2017/05 gegužės mėnesio pirkiniai ir naujienos: Dove, Douglas, Essence, Mary Kay ir kt.

Metas naujiems pirkiniams, kurių šių mėnesį man atrodo gana daug. Kažka susimąsčiau, ar viską, ką nusiperku tikrai naudoju, ar nusipirktos priemones nedulka lentynose ir nelidi užmirštos kosmetikos stalčiuose? Atrodo kosmetikos turiu nemažai, reiktų kada pasižiūrėti, kiek iš tikro priemonių naudoju. Aišku, visuomet pirmiausia testuoju visokias kosmetikos naujienas, bet ar po įrašo apie jas prie jų grįžtu? Dažniausiai taip, tačiau tikrai ne prie visko, ką turiu.

Paparastai naujų pirkinių įrašo jūs suliaukiate paskutinę mėnesio dieną, tačiau vakar su laisvu laiku buvo prastokai, o vakare sugebėjau tik papasakoti apie pavasario mėgstamiausius. Todėl radusi laisvą minutę šiandien vis bandau po truputį pildyti įrašą, kad kuo greičiau galėčiau jums parodyti, ką nusipirkau per gegužę. O vėliau - jūsų dar laukia ir gegužės mėnesio baigti produktai.

"Viena diena rūpesčių išsekina labiau negu savaitė sunkaus darbo."
R. V. Emersonas


Kūnui

1. CIEN "Tropical Summer" prausimosi putos "Melon Extract Fruit", 200 ml
Taip taip, čia tikrai dušo želė - putos prausimuisi - na mano akį pirmiausia patraukė jos pakuotė, jau tokia vasariška ir daili... Man smagu praustis tokio tipo putomis, o ir šį ir sekantį mėnesį turėtume daug keliauti, todėl tokia įsimetus, net ir stipriau suspaudus krepšį, niekas neištekės lauk, kaip pernai nutiko su dušo geliu. Įsivaizduokit, atlekiam prie ežerų savaitei, o visas higienos krepšelis kiaurai šlapias - viduje išsliejusi dušo želė... Nebuvo labai smagu, tad šiemet bandysim su tokiu keliauti. 😊
Pirkau: Lidl
Kaina: 1,99 EUR

2. Dr. BRONNER"S Magic Soaps - stebuklingas muilas "Almond", 237 ml
Apie šitą muilą esu girdėjusi nemažai iš užsienio youtuberių, apie tai, koks jis stebuklingas ir geras. Iš tiesų, muilas daugiafunkcinis, tinkamas naudoti 18 skirtingų būdų, tiek veidui, tiek kūnui prausti, buityje, vonioms, plaukams, naminiams gyvūnams ir t.t. Tikriausiai apie jį jums papasakosiu atskirai, o aš pirmiausia nusipirkau makiažo šepetėliams plauti, tačiau manau tikrai išbandysiu ir keletą kitų būdų - ypač domina veidui. Ir jo, norėjau Pipirmėtės kvapo, bet pabijojau, jog jei prausiu veidą - ar nesudirgins mano odos, tad pasirinkau saugų migdolų muilą, o jei labai patiks, sekantį nusipirksiu pipirmėtės kvapo.
Pirkau: Assorti
Kaina: 9,99 EUR

Plaukams

3. ECO LABORATORIE "Vostanavliajuščiaja" plaukų kaukė, 250 ml
Jau senokai noriu išbandyti kažką iš Eco Lab. - kūnui priemonių pas mane visuomet per akis, todėl apie kūno priemones kažkaip net nepagalvojau, o va plaukams - jau metas naujai kaukei, todėl bandysiu šitą, aprašymas tai labai gundo...
Pirkau: Eurokos
Kaina: 6,49 EUR

4. RECEPTY BABUŠKI AGAFJI maitinamasis aliejus silpniems ir pažeistiems plaukams, 150 ml
Nea, dar nepabodo savo plaukų prieš kiekvieną plovimą tepti įvairiais aliejais. Kažkaip didelio rezultato nesimato nė po vienos tokio tipo priemonės, tačiau žinau, kad jei nustočiau naudoti plaukų būklė būtų prastesnė, negu ji yra dabar. Todėl tęsiu ir bandau šalinti slinkimą bei sustabdyti lūžinėjimą.
Pirkau: Elevita
Kaina: 2,90 EUR

5. CIEN "Tropical Summer" purškiama priemonė apsauganti nuo saulės spindulių poveikio, 150 ml
Net nežinau kodėl sugavojau šitą nusipirkti - labai noriu tikėti, kad deginantis tikrai apsaugos nuo plaukus sausinančio saulės spinduliukų. Labai tikiuosi kad padės, nes vasara visuomet labai nualina plaukus. Kvepia tai maloniai, tiek kad sudėtyje yra alkoholio... Na žiūrėsim, kažkaip tikiuosi kad padės.
Pirkau: Lidl
Kaina: 1,49 EUR


6. SANTE skystas muilas su alavijais ir citrina, 200 ml
Tiesiog, norėjau išbandyti kažką naujo, o kadangi mažylis jau plaunasi rankas kartu su mumis, ir sveikesnio rankų odai. Apie Sante buvau girdėjusi labai daug gerų atsiliepimų, bet niekad nieko neteko bandyti.
Pirkau: Assorti
Kaina: 4,05 EUR

7. GREEN FEEL drėkinamasis rankų kremas su goji uogų ekstraktu ir migdolų aliejumi, 75 ml
Kol kas pažintis su Green Feel kompanijos produkcija manęs nesužavėjo, potyriai nebuvo prasti, tačiau ne tokie geri, kokius norėčiau matyti. Manau su rankų kremu labai suklysti neįmanoma, tad bus smagu išbandyti.
Pirkau: Maxima
Kaina: 1,89 EUR

8. SAFEGUARD "Classic" tualetinis muilas su antibakteriniu poveikiu, 90 g
Kieto muilo man dar kol kas nereikia, bet kažkodėl prigriebiau. Oi, kaip primena vaikystę... 😊
Pirkau: Maxima
Kaina: 0,49 EUR

Nagams

9. EVELINE "Maximum Nails Growth" priemonė maksimaliai skatinanti nagų augimą, 12 ml
Šitos priemonės vos nepamiršau: paprastai priemones susimetu į krepšelį, jas nufotografuoju ir pradedu naudoti, tačiau šią paėmiau iš karto naudojimui, be taip ir nepadariau nuotraukų. Tad tik ką nufotografavau ir įmečiau tarp pirkinių, kad tikrai parodyti viską, ką įsigijau.
Šia priemone bandysiu augintis nagučius - pernai tokiu laiku turėjau nerealiai gražius, ilgus nagučius, o šiemet atsiauginti niekaip nesiseka - galbūt pagelbės?
Pirkau: Martina
Kaina: 2,89 EUR

Veido odai

10. MARY KAY "Clearproof" giliai valomoji, aktyvintos anglies kaukė, 114 g
Pamenate, mėnesio pradžioje pasakojau apie savo apsilankymą Mary Kay konsultantės organizuojamame grožio vakare, kurio metu skyrėme laiko sau, susipažinome su kompanijos produkcija. Man labai patiko anglies kaukė, tačiau pasirodo, ją gauti ne taip paprasta, nes viskas išpirkta ir ilgam. Man pasisekė, kad viena buvo, aišku, norinčių ne viena, bet nusipirkti pavyko man 😇 Kol kas man ji labai patinka ir dar po kelių naudojimų, papasakosiu apie ją plačiau.
Pirkau: iš Mary Kay konsultantės
Kaina: 21,00 EUR

11. ČISTAJA LINIJA valomasis šveitiklis veidui su abrikosų kauliukais, 50 ml
Aš labai ilgą laiką nenaudojau jokio šveitiklio veidui ir tai buvo vienas prasčiausių sprendimų, dėl kurio mano odai teko šiek tiek pasikankinti. Parduotuvėje tiesiog nusipirkau pirmą, pasitaikiusį po ranka, ir galvoju, kad neturėčiau nusivilti - kol kas man patinka, tiek kad jis aštrokas, todėl veidą masažuoti reikia švelniau.
Pirkau: Drogas
Kaina: 1,82 EUR

12. SCHAEBENS drėkinamoji veido kaukė su alavijais, avokadais ir agurkais, 2 x 5 ml
Aš nežinau, kada aš spėsiu sunaudoti tokią krūvą kaukių, kokia yra mano vonioje ir kosmetikos steliuko stalčiuje (nes ne viską noriu laikyti vonioje dėl temperatūros skirtumų)! Gal metas šiek tiek apsiraminti su veido kaukių pirkimu? 😆
Pirkau: IKI
Kaina: 1,89 EUR

13. ODA atkuriamasis serumas su vitaminu C, 30 ml
Mano oda jau nuo spalio kamuojasi su skruostų raudoniu/ raudonomis dėmėmis ant skruostų odos ir po ja - ir ko tik aš nebandžiau, niekas negelbėjo, galiausiai liko išbandyti serumus su C vitaminais. Apsritai, tokios bėdos man naujovė ir tik nesenai sužinojau ką daryti, o kadangi norėjosi greito poveikio, nepagailėjau ir brangesnei priemonei - pavargau maskuoti gana didelę skruostų zoną.
Pirkau: oda.lt
Kaina: 23,00 EUR

14. NATURES BLISS gaivinanti veido kaukė "Rose", 10 ml
Kartas nuo karto mano namuose atsiranda dalykėlių, kurių šiaip jau Lietuvoje nenusipirksi - ačiū mano nerealiems draugams, kurie vis palepina mane grožio dalykėliais. Šita kaukė iš Anglijos ir manau Lietuvoje nusipirkti tikrai negalima. Bus įdomu išbandyti.
Pirkau: nepirkau, draugė gyvenanti UK atsiuntė dovanų
Kaina: apie 2,29 EUR

Dekoratyvinė kosmetika

15. SLEEK "Face Form" kontūravimo ir skaistalų paletė "Light", 20 g
Patiko akių šešėlių paletė, tai susigundžiau nusipirkti ir veido kontūravimo: skaistalus, bronzatą ir hailaiterį. Nežinau, kaip Sleek veido priemonių kokybė, tačiau labai tikiuosi, kad patiks taip pat, kaip šešėliai.
Pirkau: topbeauty
Kaina: 13,99 EUR

16. MILANI "Conceal + Perfect 2-in-1" makiažo pagrindas "02 Natural", 30 ml
Labai norėjau išbandyti ir... visiška painiava su atspalviais. Pasiėmiau 02 Natural, bet man per tamsus. Galvoju 01 turėtų tikti, bet jo pardavime nėra, o dėl 00 atspalvio - net nepagalvojau, kad toks egzistuoja! Na kas deda 00 numerį ant atspalvio? Čia iš viso net ne numeris. Žodžiu, nusipirkau, bet jei labai patiks, bandysiu ieškoti šviesesnės arba nusipirksiu 00 ir maišysiu tarpusavyje.
Pirkau: parfumeria.lt
Kaina: 12,99 EUR

17. GABRIELLA SALVETE "Diamante" švytėjimo suteikianti makiažo bazė/ gruntas, visiems odos tipams, 15 ml
Kaip man patinka ta gražiai spindinti oda... Bet ne visi makiažo pagrindai suteikia tą sveiką odos spindesį, todėl tokie, švytėjimo suteikiantys makiažo pagrindai man šiuo metu kelia labai didelį susidomėjimą. Šį kartą - Gabiella Salvete su deimantų dulkėmis.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 10,59 EUR

18. NYX Ultimate akių šešėlių paletė "Brights", 16 x 0,83 g
O jums nebūna, kad atšilus orams taip norisi ryškių spalvų? Man net labai... todėl šiemet savo krepšelį pildau ryškia ir spalvinga akių šešėlių palete iš NYX.
Pirkau: Douglas
Kaina: 20,95 EUR

19. MAKEUP REVOLUTION lūpų dažai "Scandalous Crime", 3,2 g
Ir dar vieni ieškojimai ryškių spalvų su lūpų dažais: anksčiau tokios spalvos man labai patikdavo, tad bandau atsiminti jaunystę ( 😆) ir vasarai pasipuošti itin ryškiomis lūpomis.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,65 EUR

20. L'OREAL "Color Riche La Vie en Rose" Collection Exclusive by Julianne lūpų dažai "Julianne's Delicate Rose", 7 ml
Ką aš galiu pasakyti - spalva internetinėse parduotuvėse visiškai neatitinka tam, ką gauname. Be to, mane erzina, kad ant pakuotės nei ingredientų, nei kitos informacijos nėra - kažin ar legalu va taip pardavinėti be jokios informacijos? Kažkaip nepatikimai atrodo. Kelis kartus pasidažiau ,tai nepasakyčiau, kad labai patenkinta, bet dar tikrai reikia bandyti ir testuoti iki galutinės nuomonės.
Pirkau: Douglas
Kaina: 12,49 EUR

21. W7 akių šešėlių paletė "In the Nude", 15,6 g
Čia kažkas panašaus į bandymą atkartoti Urban Decay Naked akių šešėlių paletės. Iki jos man dar reikia taupyti - negali taip nueiti ir kaip niekur nieko nusipirkti, o kažkaip ir nebenoriu - šiuo metu man aktualiau ryškios ir spindinčios spalvos, negu prislopintos matinės.
Kadangi jau senokai dairausi į W7 dekoratyvinės kosmetikos pasiūlą, nusprendžiau pirmiems bandymams pasiimti akių šešėlių paletę.
Pirkau: topbeauty
Kaina: 11,49 EUR

Grožio aksesuarai

22. Nerūdijančio plieno pincetas dirbtinėms blakstienoms
Nelabai man sekasi su priklijuojamomis blakstienomis - galbūt pagelbės pincetas?
Pirkau: ebay
Kaina: 0,99 EUR

23. The Amazing SILISPONGE makiažo dengimo kempinėlė
Aš jums pasigyriau, kad nusipirkau originalą, paskui paskaičiau, jog čia ne toks originaliosios kempinėlės, tačiau ir ne po eurą iš Kinijos, tad ir kokybė turėtų skirtis. Siunčiausi iš vokietijos, atėjo per kelias dienas ir kol kas dengiau vos kelis kartus, kad pasakyčiau, kokia mano nuomonė.
Pirkau: ČIA
Kaina: 7,95 EUR (+ papildomai kainuoja siuntimas apie 4 EUR)

Dove

Labai nerealus siuntinukas mane pasiekė gegužės pradžioje ir labiausiai buvau nustebinta kokosu siuntoje. Gala, kad prausilis kūnui man išsiliejo pakuotėje, tačiau nieko tokio, ko negalima sutvarkyti. Labai ačiū Dove, už nerealų siuntinuką!

Douglas 

Trečiadienį pasiėmiau siuntinuką iš Douglas su vasaros gėrybėmis. Man labai patinka, kai kompanijos atsiunčia laiškelį, ir visai nesvarbu, kad tokį gauna visos, bet tas nuostabios vasaros palinkėjimas nuteikia labai maloniai.
Ačiū Douglas už siuntinuką!

28. DOUGLAS Essential "Relaxing" dušo aliejus su migdolų aliejumi, 200 ml
29. DOUGLAS Essential plaukų augimą stabdantis dezodorantas su medvilnės aliejumi, 50 ml
30. DOUGLAS Essential lengvas putojantis makiažo valiklis akims ir lūpoms, 175 ml
31. - 32. DOUGLAS Essential "Nourishing" dušo želė su medvilnės aliejumi, po 200 ml
33. DOUGLAS Essential Gentle veido šveitiklis su vilkdalgių ekstraktu, 75 ml


34. ESSENCE gimtadienio siuntinukas
Nerealiai nustebinęs siuntikas su krūva gaminių, kurių didžiąją dalį padovanojau jums. Jau netrukus viena iš jūsų sulauks siuntinuko. O visa kita - na, aš jau esu bandžiusi, naudojusi, tad atskirai neaptarinėsiu, galite rasti tinklaraštyje. Tiek kad, kai kuriuos gaminius norėjau pasilikti sau.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, tokie mano pirkiniai ir naujienos. Labai tikiuosi, jog nieko nepraleidau ir nepamiršau. O ką naujo nusipirkote jūs? Kas jus džiugina labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Turiu tą green feel rankų kremą. Tobulas kremas. Skalsus, greit įsigeria, skaniai kvepia ir ilgai drėkina, tepu kas antrą dieną tik. Aš tai labai juo džoaugiuosi

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą :) Dar kol kas nesitepiau, bandau pabaigti prieš tai turimo likučius ir tada nersiu į šitą ;)

      Panaikinti
  2. Hmmm, o kur Mary Kay? :) Ar kažką pražiūrėjau? :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą