

„TimeWise®“ odos mikrošveitimo rinkinio šveičiamoji priemonė yra pažangi priemonė, kurios sudėtyje yra pagrindiniai šveičiantys ingredientai, naudojami dermatologų, kurie veiksmingai pašalindami negyvas odos ląsteles, esančias porų viduje ir kraštuose, akimirksniu suteikia odai energijos.
• Klinikiniai tyrimai parodė, kad nedirgina odos ir nesukelia alergijų
• Bekvapis ir neriebus.
• Neužkemša porų.

Šveitimas yra pirma „TimeWise®“ odos mikrošveitimo rinkinio dalis, kurio dėka oda atrodo labiau spindinti. Tai yra pažangi šveičiamoji priemonė, kurios sudėtyje yra pagrindiniai šveičiantys ingredientai, naudojami dermatologų, kurie veiksmingai pašalindami negyvas odos ląsteles, esančias porų viduje ir kraštuose, akimirksniu suteikia odai energijos. Šis procesas sumažina porų matomumą. Kreminės konsistencijos losjonas padidindamas mikrocirkuliaciją, maitina ir puoselėja odą iš viršaus. Tai atneša deguonį į odos paviršių, kuris stimuliuodamas kraujotaką, sukuria sveiką, labiau spindintį švytėjimą.

Pagrindiniai ingredientai: Aliuminio oksidas (Aluminum Oxide) yra švelni šveičiamoji priemonė, kuri pašalina negyvas odos ląsteles. Šis šveičiantis ingredientas yra naudojamas daugelio dermatologų.

NAUDOJIMAS: 
• Po veido valymo, užtepkite nedidelį kiekį „TimeWise®“ odos mikrošveitimo rinkinio šveičiamosios priemonės ant drėgno veido ir pirštų galiukais švelniai įmasažuokite. Kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu ir nusausinkite. Po to atlikite 2 etapą:Lyginimas.
•Naudokite „TimeWise®" odos mikrošveitimo rinkinį 2-3 kartus per savaitę; tarp naudojimų darykite 2 dienų pertrauką.
Nenaudokite su produktais, skirtais aknės gydymui.

• Trapios odos srityse naudokite rečiau.

KAINA: 70 g - 30,50 EUR


Mano potyriai. Baltos spalvos kremas su daugybę smulkių tačiau aštrokų šveičiamųjų dalelių savo darbą puikiai atlieka. Šveitiklis iš ties geba pašalinti negyvas ląsteles, atnaujina odos paviršių.
Priemonė bekvapė, atrodo tinkama jautresnei odai, visgi, sudėtinės dalys nenurodytos ant mano mėginio. Kadangi į jas pasižiūrėti negaliu, pirmojo įspūdžio metu tikrai nesiryžtu spėlioti kam galėtų šveitiklis tikti ir ar tikrai saugesnės sudėties produktas.

Apskritai man jis pasirodė geras - puikiai atlieka savo darbą, dalelės pakankamai mažos, kad švelniai valytų, o stipriau paspaudus, šveitimas taps kiek grubesnis (toms, kas mėgsta stipresnius šveitimus).

Po šveitimo mano oda tapo itin švelni, lygi, švaresnė, šiek tiek skaistesnė, tačiau vėlgi, toks poveikis būna po daugumos mechaninių šveičiamųjų ptiemonių, tiesa? Ir čia aš savęs klausiau, ar esant šveitiklio poreikiui aš mokėčiau 30 EUR už nedidę tūbelę ir tokio tipo šveitiklį. Sakyčiau, kad visgi ne! Rinkoje šiuo metu turime galybę maloniai, švelniai ir efektyviai šveičiančių priemonių, kurios geba atlikti savo darbą be priekaištų. Jei kur galima iš tiesų pataupyti, tai yra nuplaunamos priemonės (pvz. dušo želė) ir šveitikliai. Gerai paieškojus galima rasti ne tai kad per pus, bet ir dviem trečdaliais pigesnių, bet ne ką prastesnių veido šveitiklių. Tad, nors nieko blogo, bet kaina, manyčiau visiškai neprotinga už produktą, kurį mokame. Aš šio tikrai nepirkčiau - geriau investuot į gerą veido kremą, serumą ar kitą nenuplaunamą priemonę.

-----------------------------------------------------------------------------------

MARY KAY "TimeWise" pore minimiser - poras mažinanti priemonė

Poras mažinanti priemonė, naudojama kiekvieną dieną ryte ir vakare, žymiai sumažina porų matomumą*.
 - Oda tampa lygi. Be to, laikui bėgant, jos naudojimo rezultatai tampa vis geresni.
 - Užtikrina odai komforto jausmą ir sumažina paraudimus.
 - Oda tampa lygi. Be to, laikui bėgant, jos naudojimo rezultatai tampa vis geresni.
 - Tinka visų tipų ir atspalvių odai.
 - Neriebi.
* Rezultatai gauti 4 savaites trukusio nepriklausomo vartotojų tyrimo, kurio metu 25 dalyvės naudojo Poras mažinančią priemonę du kartus per dieną, metu.


Ar žinote, kad žmogaus veide yra apie 20 000 porų? Poros gali būti išsiplėtusios, jos gali keisti savo formą dėl odos senėjimo procesų arba dėl kitų jas veikiančių veiksnių. Kai pastebėsite savo veide tokius pokyčius, verta pasinaudoti „TimeWise®“ poras mažinančia priemone, kuri žymiai sumažina porų matomumą*. Naudojant Poras mažinančią priemonę du kartus per dieną 3 savaičių laikotarpyje, 8 iš 10 moterų pasakė, jog porų matomumas jų odoje žymiai sumažėjo*.


* Rezultatai parodo moterų, sutikusių su šiuo teiginiu nepriklausomo vartotojų tyrimo, kurio metu 226 dalyvės naudojo produktą du kartus per dieną 3 savaičių laikotarpyje, metu, skaičių.

Pagrindiniai ingredientai:
Tinka visų tipų ir atspalvių odai. Šis serumas yra puiki augalinių ekstraktų, suteikiančių odai daugybę privalumų, kombinacija. Odos elastingumo praradimas yra viena iš rimčiausių porų išsiplėtimo priežastis, todėl būtina jį gerinti, kas padės sutraukti poras ir sumažinti jų matomumą.
Lenkoraninės albicijos žievės ekstraktas ir sojų sėklų ekstraktas yra laikomi itin vertingomis medžiagomis*, kurios gerina odos išvaizdą ir mažina porų matomumą. Be to, poras mažinanti priemonė ramina odą ir užtikrina jai komforto jausmą, nes jos sudėtyje yra jūros vėduoklių (gorgonijų) ekstrakto ir šviedrio vaisių ekstrakto. Pastebėta, kad šios dvi medžiagos skatina procesus, atsakingus už odos nuraminimą ir jos komforto jausmą*.

* Remiantis pagrindinių komponentų in vitro tyrimų rezultatais.

KAINA: 29 ml - 30,50 EUR


Mano potyriai. Balta su perlamutriniu spindesiu, lengvo losjono konsistencijos priemonė mano vonios kambaryje buvo naudojama porą kartų - vargu ar 1 ml paketėlio užtektų ilgesniam laikui. Iš visos informacijos, kurią skaičiau, susidariau vaizdą, kad poras mažinanti priemonė turėtų būti naudojama iš karto po veido šveitimo su aukščiau minėta - mikrošveitimo priemone, ką iš karto ir dariau pirmą kartą, o antru kartu teko naudoti tiesiog po veido prausimo ir valymo. Dar gamintojas mini, kad po jo reiktų naudoti savo įprastą veido kremą. Sumažinti veido poras yra be proto daug moterų svajonė... Visoms patiktų turėti nematomas, kūdikio dydžio poras, ant kurių ir makiažas dengtųsi ženkliai lengviau ir vaizdas būtų tiesiog nepriekaištingas... Tačiau realybė ta, kad visos turime poras, daugiau ar mažiau matomas ant veido.


Tikriausiai rinkoje tokios, poras mažinančios priemonė ir yra labai populiarios, bet daugeliu atveju paprasčiausiai neveiksmingos - ar logiška, ir ar įmanoma sumažinti poras, kurios yra mūsų veido odos dalis! Ši priemonė man pasirodė visiškai ne išimtis... Per du naudojimo kartus aš nepamačiau nieko, nuo ko pasikeistų vaizdas veidrodyje... Poros buvo lygiai tokios pat, gal net didesnės, labiau pastebimos, negu įprastai. Savaime suprantama, pirmas įspūdis gali būti labai klaidingas, gal po mėnesio naudojimo kažkokie rezultatai būtų? Bet mano potyriai yra kokie yra - tiesiog nulis rezultato. Nors galiu pagirti priemonės (norisi vadinti fluidu) konsistenciją - greitai susigeria į odą, visiškai neturi riebumo ir yra besvorė ant veido odos. Viskas, daugiau jokių gerų žodžių apie porų mažintoją neturiu.

-----------------------------------------------------------------------------------

MARY KAY "TimeWise" 3-in-1 cleanser - pienelis „trys viename“ normaliai ir sausai odai

Sujungia jaunystę pratęsiančius ir tris svarbius odos priežiūros privalumus viename produkte – valo, šveičia ir atgaivina, atskleidžia jauniau atrodančios odos išvaizdą.

 - Tinka jautriai odai.
 - Neriebus ir bekvapis. Hipoalergenas.
 - Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad nedirgina odos ir nesukelia alergijų.
 - Neužkemša porų.

„TimeWise®“ pienelis „trys viename“ yra patvirtinto „TimeWise®“ Stebuklingojo rinkinio dalis – aukščiausios kokybės jaunystę pratęsiančių produktų kolekcija, kuri sukurta naudojant naujausius odos priežiūros produktus, suteikia maksimalius rezultatus, netgi toms, kurios turi ypatingai jautrią odą ar rožės ligą.* „Stebuklingasis rinkinys“ suteikia 11 jaunystę pratęsiančių privalumų:valo, šveičia, gaivina, suteikia energijos, drėkina, lygina, stiprina, minkština, apsaugo, atstato ir sumažina smulkių linijų ir raukšlių matomumą, dėl to oda atrodo jaunesnė.


*„TimeWise®“ Stebuklingasis rinkinys nėra vaistas nuo rožės ligos ir jos neišgydo, tačiau tai yra odos priežiūros režimas, ypatingai tinkantis toms moterims, kurios turi šią ypatingai jautrią odą.

NAUDOJIMAS: Užtepkite „TimeWise®“  pienelio „trys viename“ ant drėgno veido ir kaklo. Nenaudokite akių srityje. Nuplaukite ar nuvalykite su šilta, drėgna plaušine. Naudokite ryte, vakare arba bet kuriuo kitu metu, kai reikia atgaivinti odą.

Švelnios valomosios granulės, esančios “TimeWise®” pienelyje pašalina negyvas odos ląsteles, dėl kurių oda pradeda sluoksniuotis.
Patentuotas* kompleksas, esantis „TimeWise®“  pienelyje pagreitindamas natūralius atsinaujinimo procesus, sumažina smulkių linijų ir raukšlių matomumą. 

KAINA: 127 g - 20,50 EUR


Mano potyriai. Pirmiausia pradėsiu nuo priemonės - pienelis keistokas, tirštas losjonas su jaučiamu riebumu ir keliomis apvaliomis dalelėmis. Tepiau priemonę gan storu sluoksniu ant veido ir nuploviau su šiltu medvilnės rankšluostuku.


Pirmas įspūdis tikrai labai geras - mano oda iš karto tapo švaresnė, nuo odos paviršiaus dingo riebaliuko sluoksnis (nors jo pas mane labai mažai), oda įgavo matinį efektą. Apskritai švaresnis paviršius ir dėl riebesnės konsistencijos jaučiamas malonus komfortas nuteikė labai maloniai. Oda iš tiesų atrodė jaunesnė ir gaivesnė. Tad hmm... šita priemonė iš tiesų veikia, tik tikiu, kad jos poveikis nelabai gali būti ilgalaikis... labiau tam kartui - arba kol naudoji, tol jauti. 

-----------------------------------------------------------------------------------

MARY KAY "TimeWise" age-fighting moisturizer - drėkinamoji jaunystę pratęsianti emulsija normaliai ir sausai odai

„TimeWise®“ drėkinamosios jaunystę pratęsiančios emulsijos sudėtyje yra išskirtinis drėkinamųjų ingredientų mišinys, ir papildomi antioksidantai, kurie apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų daromos žalos, dėl to naudojant kartu su „TimeWise®“ pieneliu „trys viename“ oda išlieka glotni ir švytinti.

 - Tinka jautriai odai.
 - Klinikiniai tyrimai įrodė, kad nedirgina odos ir nesukelia alergijų.
 - Neriebi, bekvapė. Hipoalergenas.
 - Neužkemša porų.

„TimeWise®“ drėkinamoji jaunystę pratęsianti emulsija įeina į patvirtintą „TimeWise®“ Stebuklingąjį rinkinį – aukščiausios kokybės jaunystę pratęsiančių produktų kolekciją, kuri sukurta remiantis naujausiais moksliniais tyrimais, kad būtų gaunamas maksimalus rezultatas, netgi toms moterims, kurios turi jautrią odą ar rožės ligą.* Stebuklingasis rinkinys® suteikia 11 jaunystę pratęsiančių privalumų:valo, pašalina negyvas odos ląsteles, atgaivina, drėkina, lygina, sutvirtina, apsaugo, suteikia energijos, atstato ir sumažina smulkių linijų ir raukšlių matomumą, dėl to oda atrodo daug jaunesnė. Šis minkštinamasis losjonas suteikia drėkinimą iki 10 valandų, yra patentuotas** kompleksas, kartu naudojamas su „TimeWise®“ pieneliu „trys viename“ pagreitina natūralius odos atsinaujinimo procesus, dėl to oda atrodo tvirtesnė, lygesnė, sumažėja smulkių linijų ir raukšlių matomumas.


*“TimeWise®“ Stebuklingasis rinkinys nėra vaistas nuo rožės ligos, ir negali jos išgydyti, tačiau tai yra odos priežiūros režimas, kuris labai tinka toms moterims, kurios turi tokią ypatingai jautrią odą.

Patentuotas kompleksas, kartu naudojamas su „TimeWise®“ pieneliu „trys viename“ pagreitina natūralius odos atsinaujinimo procesus, ir sumažina smulkių linijų ir raukšlių matomumą. „TimeWise®“  drėkinamojoje jaunystę pratęsiančioje emulsijoje esantis drėkinamųjų ingredientų mišinys išlaiko drėgmę odoje.

NAUDOJIMAS: Įmasažuokite „TimeWise®“  drėkinamosios jaunystę pratęsiančios emulsijos į veido ir kaklo odą, po „TimeWise®“ pienelio „trys viename“ naudojimo. Kasdien naudokite priemonę, apsaugančią nuo saulės.  

KAINA: 23,50 EUR


Mano potyriai. Po aukščiau aprašyto valiklio, pagal Mary Kay stebuklingąją jaunystės programą, turi sekti jaunystę pratesianti emulsija (tarpe dar yra serumas, bet aš jo mėginio neturiu). Baltos spalvos drėkiklis labiausiai primena lengvą losjono konsistenciją. Nedidelis priemonės kiekis greit susigeria į odą, tačiau padauginti jo labai lengva ir toliu atveju ji sunkiai susigeria į veido odą.


Kalbant apie poveikį - aiškiai jaučiu stiprų drėkinimą. Oda lieka itin švelni, glotni, bet nepasakyčiau, kad jaunesnė. Tikriausiai po poros naudojimų būtų naivu tikėtis, kad panaikins raukšleles, kad sumažins jų matomumą, kad stebuklingai atjaunėjo. Sunku spėlioti, ar priemonė geba tai padaryti, tačiau visai norėčiau panaudoti kiek ilgesnį laiką, nors nepasakyčiau, kad paskyrai paliko man labai jau stebuklingą įspūdį, kad jau šiandien noriu bėgti ir įsigyti pilną tūbelę.

-----------------------------------------------------------------------------------


Iš visų šių priemonių didžiausią įspūdį man paliko rūgštinis veido šveitiklis, kuris labai labai švelniai ir maloniai pašalino negyvą odą, suteikė gražaus švytėjimo ir padėjo kitoms priemonėms geriau įsigerti į gilesnius odos sluoksnius. O jaunystę atkurianti emulsija labiau sudomino, nei paliko stebuklingą efektą. Tiesą pasakius, net ir po šių mėginių aš vis dar gundausi tuo stebuklingu rinkiniu, tik nežinau, ar jis vertas savo kainos? Gal esi bandžiusi? Po kiek laiko matosi ryškesni pokyčiai? Ar tavo odai tai tapo nepakeičiama priežiūros rutinos dalimi? Pasidalink savo potyriais komentaruose.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai