MARY KAY "Clear Proof" giliai valomoji aktyvintos anglies kaukė

Labas,
Kaip gyvenate? Kaip po pavasario laikosi jūsų veido oda? Ar jau spėjo atsigauti? Aš spėju, kad viena iš mano veido odos problemų yra saldumynai, kurių anksčiau nemėgau, bet dabar naudoju labai dažnai, kaip energijos pliūpsnį suteikiančią priemonę. Kai namuose sukiesi nuo ryto iki vakaro, nori nenori, tos energijos pritrūksta - kava man nepadeda, tad pastebiu, kaip radusi laisvą minutę vis mėgstu pasmaližiauti... Ko pasekoje atsiranda spuogelių, o ir šiaip, nelabai suvokiu, kodėl mano veido oda taip stipriai kemšasi - to niekad niekad nesu turėjusi...

Šiandien aš jums noriu papasakoti apie vieną įspūdingiausių veido kaukių, kokias tik esu naudojusi. Ir būtent šiandien, jums pasakosiu apie pirmąjį savo Mary Kay kompanijos produktą, kurį nusipirkau per grožio vakarą dar praeitą mėnsesį. Trumpai priminsiu, jog tuo metu bandžiau įvairius kompanijos produktus ir keli man paliko labai gerą įspūdį - tikriausiai mielai įsigyčiau, tačiau kainos... na, tikrai ne iš mažųjų, kai namuose mažametis vaikas, o šeimos pajamas sudaro tik vyro atlyginimas. Tuo metu įsigijau tik šią veido kaukę ir noriu jums pasidalinti savo potyriais bei mintimis - ar ši kaukė verta savo kainos? O gal galima rasti pigesnių alternatyvų ir džiaugtis panašiais rezultatais? Skaitom! 

"Pasaulis nuostabi vieta. Dėl jo verta pakovoti."
E. Hemingvėjus


Produktas: MARY KAY "Clear Proof" giliai valanti aktyvintos anglies kaukė
Gamintojas: "Mary Kay". Pagaminta J.A.V.
Paskirtis: valyti odą, šalinti odos dėmes, sugerti riebalų perteklių
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: valomasis efektas
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai sudėtinėse dalyse
Tūris: 114 g
Kaina*: 21,00 EUR
Kur galima įsigyti: iš Mary Kay kompanijos konsultantų (net neįsivaizduoju, kaip reikia rasti tokių, tinklinių kompanijų konsultantus, todėl galiu jums rekomenduoti tą merginą, iš kurios aš perku - Aurelija Bacevičienė tel. nr. 868764058. Galite ją surasti ir Facebook, bei parašyti asmeniškai, kiek žinau siunčia visur, galima susitarti dėl atsiėmimų ir pan.)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Tinka visų tipų ir atspalvių odai. Kliniškai patikrintas dėl dirginimo ir alergijų. Nekemša porų. Ši trejopo poveikio anglies kaukė giliai valo odą, šalina odos dėmes, atsiradusias dėl spuogų. Kliniškai įrodyta, kad kaukė akimirksniu sugeria riebalų perteklių ir sumažina odos blizgesį. Veikia it magnetas, palengvindamas porų atblokavimą ir akimirksniu mažinantis odos riebalų išsiskyrimą ir riebumą.
Naudojimas: Užtepkite lygiai ant švarios odos. Kaukė yra kreminės tekstūros. Džiūdama ji padengia odą matiniu sluoksniu ir sugeria nešvarumus. Laikykite ant odos 10-20 minu. Gerai nuolaukite šiltu vandeniu ir tapšnodami nusausinkite odą. Naudokite 2-3 kartus per savaitę.


Nusipirkusi kaukę šiek tiek nustebau radusi ją papildomoje kartoninėje pakuotėje. Aš esu už aplinkosaugą, už tinkamą rūšiavimą ir už tai, kad nei maisto, nei kosmetikos produktai, nei absoliučiai niekas nebūtų pakuojamas į nereikalingas pakuotes. Kita vertus, puikiai suprantu, jog kažkur reikėjo surašyti visą informaciją apie veido kaukę, nors didžiąją jos dalį randame ant plastikinės tūbelės (likusi irgi laisvai gali būti sutalpinta ten pat). 

Kalbant apie vidinę, plastikinę tūbelę, ji palyginus paprasta, jos paviršius liečiant malonus, šiek tiek primena satino efektą, lyg dalinai matinį, lygiai tokio pat efekto ir atkemšamas dangtelis. Jį galima ir nusukti lauk, kai produkto lieka visiškai nedaug. Apskritai kaukės pakuotė atrodo dailiai ir kokybiškai. Tikriausiai prie tokio įpsūdžio nemenkai prisideda ir minimalus, šviesus dizainas su žaliu intarpu. Apskritai, pakuotė patogi, plastikas pakankamai minkštas, kad išspausti produktą, su dozavimu jokių problemų neturiu. 😉

Kvapas. Keistokas, primena vaistus, tačiau turi ir mėtinio kvapo. Nėra grynas augalinis kvapas, pakankamai įdomus, bet svarbiausia, kad manęs neerzina, kažkodėl visuomet labiau orientuojuosi į jos poveikį, ar kol kaukė uždėta - į jos spalvą ir pojūčius ant odos, nei aromatą.

Konsistencija. Tamsiai pilkos spalvos, su melsvu atspalviu kaukė kreminės konsistencijos, tačiau neturi kremams būdingo tirštumo, tokia vidutiniškai tiršta.


Sudėtis: Aqua, Kaolin/ CI 77004, Glycerin, Propylene Glycol, Magnesium Aluminum Silicate, Bentonite/ CI 77004, CI 77499, Charcoal Powder, Lonicera Japonica Leaf Extract, Vegetable Amino Acids, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Bisabolol, Mentha Piperita Extract, Mentha Viridis Leaf Extract, Butylene Glycol, Salicylic Acid, Triethanolamine, Triethyl Citrate, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Benzoate, Sodium Polyacrylate, Hydroxypropyl Cyclodenxtrin, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Potassium Sorbate.


Poveikis. Ant veido odos šepetėliu paskirstau nedidelį kaukės kiekį, kiek įmanoma tolygiau, vengdama srities aplink akisir išlaikydama pakankamą atstumą aplink lūpas. Iš karto pastebiu, jog kaukė palyginus skalsi, jos reikia nedidelio kiekio, todėl noriu tikėti, jog jos užteks ilgai. Kadangi veido kaukė pagaminto molio pagrindu su anglimi (tikrai ne atvirkščiai, kaip sako gamintojas), tai kaukė išdžiūva ant veido odos iki sausumo per maždaug 10 minučių - tiek aš ją ir laikau ant veiduko.

Vienas keisčiausių dalykų yra tas, jog džiūvimo metu pastebiu, kaip kaukės paviršiuje atsiranda tamsios dėmelės - kaip man buvo paaiškinta - tai iš odos ištraukiami nešvarumai. Kiek tai tiesa? Nežinau, tačiau tos dėmelės visuomet atsiranda tokiose vietose, kurios turi inkštirų arba šiuo metu linkusios kimštis - taip, turiu galvoje savo nosytę ir pavienius smakro ir pavienius kaktos srityje. Tad norisi tikėti, kad tos dėmelės tikrai ne šiaip sau. Be to, kiekvienu kartu jos atsiranda šalia, bet tikrai ne toje pat vietoje.

Veido kaukę laikau ant odos tol, kol išdžiūva. Galbūt taip elgtis nederėtų? Gal reiktų nuolat drėkinti paviršių, kaip su molio kaukėmis? Visgi, mano veido oda į sausesnę pusę ir nesinori sudirgimų. Tačiau ar tuomet kaukė veiktų? Tad nerizikuoju ir leidžiu kaukei išdžiūti, o jau tuomet plaunu lauk. nuplauti visus likučius nuo veiduko tikrai reikės kantrybės (kai ir visas molio kaukes), tačiau rezultatas vertas tų pastangų.

Kairėje - tik padengta kaukė
Dešinėje - beveik išdžiūvusi

Nusiplovusi veiduką pastebiu, jog mano oda ženkliai švaresnė, skaistesnė ir atrodo jauniau, tačiau tai nėra veido kaukės žadamas efektas. Tose srityse, kur mano oda linkusi pasikimšti, aš pastebiu kaip poros išvalytos. Aišku, ne tobulai, tačiau po vieno karto niekas neišvalo iš karto. Tai pats nuostabiausias produktas veido poros valyti, bent jau man. Kai pasidairai rinkoje - visi arba beveik visi produktai yra skirti išskirtinai riebiai/ mišriai odai. O kaip normali? Sausa? Joms gi irgi kaupiasi inkštirai ir kemšasi poros - aišku, ne tiek daug, kaip riebesniems odos tipams, tačiau visitek kemšasi. Ir viskas, ką esu bandžiusi iki šiol buvo per stipru, erzino, dirgino arba alergizavo veido odą. Ir nesvarbu, kad išvalo, bet paskui kelias dienas oda atrodo labai prastai nuo sudirgimo. O šitas produktas - per kelis kartus tobulai gerai išvalo odą visiškai jos nedirgindamas. 

Savaime suprantama, kaip ir kiekvienos kaukės poveikis, taip ir šios, yra momentinis - norint nuolatinių rezultatų, ją reikia naudoti nuolatos. Ir taip, ji kainuoja tikrai nemažus pinigus. Tačiau pasikartosiu - atrodo tai bus skalsus produktas, ir niekas, iki šiol niekas man taip maloniai, ir taip efektyviai neišvalė nosies porų, kaip šita kaukė. Todėl ar būtina tokią pirkti? Ne jei turite alternatyvų (arba riebią/ mišrią odą, kuriai tokių produktų pilna), tačiau jei jūsų oda sausa, jei norite švelnaus bet efektyvaus valymo ir visiškai švaraus veido per kelis panaudojimo kartus - tuomet taip! Aš šią kaukę drąsiai rekomenduoju ir negailiu nė vieno jai išleisto euro. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai