CATRICE "Light and Shadow" veidą kontūruojantys skaistalai su hailaiteriu

Šį kartą aš grižtu su dekoratyvinės kosmetikos įrašu ir noriu jums papasakoti apie naujuosius Catrice "Light abd Shadow" skaistalus. Aš labai abejojau, ar noriu šituos skaistalus pasilikti sau, mat dar metų pradžioje jums pasakojau apie "Multi Matt" skaistalus iš Catrice ir man jie pasirodė labai panašūs. Jei pamenate, man nepatiko anų skaistalų nei byrėjimas, nei konsistencija, nei išlikimas... todėl šituos pasilikau su viltimi, jog kompanija pakeitė skaistalų formulę ir jie bus daug geresni. Ar taip nutiko? Ar man patiko? Kviečiu paskaityti toliau.

"Ir svarūs argumentai turi užleisti vietą svaresniems"
V. Šekspyras



Produktas: CATRICE "Light and Shadow" veidą kontūruojantys skaistalai (atspalvis - "030 Rose Propose")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Taivane
Paskirtis: dekoratyvinė: paryškinti skruostus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: trumpai išlieka
Tūris: 8 g
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Tikslus Ryškumas. Itin švelnios pudros tekstūros priemonė, kurioje rasite vieną velvetiškai matinį ir vieną tamsesnį atspalvį su smulkiomis blizgiomis dalelėmis. Naudojant vieną, priemonė sukuria ryškius ir aiškius kontūrus. Maišant priemonę gaunamas gaivios išvaizdos rezultatas. Parduotuvėse rasite trijų spalvų priemonę: koralo, raudonmedžio ir tamsiai raudoną.

Dėl universalumo ir priemonės maišymo galimybių „Light And Shadow“ Kontūruojantys Skaistalai yra puikus kompanionas kiekvieną dieną. Šviesi spalva tinkama ne tik naudoti kaip skaistalus, bet ir dažyti judančią voko dalį ar žemiau antakių arkos. Tamsesnį šešėlį denkite ties voko raukšlele, tada pasidažykite blakstienų tušu. Taip sukursite nuostabų dieninį įvaizdį su vos keliomis priemonėmis.

+ Šviesą atspindinčių akcentų ir kontūravimo skaistalai
+ Kiekvienas turi tiek matinį, tiek blizgų atspalvį
+ Itin švelni pudros tekstūra


Pirmiausia, kaip visuomet noriu pakalbėti apie pakuotę: man šito tipo pakuotės labai patinka. Visiškai skaidrus, gana storas plastikas, minimalus dizainas ir visiškai lygus dangtelis. Visi akcentai į produktą, esantį pakuotės centre. Tiesa, naujose pakuotėse randame kairiame krašte sidabrinę juostą, kuri paslepia dalį produkto - naujas sprendimas, bet man nelabai, sakyčiau mažiau švarumo ir lengvumo dizaine.

Pagaliau ant komapnijos pakuočių informacija ir sudėtinės dalys jau yra norma, o ne reta staigmena, kaip būdavo prieš porą metų, todėl nieko nenustebinsiu, jog kitoje pusėje rasime visiškai pilną informaciją apie produktą.

Man patinka, kai gamintojas produkto paviršiuje įspaudžia ornamentus - aišku, tai labai laikinas dalykas, greitai nusitrina, tačiau paėmus naują pakuotę į rankas, visuomet maloniai nuteikia. Džiugu, kad čia randame "C" ir "A" raides, kurios taip pat naudojamos tik nuo šio sezono - anksčiau tokių įspaudų kompanija tikrai neturėjo.

Kvapas. Būdingas veido priemonėms mica aromatas. Nors šį kartą jis gana stiprus, tačiau padengus ant odos labai greitai dingsta - jaučiu jį tik tol, kol uostau tiesiai iš pakuotės.

Konsistencija. Presuotas produktas tikrai byra, ir nemažai, tačiau nepalyginamai mažiau, nei "Multi Matt" skaistalai. Tad darau prielaidą, jog šitas aspektas buvo pataisytas. Trinant tarp pirštų jaučiama labai švelni priemonės konsistencija: matinio užbaigimo skaistalai man pasirodė drėgnesnį, minkštesni; tuo tarpu hailateris - šiek tiek sausesnis ir miltingesnis. Beje, haialaiteris turi ir aiškiai matomų vidutinio dydžio blizgių dalelių.


Sudėtis: MICA, TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CETYL DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL,
MAY CONTAIN: CI 15850 (RED 6), CI 73360 (RED 30 LAKE), CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Man labai patinka gamintojo idėjaį vieną pakuotę sudėti skaistalus ir hailaiterį, kuriuos galima naudoti tiek kartu, tiek atskirai. Tačiau gera idėja man pasirodė ne iki galo įgyvendinta... ir aš kalbu apie tą nedidelį hailaiterio plotą ir tą liniją. Tiesiog jeigu bandau paimti atskirai hailaiterio, tai niekaip negaliu paimti su vėduoklės formos šepetėliu - nes jis paprasčiausiai per didelis tokio dydžio produktui. Reikia pakankamai mažo šepetėlio, arba labai rizikuoju savo kaulus paryškinti rožinės spalvos skaistalais ir tose vietose, kur jo neturėtų būti. Be to, kad ir kaip saugau, kad spalvos nesusimaišytų, vistiek skaistalai nukeliauja į hailaiterio vietą, o hailaiteris ištepa skaistalų paviršių.

Kad ir kaip ten bebūtų, tačiau kai turime du skirtingo užbaigimo produktus: matinį ir blizgų, - nesinori, kad jie maišytųsi tarpusavyje, kai aš to nenoriu. Noriu kartais tiesiog produktus panaudoti atskirai, o su šituo - man sunkiai pavyksta ir reikia pakankamai daug pastangų.

Produktų pigmentacija taip pat nėra tokia, kokios aš norėčiau - man ji pernelyg silpna ir reikia vis aplikuoti produkto, kol išgaunu pakankamo ryškumo spalvą. Aišku, jeigu vėl palyginsime su Multi Matt - ji čia geresnė, tačiau vistiek, netenkina mano poreikių. Pridėjus faktą, kad ji dar ir linkusi byrėti - tai šitie skaistalai tikrai nebus labai skalsus produktas (jei kartais tokio ieškote). Tačiau išsklaidyti produtką iš tiesų pakankamai lengva. 

"030 Rose Propose" atspalvis tamsiai rožinis, beveik avietinio atspalvio, matinis. Man jis toks gaivus, visiškai tobulas pasirinkimas šiltiems ir vis šiltėjantiems orams. Tuo tarpu hailaiteris - 'baby pink' su šviesiai rožiniu atspalviu - tokio aš neturiu, įprastai naudoju populiariuosius šampaninio atspalvio, todėl atrodo kiek neįprastai, tačiau man tinka - toks labiau kasdienis blizgesys ir spindesys.


Kalbant apie hailaiterį - jis man byra dar labiau, negu skaistalai ir kas labiausiai mane erzina - padengus ant veido vidutinio dydžio blizgios dalelės tampa taip aiškiai matomos, kad net baisu... Nors, reikia pasidžiaugti, kad šitas hailaiteris neparyškina visų veido raukšlelių..Bandžiau naudoti ir sumaišytas abi priemonės, tai realiai efektas ant skruostų gaunasi blizgus, tarsi naudotumėme blizgius, švelniai rožinius skaistalus. Man gražiau matiniai skruostai ir blizgus hailaiteris naudojamas atskirai.

Tačiau žinote, kas su šia priemone nutinka? Kartą apkabinusi vaikutį pastebėjau, jog visas jo veidas spindi blizgučiais - galvojau, negi vėl įsisuko į mano kosmetikos stalčių? Tačiau ne, pasirodo visas blizgesys nuo mano veido persikėlė ant jo... Tad nesvarbu prie ko prisiliesime - viskas labai lengvai nusiima nuo veido ir nugula aplink. Sakyčiau nervuoja ir nemenkai. Nors atradau sprendimą, kaip apsaugoti nuo to tepliojimo - tiesiog reikia visą veidą gerai užfiksuoti makiažo fiksatoriumi ir tokio byrėjimo nebelieka - jis būna labai minimalus.

Kaip matote, aš nesu patenkina nei konsistencija, nei tekstūra, nei pigmentacija ir tikrai nesu patenkinta išlikimu ant veido - hailaiteris išlieka daugmaž 2-3 valandas, skaistalai 3-4 valandas. Labai trumpai, tad vertinadama tai, jog visi kiti aspektai man nepatinka, deja, konstatuoju, kad šitie skaistalai man visiškai nepatinka. Jokio patobulėjimo nuo senosios versijos aš nematau ir man labai apmaudu, kai prasti produktai rinkoje pakeičiami tokiais pačiais prastais produktais, įvilktais į kitokią pakuotę. Tad mielosios, jei užmatysite šituos skaistalus, aš jums jų nerekomenduoju, geriau pasižiūrėkite Essence tuos apvaliuose mažuose indeliuose (Silky Touch arba Satin Touch Blush) skaistalus - daug geresnės kokybės ir tokios pat nedidelės kainos. 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai