AVON "Anew Vitale" dieninis ir naktinis veido kremai, skirti merginoms nuo 25 metų

Nujaučiu, jog kelis sekančius mėnesius mano veido odos priežiūra bus šiek tiek chaotiška: noriu išbandyti poros kompanijų veido priežiūros asortimentą, bet turiu tik mažus dydžius. Kaip žinia, su tokiais efektas odai gal ir bus jaučiamas, bet nesijausiu garantuota kad taip, tikrai taip ir yra. Visi veido kremai turėtų būti testuojami mažiausiai 28 dienas - per tiek laiko oda atsinaujina ir pamatome, kokią iš tiesų naudą teikia naudojamos priemonės.

Maždaug tiek laiko man užteko ir Avon Anew Vitale dieninių ir naktinių veido kremų, kuriuos pirkau mažesnėse pakuotėse - buvo smalsu, kaip jie veikia, bet kartu ir nedrąsu, jog netikus turėsiu didžiulį netinkamo naudoti kremo kiekį. Taigi, mano 15 ml veido kremų indeliai jau beveik tušti, liko keliems kartams, veido oda gavo pakankamai kremo ir aš esu pasiruošusi nuomonei apie šiuos du gaminius.

"Rojaus ilgesys jau yra rojus."
K. Džibranas


Produktas: AVON "Anew Vitale" dieninis veido kremas su SPF 25 ir naktinis želinis veido kremas, nuo 25 m.
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, gaivinti, skaistinti, saugoti nuo UVA, UVB
Tinkamas tipas: nuo 25 m.
Labiausiai patiko: neblogas drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: kiekvieno po 15 ml (galima įsigyti ir įprasto dydžio, po 50 ml pakuotes)
Kaina*: kiekvienas po 15 ml - 8,40 EUR; 50 ml - 14,00 EUR (pilnos kainos, dažnai galima įsigyti su nuolaida)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų (www.avon.lt)
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: 
Dieninis kremas: Įliekite savo odai gyvybinės energijos, kurios užteks visą dieną. Anew Vitale dieninis kremas padeda atgaivinti ir įlieti energijos papilkėjusiai, itin pavargusiai odai. Praturtintas kompleksu "Pro-Energy" ir sukurtas taip, kad stiprintų odos pamatus. Šis drėkinamasis kremas akimirksniu padidina drėgmės lygį. Saulės filtras SPF 25 padeda apsaugoti nuo žalingų UVA ir UVB spindulių. Ilgainiui smulkios raukšlelės, išsiplėtusios poros, pilkšvas atspalvis ir nuovargis tampa nepastebimi. Oda atrodo it naujai gimusi.
Naudojimas: ryte švelniai įmasažuokite kremu švarią veido ir kaklo odą.

Naktinis kremas: Prabudę džiaukitės gaivia, energija alsuojančia oda. Anew Vitale naktinis želinis kremas padeda vėl atgaivinti ir įlieti energijos papilkėjusiai, pavargusiai odai. Drėkinantis želinis kremas su kompleksu "Pro-Energy" stiprina odos pamatus. Anew Vitale naktinis želinis veido kremas padeda atjauninti odos išvaizdą, šalindamas nuovargio žymes. Ilgainiui smulkios raukšlelės, išsiplėtusios poros, pilkas atspalvis ir nuovargio požymiai pranyksta. Oda atrodo it naujau gimusi.
Naudojimas: vakare švelniai įmasažuokite švarią veido ir kaklo odą.


Veido kremų pakuotės visiškai tokios, kokias randame daugumoje tradicinių pakuočių: stikliniai indeliai, užsukami plastikiniais dangteliais. Viskas sudėta į kartonines dėžutes. Naudoti patogu, ir nors daug kas vis pabamba, kaip tokios pakuotės nehigieniškos, aš neturiu nieko prieš tokias pakuotes. O jei kažkam kyla problemų, kad ten kišame pirštą - tai mielosios, labai pigiai galima nusipirkti mažų plastikinių mentelių ir tokiomis kabinti kremą iš indelio. Taip nebus jokio priemonės kontakto su oda. Kalbu apie tokias va

Žiūriu dabar į pakuotes ir galvoju, kad aš veido kremams, apskritai veido priežiūros gaminiams niekad nesirinkčiau tokios ryškai rožinės, fuksijų spalvos, kaip pagrindines. Būtent tokia spalva vyrauja naktinio veido kremo pakuotėje. Nežinau - man truputį per ryšku ir atrodo pigiai. Gal tuomet geriau balta, arba pastelinė rožinė. Suprantu, jog kremas skirtas 25-35 m amžiaus merginoms ir tokia spalva norima sukurti valiūkiškumo, šiek tiek mergaitiško, jaunatviško dizaino pakuotės, tačiau jau geriau švelniai rožinė, negu tokia ryški ir intensyvi.


Kvapas. Šiek tiek pabambėjome dėl pakuotės spalvinio pasirinkimo, metas keliauti prie sekančio aspekto, dėl kurio irgi noriu pabambėti. Šiaip jau man visai patinka parfumuoti veido kremai, nesu jautri kvapams, tačiau šitose priemonėse gamintojai persistengė su aromatais. Dieninio veido kremo kvapas truputį švelnesnis, bet abu jie man kvepia plaukų šampūnu ar skalbimo milteliais. Brr... tepi ant odos ir kvapas automatiškai kelia asociacijas, kaip šitas kremas man netiks ir sudirgins mano odą... o ir išlieka ilgokai, ypač naktinio kvapas,

Konsistencija. Abu kremai baltos spalvos ir labai lengvos konsistencijos: ne vandeningos, tačiau visiškai neturi jokio riebumo. Atrodo beveik tobulas vasarai. Gal tik nektinis šiek tiek želinis, tačiau lyginant su dieniniu - atrodo daug lengvesnis. Keista, bet būtent dieninis čia sunkesnės konsistencijos.


Sudėtis:
Dieninio kremo: Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dimethicone, Ethylhexyl Salicylate, Benzophenone-3, Glycerin, PEG-8 Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butyloctyl Salicylate, Cetearyl Alcohol, Trisiloxane, Behenyl Alcohol, Dilauryl Thiodipropionate, Phytol, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, 1,2-Hexanediol, Carbomer, Ceteareth-20, Dimethicone Crosspolymer, Parfum, Thiodipropionic Acid, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Isohexadecane, Disodium EDTA, Kaempferia Galanga Root Extract, Polysorbate 60, Panthenol, Mesyloxybenzyl Methoxyethyl Chlorobenzamide, Pichia Ferment Lysate Filtrate, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Palmitoyl Tetrapeptide-10, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.

Naktinio kremo: Aqua, Glycerin, Dimethicone, Polyacrylate-13, Carbomer, Dilauryl Thiodipropionate, Ethylhexyl Palmitate, Phytol, Di-PPG-3 Myristyl Ether Adipate, Polyisobutene, Potassium Hydroxide, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Thiodipropionic Acid, Parfum, Salicylic Acid, Stearoxytrimethylsilane, Isoceteth-20, PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Disodium EDTA, Polysorbate 20, PEG-40 Stearate, Sorbitan Isostearate, Panthenol, Mesyloxybenzyl Methoxyethyl ChlorobenzamidePichia Ferment Lysate Filtrate, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Palmitoyl Tetrapeptide-10, CI 19140, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.

Kalbant apie sudėtis - dėl esančio silikono, odai suteikiamas švelnumas, oda apsaugoma nuo žalingų spindulių (kalbant apie dieninį kremą), tačiau tie UV filtrai nėra saugūs, linkę kauptis organizme. Manau tikrai buvo galima pasirinkti saugesnius filtrus. Abiejų kremų kvapai sintetiniai, intensyvūs, o ir tikrai naudingų medžiagų odai, kaip matome, visiškai nedaug.


Poveikis. Šių kremų man pakako trims savaitėms, tiksliau pakaks, nes dar šiek tiek kremo liko. Abi priemonės nepaisant labai lengvos konsistencijos, susigeria lėčiau, negu galvojau - reikia šiek tiek pamasažuoti į veido odą, kol visiškai susigeria. Ant odos tikrai nepalieka jokios nemalonios plėvelės ar riebaus/ lipnaus jausmo. Tačiau kaip jau minėjau, kadangi nesusigeria akimirksniu, po kremo dengimo reikės šiek tiek palaukti, kol bus galima dengti makiažą. Tiesa, naktinis veido kremas visiškai netinkamas naudoti su aliejinės konsistencijos serumais. Jei tepu serumą + kremą, tuomet tepant vieną iš priemonių, nuo veido padengtos priemonės nusitrina su tokiais kaip nešvarumų rutuliukais. Realiai situacija tokia, kad priemonės pakelia kitą produktą nuo odos ir neleidžia jam susigerti ir veikti odos.

Oho, kiek daug gamintojas prižadėjo... Labiausiai mane gundė poveikis smulkioms raukšlelėms ir energijos pliūpsnis papilkėjusiai, pavargusiai veido odai. Iš karto galiu pasakyti, jog nė pusę tų pažadų ant savo veiduko nepastebėjau: raukšlelėms poveikio visiškai nėra, o ir odos spalva pakito labai minimaliai, kažkodėl tikėjausi ir norėjosi daugiau. Tačiau būtinai noriu pagirti drėkinamąjį efektą - jis aiškiai jaučiamas, stiprus ir suteikia odai malonų komforto jausmą. 

Kremas visiškai nekemša porų, o malonus drėkinimas leidžia daryti prielaidą, jog toks veido kremas būtų labai malonus vasaros metu, po saulės pavargusiai, pasausėjusiai odai. Kelias tokias dienas turėjome, per kurias aiškiai pajutau, jog kremo drėkinimas nėra jau toks stiprus - butent per karščiausias dienas, jau pavakare man traukdavo veido odą ir jai būtinai reikėjo drėkinimo. 

Ką aš galvoju apie kremus - žinokite aš kažkaip galvojau, kad gali būti visiškas 💩. Toks jau visiškas nėra dėl lengvos konsistencijos ir neblogo drėkinimo - sakyčiau vidutinis/ žemiau nei vidutinis bet ne prastas. Išbandžiau, sunaudosiu, tačiau sekantį kartą nepirksiu - rinkoje turime labai daug kremų ir manau tikrai galima atrasti geresnius sprendimus mūsų veiduko odai. Jei smalsu, bandyti galite, nieko labai labai blogo čia nėra, tačiau nieko stebuklingo taip pat. Tiesa, nemažai merginų skundėsi, kad šita linija sukelia alergijas net ir ne jautrios, ne į alergijas linkusios odos savininkėms, todėl naudoti patariu labai atsargiai (jei jau susigundysite).




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai