MISS SELENE nagų lakas Nr. 161

Savaitės nagų įrašas! Viskuomet šitą rašydavau savaitės pabaigoje, tačiau kadangi vasara, dažniausiai visi savaitgaliai praleidžiami ne prie kompiuterio, ne prie įrašų - pramogauti, patirti, pailsėti, pabūti gamtoje... Tikriausiai todėl nagų įrašas persikelia į savaitės pradžią, dėl ko pernelyg nesijaudinu, kol toks įrašas atsiranda savaitės bėgyje. 

Šiandien noriu jums parodyti man naujos kompanijos nagų laką. 'Miss Selene' kompanijos nagų lakai visuomet šmėžavo mano akyse, bet  buteliukas ir atrodo mažytis kiekis, o gal nedidelė kaina, mane visuomet atbaidydavo nuo pirkimo. Kaip gaila, kad anksčiau neišbandžiau... Pasirodo nagų lakus gamina ta pati kompanija, kaip ir Golden Rose, tačiau vistiek, prieš bandymus aš neturėjau jokių didelių vilčių. Atrodo, atradau naują vasaros meilę! 💖

"Meilės priesaikų laužymas nebaudžiamas."
Publijus Siras


Produktas: MISS SELENE nagų lakas Nr. 161
Gamintojas: "Erkul Cosmetics". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: reikia mažiausiai dviejų sluoksnių
Tūris: 5 ml
Kaina*: 0,79 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, ceryx
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Blizgus, ilgalaikis ir greitai nudžiūstantis nagų lakas mažame dailiame buteliuke. Puikiai tinka kelionėms. Didelis atspalvių pasirinkimas.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl AcetateNitrocelluloseAdipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Steralkonium Bentonite, Styrene/ Acrylates Copolymer, N-Butyl Alcohol, Silica, Benzophenone-1, Diacetone Alcohol, Hydroxuethyl Acrylate/ IPDI/ PPG-15 Glyceryl Ether Copolymer, Trimethylpentanedinyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral.
May Contain +/-: Mica, Polyethylene Terephtalate, Synthetic Flourphlogopite, Calcium Sodium BorosilicateStearalkonium Hectorite, CI 77891, CI 77491, CI 15850, CI 77499, CI 19140, CI 15880, CI 77510, CI 77163, CI 77000, CI 77742, CI 74260, CI 75470, Tin Oxide.


Poveikis. Pirmiausia trumpai apie buteliuką - jis toks mažytis, apie pusę mano piršto ilgo, todėl automatiškai galvoji, kad kiekio čia vienam ar dviems lakavimams. Ar jūs parduotuvėje žiūrite, kokio kiekio nagų lakų buteliukai? Aš niekuomet - patikrinu kainą, sudėtį, tačiau niekad kiekio - koncentruojuosi į spalvas ir efektus. Miss Selene kiekis - 5 ml, kaip ir pavyzdžiui Eveline mini Max, tačiau pastarojo buteliukas atrodo didelis. Miss Selene buteliukas mažytis, labai kompaktiškas ir toks tikrai tinkamas įsimesti į rankinę - nors produkto kiekis tas pats, tačiau pakuotė daro savo - tobula... O ir visa informacija ant pakuotės pilnai telpa atklijuojamame lipduke.

Aišku, čia šepetėlį rasime ant trumpo kotelio, bet man tai stebėtinai patogus: pats aplikatorius primena Golden Rose Paris šepetėlius, vidutinio ilgio, tik tiek kad vos vos siauresnis. Bet padengimas labai patogus - galima lengvai dirbti, pasiekti visus kraštus, o būtent trumpas kotelis duoda geresnę šepetėlio kontrolę lakuojantis nagus.

Nagų lakas dengiasi lengvai, jokių dryžių ar netolygumų nerasime. Tiek kad, jei nagų paviršius nėra tolygus, tuomet būtina naudoti plokštelę išlyginantį pagrindą, kitaip viski netolygumai bus matomi ant nagų lako paviršiaus. Ir man užkliuvo pigmentacija: vieno priemonės sluoksnio ženkliai maža, o ir dėl antrojo aš abejoju, nes vis dar norisi ryškesnio efekto, ir tikiu, jog spalva gali būti intensyvesnė. Su kiekvienu sluoksniu atspalvis tampa intensyvesnis, ryškesnis ir rezultatas vis labiau man patinka. Iš esmės, pigmentacija man nėra problema - neprieštarauju padengti dar vieną sluoksnį, - mane labiau erzina jei nagų lakai dengiasi netolygiai.

Vienas nagų lako sluoksnis

Nr. 161 ryškus, neoninis rožinis atpslaivis, kuris neturi savyje jokių blizgių dalelių, tad jo formulė kreminė. Išdžiūvus paviršius vidutiniškai-intensyviai blizgus. Nagų lakas man toks vasariškas ir taip puikiai atrodo prie šiek tiek įdegusios odos, jog manau radusi šios vasaros meilę 💖 Paprastai nesu rožinių nagų lakų mėgėja bet šis... mmm...

Du nagų lako sluoksniai.
Be skaidraus viršutinio nagų lako

Tačiau tikrai ne atspalvis ir ne fainai kompaktiška pakuotė mane stebina labiausiai. Labiausiai džiaugiuosi nagų lako išlikimu ir nusidėvėjimo tempu - tobulai išlaiko 6 dienas! Be jokio nusitrynimo, be jokių nutrupėjimų! Tik šeštos dienos pavakare pastebėjau šiek tiek pasitrynusius nagų galiukus, todėl manau laisvai galima pratempti ir 7 ir tikriausiai netgi 8 dienas. Tobula - tikriausiai tobuliausiai išliekantis nagų lakas, kokį turiu šiuo metu. ir kodėl aš vengdavau jį pabandyti anksčiau? Įdomu, ar kiti atspalviai tokie pat geri? Reiks išbandyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai