#34/2017 Gegužės mėnesį baigiau. Empties.

Kadangi jau senokai prasidėjo vasara, metas ištuštinti baigtų produktų dėžutę ir išmesti lauk visų produktų pakuotės, kurias baigiau per gegužę. Nors galvojau, kad gegužę daug baigtų produktų tikrai nebus, tačiau eidama fotografuoti, vėl matau visiškai pilną iki viršaus dėžutę. Ir ką aš ten tiek pridėjau? Ir vėl!? 😆 Kviečiu pasižiūrėti, ką baigiau per gegužės mėnesį.

"Didelio žmogaus skaisčią širdį vienatvė dar labiau nuskaidrina, o kieta mažo žmogaus širdis vienatvėje pasidaro dar šiurkštesnė."
E. Hemingvėjus


Kūnui

1. EVELINE "Slim Extreme 4D" termoaktyvus liekninamasis anticeliulitinis serumas su argano aliejumi ir šildomuoju efektu, 250 ml
Aš kiekvieną pavasarį savo vonioje apgyvendinu kurį nors iš liekninančių Eveline serumų ar losjonų, sunaudoju, pastangrinu odą ir jaučiuosi šiek tiek geriau pasiruošusi vasaros sezonui. Šį kartą pirkau su argano aliejumi ir kažkokiomis smulkiomis blizgiomis dalelėmis, kurios mane be proto erzino. Tai šitas serumas man visiškai nepatiko: juo pasitepus mano odą griauždavo, degindavi, ji tapdavo raudona, sudirgusi ir tas sudirgimas labai ilgai nedingdavo. Ar esat bandžiusios šitą serumą? Gal ir jums taip buvo? Vienaip ar kitaip, aš manau, jog taip neturėtų būti, todėl sakau, jog man nepatiko, sunaudojau, tačiau su tokia prievarta ir tik dėl to aiškiai matomo stangrinmo efekto. Tačiau ne, šitas tikrai nieko gero...
Vietoj jo: paprasti losjonai ir kremai - pavyzdžiui DOVE Nourishing su kokosų ir migdolų aliejumi
VERDIKTAS: ne, tik ne konkrečiai šitą

2. ALVERDE Naturkosmetik dušo gelis "Miesto šnabbždesys" (Stadt-geflüster), 250 ml
Patiko, tokia paprasta dušo želė su maloniu aromatu, gera kokybe ir šiek tiek saugesne sudėtimi. Gaila, kad kompanijos gaminių negaliu nusipirkti taip dažnai, kaip noriu, o šita man atrodo buvo iš limituoto leidimo kolekcijos. Bet jei tik gaunu progą, būtinai nusiperku kompanijos gaminių ir bene 100% esu tikra, jog man tiks ir patiks.
Vietoj jo: AVON Refreshing Lagoon dušo želė
VERDIKTAS: kartočiau

3. HEATHCOTE & IVORY "Vintage and Co" jūros druska "Fabrics & Flowers", 30 g
Koks nerealus kvapas buvo pakuotėje... ir kaip nusivyliau, kai tas kvapas beveik dingo, kai paruošiau vonią... Labai apmaudu dėl kvapo, bet pati druska tikrai geros kokybės, jokių priekaištų jai neturiu.
Vietoj josFLOR DE MAYO "Aloe Vera" toniuojanti ir atnaujinanti vonios druska
VERDIKTAS: manau kartočiau

4. ORGANIC SHOP kūno šveitiklis "Organic Atlantic Algae & Sea Salt", 250 ml
Visai patiko, bet tokios nuostabos ir tokio ažiotažo, kaip girdėjau merginų atsiliepimuose, tikrai nepaliko. Va, po įrašo merginos patarė pabandyti nusipirkti "valgomo" kvapo šveitiklius, kurie tikriausiai pasižymi malonesniais aromatais. Šiaip šveitikliui priekaištų neturiu - savo darbą puikiai atlieka ir ateityje reiks įsigyti daugiau ir įvairesnių aromatų.
Vietoj jo: LIRENE kūno šveitiklis su kokosais ir druska
VERDIKTAS: kartočiau

5. DOUGLAS Home SPA "Breath of Amazonia" maitinamasis kūno kremas su acai uogomis ir pasiflorų aliejumi, 200 ml
Labai patiko; ir kvapas nerealiai skanus, ir priemonė skalsi - va, kiek ilgai man jos pakako, nors naudojau pakankamai dažnai. Aišku, šiuo metu šitas kremas man jau truputį per riebus odai, todėl jei dar nebūčiau baisugusi, tikriausiai būčiau padėjusi ir nelietusi iki rudens. Šiaip kremas puikus - įdomu, ar ir kiti Douglas Home spa linijų kremai tokie pat riebūs?
Vietoj jo: losjonai ir kremai - pavyzdžiui DOVE Nourishing su kokosų ir migdolų aliejumi
VERDIKTAS: taip, mielai naudočiau, tik ne vasaros metu

6. AUSTRALIAN GOLD "Sinfully Black" extreme dominance 15x deviously dar bronzing lotion - losjonas deginimuisi soliariume, 250 ml
Šitas losjonas vienas geriausių soliariumo kremų, kokius esu bandžiusi, o savo laiku bandžiau tikrai nemažai. Jis spardina įdegį ir jis iš karto tampa dailiai rudo atspalvio. Tiek kad, pastaruoju metu į soliariumą einu labai retai, kremas pas mane tikrai ilgiau nei 1,5 metų, todėl metas jo likučius mesti lauk.
Vietoj jo: jokio kremo soliariumui šiuo metu neturiu
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Plaukams

7. RUDUGYS Virging šalto spaudimo kokosų aliejus, 155 g
Aš paprastai nededu čia natūralių aliejų indelių, nors gal reiktų? Šitą aliejų sunaudojau kaip plaukų kaukę prieš plovimą, kartais tepdavau plaukų galiukus ir gal porą kartų tepiau kūno odą. Jau esu jums pasakojusi, kur galima naudoti kokosų aliejų, bet pati vistiek dažniausiai tepu  plaukučiams. Ir šiaip mintis - man labiau patinka pirkti būtent šitą aliejų dėl natūralumo ir dar dėl mažos pakuotės. O jums nebūna taip, kad nusiperki didelį indelį ir pamiršti naudoti? O paskui likučius tai tenka lauk mesti - gaila gi. Todėl bene visuomet perku tokias nedideles pakuotes ir visuomet pabaigiu jas naudoti.
Vietoj jo: RECEPTY BABUŠKA AGAFJA maitinantis aliejus plaukams
VERDIKTAS: tikrai taip

8. BAIKAL HERBALS stiprinantis aliejus plaukams, nuo plaukų slinkimo su Sibiro kedrų ekstraktu, 170 ml
Nelabai patiko... Na suteikia to blizgumo ir švelnumo plaukams, tačiau jis neatlieka savo pradinės funkcijos - juk turėtų sustabdyti plaukų slinkimą ir jų skilinėjimą, tačiau jokio efekto pabaigus buteliuką nepastebiu. Tad naudoti tik dėl minkštumo, švelnumo ar blizgumo, tikrai neverta. Manau būna ir geresnių priemonių. Šitą sunaudojau ir tiek.
Vietoj jo: RECEPTY BABUŠKA AGAFJA maitinantis aliejus plaukams
VERDIKTAS: ne

9. FINALE "Strength & Vitality" šampūnas normalaus tipo plaukams su žaliosios citrinos ekstraktu ir medaus proteinais, 500 ml
Plaukams naudojau tik kelis kartus, nes iš esmės pirkau makiažo šepetėliams plauti. Visai nieko, plaukams tinkamas, jei labai labai taupote. O šepetėliams - žinokit galvojau, kad pakaks ilgesniam laikui - labai jau neskalsi priemonė, atrodo pusę litro žiauriai daug, bet susinaudojo kaip 250 ml priemonės buteliukas.
Vietoj jo: Dr. Bronners skystas muilas
VERDIKTAS: galbūt


Rankoms

10. CAREX "Pure Blue" antibakterinis skystas muilas rankoms, 250 ml
Man šitas muilas labai patinka: ir jo prausimas, ir jo gaivus, labai malonus kvapas, ir kelia šiek tiek nostalgiškus prisiminimus. Tiek kad man jis labai greitai baigiasi, pernelyg greitai.
Vietoj jo: CAREX Sensitive skystas muilas
VERDIKTAS: kartočiau

11. DR. ORGANIC skystas muilas su levandomis, 250 ml
Geras, kokybiškas muilas, tik brangokas ir žiauriai greitai baiginėjasi - net nepastebėjau, kaip greitai buteliukas išseko.
Vietoj jo: CAREX Sensitive skystas muilas
VERDIKTAS: kartočiau, tačiau tik su akcija ir kito aromato

12. CIEN "Dip-In" nagų lako valiklis be acetono, 75 ml
Metu lauk, nors dar nemažai liko - tiesiog visa kempinėlė jau žiauriai išsipurvinusi, buvau išėmusi, pasižiūrėjau - fui... visas skystis raudonai purvinas... Todėl nenuostabu, kad įkišus nagą nuvalyti - ištrauki visą pirštą apmozotą nagų lako likučiais - metas atisveikinti. Patogu, bet naudojimas trumpokas.
Vietoj jo: CIEN Classic nagų lako valiklis
VERDIKTAS: galbūt

13. NEUTRAL muilas 0% parabenų, dažiklių, kvapiklių, 100 g
Muilo sudėtis saugesnė ir geresnė, negu paprastai matome muiluose, išvengta nesaugių ingredientų. Neblogas muilas su saugesne sudėtimi, visai patiko.
Vietoj jo: NESTI DANTE Dolce Vivere muilas "Portofino"
VERDIKTAS: kartočiau

Lengvai drėkinantis rankų kremas, kuris puikiai tiks šiltuoju metų laiku, dienos metu ar tuomet, kai rankos nereikalauja intensyvaus maitinimo ar gydymo. Man jis visai patiko, toks lengvutis, greitai susigeriantis, nepaliekantis lipnumo ar plėvelės: rankų kremas, kai reikia greitai sudrėkinti rankas ir keliauti toliau.
Vietoj jo: MELLOR & RUSSELL "Macadamia Oil" rankų ir nagų kremas sausai odai
VERDIKTAS: kartočiau

Grožio smulkmenos

15. CLEANIC "Soft and Comfort" medvilniniai vatos diskeliai, 133 vnt.
Šitie mano mėgstamiausi, tvirti, nepalieka jokių dalelių ant veido, neištyžta. Labai patinka, aš juos perku nuolat.
Vietoj ju: tokie pat diskeliai
VERDIKTAS: kartotina

16. SEPTONA kosmetiniai krapštukai, 200 vnt.
Berods mokėjau 0,87 EUR už pakuotę, bet šitie nelabai kokybiški, galvutės mažos, patogios pasiekti sunkiau prieinamas vietas, tačiau palyginus lengvai tyžta, ko pasekoje išlenda aštrus plastikinis galiukas.
Vietoj jų: kol kas dar turiu truputį šitų
VERDIKTAS: iš bėdos tinka

17. CLEANIC "Antibacterial" antibakterinės drėgnos servetėlės, 15 vnt,
Laikiau rankinėje ir naudojau tai rankoms pavalyti, tai dar kažką kai išsitepu ar reikia. Na, tuo atveju jei vaikiškų servetėlių neturiu, bet niekad jų nenaudoju veido odai, manau būtų pernelyg stiprios. Man šios patiko - kokybiškos, nepalieka lipnumo, gerai nuvalo rankas.
Vietoj jų: kažkokios drėgnos servetėlės iš Lidl
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Burnos higienai

Nepatiko, kažkokie nekokybiški, aštrūs, nelygiai nukirpti ir labai greitai nusidėvi. Patiko tik lankstesnė galvutė, bet manau, kad jų tikrai neverta pirkti.
Vietoj jų: tokie pat šepėtėliai
VERDIKTAS: ne

20. BIO-WAY "Herbal Clove" balinanti tailandietiška dantų pasta su gvadikėliais, 25 g
Labai įdomi patirtis ir valo neblogai, tačiau tikrai nėra taip, kad nepriekaištingai. Prieš pabaigą pasta kažkodėl ėmė virsti koše, nors taip neturėtų būti. Valė atrodo tikrai gerai, tik man pakankamai greitai susikaupdavo apnašos, todėl tai tikrai nebuvo nepriekaištingas variantas. Įdomus, neblogas, bet ne tobulas.
Vietoj jos: PARADONTAX valinamoji dantų pasta
VERDIKTAS: galbūt kartočiau

Veidui

21. NONI CARE Active-moisturizing & Care drėkinanti veido kaukė "Intensive" su noni, alavijais, avokadais, goji ir greipfruktais, 11 ml
Labai patiko, ir manau labai patiks sausiaodėms: drėkinimas, skaistinimas ir sveikiau atrodanti oda. Tobulai gerai. Savaime suprantama, jog efektas yra momentinis, tačiau kurių produktų nėra? Tad šitą kaukę aš rekomenduočiau sausos/ normalios odos savininkėms, kurios pasiilgo sveikai atrodančios, drėgnos, neišsausėjusios veido odos.
Vietoj jos: kitos turimos veido kaukės
VERDIKTAS: mielai kartočiau

22. GREEN FEEL "Anti-Age" jaunystę išsaugantis veido kremas su natūraliu bruknių ekstraktu, 50 ml
Nežinau, man atrodo labai netinkamu laiku bandžiau šitą kremą. Viena vertus man patinka greitas susigėrimas, lengvas drėkinimas ir malonus pojūtis ant odos, tačiau man to nepakako: norėjau ir kad odą stangrintų ir kad giliau drėkintų ir kad skaistintų... juk kalbame apie veido kremą, skirtą išsauganti jaunystę. Jei jau susimąstome nusipirkti tokį kremą, tai tikriausiai norime stipresnio poveikio odai. Toks keistas jausmas, nesakau, kad nebandysiu nieko daugiau, tačiau kol kas man nelabai.
Vietoj jo: AVON Anew Vitale dieninis ir naktinis veido kremai
VERDIKTAS: šito antrą kartą tikriausiai nebepirkčiau

23. L'OREAL Paris Pure Clay raudona skaistinamoji molio veido kaukė "Glow Mask", 50 ml
Švytėjimo efekto tikrai nėra, tačiau suteikia skaistumo ir šiek tiek sveiko spindesio, šiek tiek pavalo odos paviršių. Man patiko, kažkokių didelių priekaištų jai neturiu, tačiau ir nepasakyčiau, kad itin stebuklinga - normali, geros kokybės kaukė.
Vietoj jos: kitos turimos veido kaukės
VERDIKTAS: kartočiau

24. UOGA UOGA "Tamsos valdovė" natūralus naktinis veido kremas su levandomis ir migdolais sausai ir normaliai odai,
MĖGINYS.
Aš šiek tiek prisibijau naudoti natūralias priemones, nes jos ilgiau geriais. Bet šita, mano nuostabai, susigeria greitai, oda po nakties atrodo daili, pamaitinta, sudrėkinta ir švelni - labai įdomi priemonė, sukėlusi smalsumą. Gal kada reiks nusipirkti pilno dydžio produktą.
Vietoj jo: AVON Anew Vitale naktinis veido kremas
VERDIKTAS: kartočiau

25. UOGA UOGA "Mėnulio rasa" natūralus veido valymo pienelis su avižomis ir levandomis visų tipų odai.
MĖGINYS.
Ir man netgi patiko valomasis pienelis, kurių šiaip jau nenaudoju, nes mane erzina jų konsistencija. Galbūt tas naujas būdas, naudoti su sudrėkintu vatos diskeliu? Nusivalė labai lengvai, tik akių makiažui nesirinkau - manau geriau akis valyti su specializuotais, akių sričiai skirtais makiažo valikliais.
Vietoj joAVRIL nesausinantis odos, ekologiškas valomasis micelinis vanduo
VERDIKTAS: kartočiau

26. NATURA SIBERICA "Northern Soap" detoksikuojantis muilas veidui, skirtas giliam odos valymui, 120 ml
Praeitais metais nusprendžiau, jog mano odai nereikia jokių šveitiklių ir galiu apsieiti su giliau valančiomis priemonėmis. Tuomet mano namuose atsirado šitas muilas ir mielai jį  naudojau. Muilas lengvai ir efktyviai pavalo šiek tiek giliau, negu paviršinį odos sluoksnį. Problema ta, jog jis per kelias sekundes sudirgina mano odos paviršių ir ji lieka paraudusi ir suerzinta. Ilgai galvojau, ar galiu toliau tęsti jos naudojimą? Po dar kelių panaudojimų, nusprendžiau, kad pakaks kankinti veiduką ir likučius tiesiog sunaudojau gilesniam kūno odos valymui.
Vietoj jo: ČISTAJA LINIJA veido šveitiklis su abrikosais
VERDIKTAS: deja ne, nors priemonė efektyvi, bet man per stipri

27. GARNIER Express 2 in 1 akių makiažo valiklis, 125 ml
Jau ne pirmą kartą perkamas valiklis - man jis patinka: efektyviai valo makiažą, ir visiškai nedirgina akių - šitas man labai patinka ir manau kartas nuo karto vis nusipirksiu, kai išklysiu iš paieškų kelio.
Vietoj jo: MARGARITA dvifazis akių makiažo valiklis
VERDIKTAS: mielai kartosiu

28. DABUR "Premium" raudonųjų rožių vanduo, 250 ml
Patiko, tačiau po milijono ir vieno bandymo su veido tonikais, aš manau, kad visgi rožių vanduo nėra idealus mano odos tipui, tinkamas, tačiau ne idealus. Apskritai, kuo daugiau produktų su rožėmis naudoju, tuo aiškiau surantu, kad rožės nėra tinkaliausias augalinis ekstraktas/ aliejus mano veidukui.
Vietoj joLAVERA Naturkosmetik "Organic Mallow & Organic Almond" švelnus veido tonikas normaliai, sausai ir jautriai odai su micelinio vandens technologija
VERDIKTAS: galbūt

Dekoratyvinė kosmetika

Nepatiko, nieko nemaskavo, nieko nepaslėpė, tiek kad veidas tapo labai švelnus, bet ne, kažkaip nieko įspūdingo.
Vietoj jo: MILANI poras slepianti ir drėkinanti makiažo bazė
VERDIKTAS: ne

30. REAL TECHNIQUES Miracle Complexion Sponge - stebuklinga makiažo dengimo kempinėlė
Nemeluoju - du mėnesiai naudojimo ir ji atrodo štai taip - na nebeįmanoma ja naudotis, visiškai. Ir visgi, man geresnė BB kempinėlė.
Vietoj jos: SILISPONGE veido dengimo kempinėlė
VERDIKTAS: galbūt

31. ORIFLAME "Beauty" dvipusio akių šešėlių šepetėlio galvutė
Šito šepetėlio galvutė keičiasi, tačiau perkant buvo pridėta tik viena papildoma galvutė, todėl pirmąją metu lauk, ir toliau naudojuosi šepetėliu. Šiaip pastebiu, kad vis mažiau naudojuosi tokio tipo aplikatoriais - kempinėlėmis ir atrodo pagaliau išmokau, aki šešėlių dengimo įprastais šepetėliais, todėl tokio tipo makiažo šepetėliai tampa nebe tokie reikalingi.

32. AVON "Life" kvapusis vanduo moterims (EDP).
MĖGINYS.
Man patinka Avon kompanijos aromatai: jie ir nebrangūs, ir neturi jokio pigaus aromato kvapo. Šitas kvapas mano nuomone labiau skirtas moteriai, kuri žino ko nori iš gyvenimo, supranta jo vertę ir kainą bei moka juo mėgautis. Lyg ir gundžiausi, bet kai ilgiau padėviu ant odos, ne, tai nėra aromatas dėl kurio alpčiau, o kadangi kolekcijoje dar daug įvairiausių kvapų, tai ne, visgi nepirksiu, bent jau kol kas.
Vietoj jo: kiti turimi aromatai
VERDIKTAS: galbūt

33. AVON "Calming Effects" raminamasis skystas maskuoklis (atspalvis "Fair"), 6 ml
Tai atspalvis man tikrai per tamsus. Ir nors paakius maskuoja, smulkes raukšleles truputį slepia, spuogelius pamaskuoja, bet... man ne itin patiko - nėra prastas, bet tikrai ne geriausias kokį esu naudojusi.
Vietoj joPAESE Perfect Covering Concealer "Clair" - skystas šviesinantis maskuoklis
VERDIKTAS: tikriausiai ne

34. MARKWINS Lip Crayon lūpų dažų pieštukas, 5,5 g
Nelabai, net nepatinka sakyčiau, kažkokie kietoki ir sunkokai dengiasi, nors ne visi atspalviai, bet šitas sunkokai dengiasi. Čia buvo šviesus rožinis atspalvis, kurį pabaigiau daugiausiai namų sąlygomis. Galbūt vienintelis privalumas būtų patvarumas, tačiau šiaip, man nepatinka jo konsistencija.
Vietoj jo: kiti turimi lūpų dažai
VERDIKTAS: nekartočiau

35. ESSENCE riboto leidimo kolekcijos "Love Letters" didelis lūpų pieštukas (jumbo) "02 - Dear Peach!", 2,8 g
Pavasario spalva... ir šitas pavasaris jai buvo paskutinis. Spalva tobula ankstyvam pavasario metui, tačiau jei lūpos nėra tobulai paruoštos, linkęs aplink jas apsivelti. O ir išlieka trumpai, tačiau iš esmės man patiko.
Vietoj jo: kiti turimi lūpų dažai
VERDIKTAS: net jei norėčiau kartoti, negaliu - tai riboto leidimo produktas

36. CATRICE Lip Cushion lūpų pagalvėlė - lūpų blizgesys (atspalvis "02 Better Make A Mauve"), 3,5 ml
Atrodo baigėsi greitai? Na taip, palyginus greitai, tačiau ir naudojau labai daug. Gaila, nes blizgesys man labai patiko ir reikės pasidairyti parduotuvėje kitų šios priemonės atspalvių.
Vietoj jo: kiti turimi lūpų blizgesiai
VERDIKTAS: mielai kartočiau

37. STILA lip glaze - lūpų blizgesys (atspalvis - "Apricot"), 1,5 ml
Žiauriai lipnus, nelabai man patinka lipnios priemonės, todėl iš vienos pusės labai džiaugiuosi, kad priemonė ilgiau neužsibus mano kosmetikos stalčiuje - visitek niekuomet rankos nesiekia tų lipnių priemonių... Nežinau, efektas gražus, bet tik ne vėjuotam Klaipėdos orui.
Vietoj jo: kiti turimi lūpų blizgesiai
VERDIKTAS: galbūt

38. Blakstienų rietiklis
Šitam jau tikrai bus kokie 5 metai, tai buvo laikas pakeisti. Ir jis nėra labai kokybiškas, dėl ko tikriausiai nelabai dažnai juo naudodavausi. Bandysiu naują ir tikiuosi gero rezultato,
Vietoj jo: EYLURE blakstienų rietiklis
VERDIKTAS: net nežinau kokios čia firmos, tad net jei norėčiau pakartoti, nepavyktų, o šiaip nenoriu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Visa dėžutė jau ištuština - keista, kiek daug šį mėnesį lūpų priežiūros priemonių... Na, pavasaris, nuolat norisi pasiryškinti lūpas ir į trasą, tiek kad ne visi jie man patinka. O šiaip, labai keistas mėnesis, manau sekantį tikrai neturėtų būti tiek daug visokiausių priemonių tuštučių įraše. Tačiau žinant mane, aš visuomet klaidingai nuspėju sekančių tuštučių kiekį, todėl pasižiūrėsim mėnesio pabaigoje. O kol kas - puikaus jums savaitgalio!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai