OŽ (Olesia Žuravliova) makeup Beauty Box - grožio dėžutė ir makiažo sistema

Tikriausiai puikiai žinote, kad moterys, bent jau lietuvaitės, tai tikrai, tiesiog siaubingai nepasitiki savimi ir savo išvaizda? Iš tiesų, dauguma mūsų sugeba atrasti trūkumus ir juos padidinti savo galvoje iki masyvaus, tiesiog didžiulio dydžio. Galiausiai tie neva trūkumai, užgožia moters pasitikėjimą savimi ir pamažu iš kiekvienos mūsų veidų dingsta šypsena... Iš tiesų, atrodo, kad dauguma mūsų trūkumų nėra visiškai jokie trūkumai, pavyzdžiui, atsakinėdama į klausimus aš blogai įvertinau savo nosį, veido odą, lūpas ir plaukus, tačiau programos ekspertai bene visus juos pagyrė kaip privalumus, o ne trūkumus. Tad kaip iš tiesų yra?

Mes į viską tikriausiai žvelgiame pernelyg kritišku žvilgsniu, kritikuojame viską, ką matome veidrodyje ir dažnai pamirštame pasidžiaugti ar net nebepastebime savo trūkumų. Būtent tam man, o tikiu ir daugumai moterų, reikalinga kosmetika - jos pagalba aš galiu paryškinti savo privalumus ir paslėpti trūkumus. Bet net ir tam reikalingos tam tikros žinios. Aš visuomet, žiūrėdama į prifesionalių visazisčių darbus galvojau, na kaip nerealiai, aš taip nemoku, nesugebu, man taip neišeina, na bet kaip nerealiai gražiai... Viskam reikia žinių, o už viską labiau reikia praktikos. Informacijos šiais laikais labai daug, tačiau kaip atsirinkti tai, kas tinka tavo veidui, pavzdžiui, kokį kontūrą akims brėžti, kur naudoti bronzatą, kokios spalvos man tinka? Ant vienos atrodo nerealiai, o man visiškai netinka...

Iš tikro, atsakymus į kai kuriuos klausimus aš jau senai radau per praktiką, per bandymus, apie odą išsiaiškinau per vizitus pas kosmetologus. Tačiau nemažai įvairių klausimų vis dar knibžda mano galvoje, ir nors atsakymus nujaučiu, tačiau kartais taip reikia, kad kažkas patvirtintų, kad taip, Ingrida, taip ir yra. 😊

Tikriausiai būtent todėl susižavėjau šiuo metu labai populiaria ir itin visur reklamuojama ir afišuojama OŽ makiažo sistema. Nors viskas prasidėjo dar daug seniau: su Olesia dirbom vienam pastate dar prieš jos studijai išsikeliant į Tiltų gatvę, paskui Olesia išleido pirmąją knygą, kurią aš aišku nusipirkau ir su malonumu perskaičiau. Na o šiemet, visa ko pradžia buvo žaidimas: pasirenki 6 dalykus iš 12, tuomet jie skambina tavo vyrui ar vaikinui ir siūlo atsakyti į tuos pačius klausimus, jei sutampa - gauni dovanų. Tai va, mano vyras viską atsakė teisingai ir kažkokių dovanų mes gavom, bet jų negalėjau atvykti pasiimti aš, tad jos liko tikriausiai prizų fonde, arba kompanijai. Na o galiausiai, prieš akis kokį šimtą kartų išniro skelbimas, raginantis jungtis prie sistemos ir sužinoti klausimus: kelis kartus pildžiau, kelis kartus išjungiau, galiausiai pasidaviau ir panorau išbandyti.

Nuotrauka iš ČIA

Taigi, kas ta grožio sistema ir kaip tai veikia?
1. Aišku, užpildote kontaktinę informaciją ir susimokate pinigėlius. Sistema su viskuo kainuoja 150 EUR, tačiau galima pirkti išsimokėtinai ir susimokėti per 3,6 ar 9 mėnesius. Aš esu mama ir nedirbu, tad mano finansai labai riboti, todėl aš nusprendžiau, kad tikrai negaliu skirti 150 EUR iš karto tokiam dalykui kaip kosmetika ir mano grožis, ir palikti save ir savo vaiką visiškai be pinigų. Tad nusprendžiau už programą susimokėti per 3 mėnesius, kaskart mokėdama po 50 EUR. Tačiau, jeigu jūs galite skirti visą sumą iš karto, tuomet taip, labiau apsimoka už viską susimokėti kartu, nes perkant išsimokėtinai negausite knygos ir sagės.

2. Pasidaryti 5 nuotraukas. Realiai nuotraukos turi būti visiškai be makiažo, dvi iš priekio, surištais plaukais; viena iš kairio šono; viena iš dešinio; ir viena vėlgi iš priekio, tik šį kartą palaidais plaukais. Nuotraukos turi būti geros kokybės ir padarytos gerame dienos apšvietime, nes pagal jas bus sprendžiama apie jūsų odos būklę ir spalvinį tipą. Iš tiesų, man pasirodė, kad kompanijos speciaalistai tikrai rūpinasi, kad atsakymai būtų kiek įmanoma tikslūs, nes mano nuotraukos buvo atmestos net 2 kartus. Ir taip, vieną kartą fotografavausi vakare, prie dirbtinio apšvietimo, tad savaime netiko. Antrą - fotografavausi gal 9-10 val ryte, ir kadangi buvo apsiniaukusi diena, tai foto buvo pritemusios ir ne geriausios kokybės. Tik iš trečio karto man pavyko, fotografuojant apie 13 val, giedrą dieną. Tad įsivaizduoju, kad tos, kurios dirba dienos metu, nuotraukas turėtų daryti savaitgalį, nes įprastą dieną niekaip nespės. Ir nepamirškite, kokybė svarbi - butent ji nulems viską, ir gautą informaciją ir gautų produktų spalvas - juk nenorite netinkamo atspalvio kosmetikos?

3. Atsakyti į testo klausimus. Testas realiai trunka kokias 15 minučių, jo metu jūsų bus klausiama apie odą, plaukus, akis, nosį, lūpas. Pirmiausia, aišku, kaip jūs juos vertinate, kaip dėl jų jaučiatės. Pavyzdžiui, man nepatinka mano plaukai, aš tai laikau savo trūkumu, -  tačiau specialistai juos vertina kaip gražius ir įvardija kaip mano privalumą. Žinoma, keli klausimai, skirti nustatyti jūsų odos tipą, akių spalvos pasirinkimas ir t.t. Klausimynas nėra sudėtingas, ir jį galima užpildyti dar greičiau, tačiau rekomenduoju atidžiai pildyti - pagal juos jūs gausite informaciją apie save ir produktų krepšelį.

4. Po 24 val. jūs gaunate virtualią makiažo knygą, ne, jos negalima parsisiųsti, ji bus oz puslapio sistemoje ir galėsite ją perversti kas kartą, kai prisijungsite. Man asmeniškai labai gaila, mat ten tikrai nemažai naudingos informacijos ir apie odos tipą bei jos priežiūrą, makiažo receptą pagal jūsų amžių, pagrindinių, probleminių vietų paslėpimą. Taip, pas mane tai tamsūs paakiai, ir aš tai tikriausiai ir taip puikiai žinojau ir be sistemos, tačiau gera žinoti, kad juos visgi yra įmanoma paslėpti. Taip pat jūs gaunate jums tinkančių atspalvių paletes su pažymėtomis labiausiai tinkančiomis spalvomis veidui, skruostams, antakiams ir akims. Iš tiesų, visa informacija naudinga, jos daug, ir man labai norėtųsi turėti galimybę tą virtualią knygą kažkaip išsisaugoti ateičiai. Ką naujo sužinojau? Pavzdžiui, jog mano veido forma V formos, kažkodėl visuomet galvojau, jog kampuotas ovalas, o ir akys mano klasikinės formos, ir nors ilgai galvojau, kad man visiškai netinka akių pravedimas bei buvau nustojusi praktikuotis jį daryti, tačiau pasirodo, jis man kuo puikiausiai tinka, tad teks su tuo padirbėti. Žodžiu, būtent ta knyga ir asmeninė informacija apie tave pačią, mano nuomone yra pati vertingiausia šios sistemos dalis.

5. Grožio dėžutė su produktais, pritaikytais spalviniam tipui. Po maždaug 7 dienų, jums į namus bus pristatyta grožio dėžutė, su profesonalų jums parinkta kosmetika, pagal jūsų odos tipą, spalvinį tipą bei pageidavimus, kuriuos sužymėjote klausimyne. Pasižiūrim, ką aš gavau:


Visa mano dėžutė atrodė štai taip. Taip, kadangi jau minėjau, kad pirkau išsimokėtinai, aš negavau praktinės makiažo knygos, gal ir gerai, neturiu laiko jos teplioti makiažo priemonėmis, geriau pasibandysiu ant veido odos, nors... turiu pripažinti būtų buvę visai smagu. Ir šiek tiek apmaudu, nes, nors ir sumokėsiu vėliau, juk sumokėsiu pilną sumą už produktus? Ir dar neradau "moteriškumo segės - lūpdažio", kurio irgi matyt nebūna jei moki išsimokėtinai.


Veido odos priežiūrai gavau PAESE baobabų aliejų (vertė 14,20 EUR), skirtą sausai, deidratuotai odai prižiūrėti ir lėtinti senėjimo procesus, Iš ties, baobabų aliejaus odai niekad nesu bandžiusi, tad bus smalsu jį išbandyti.


Mano makiažo pagrindas PAESE "Moisturizing" su kalogenu (vertė 19,98 EUR), atspalvis "300 porcelain". Realiai šį pagrindą man buvo išrinkusi Stiliaus kodo konsultantė, kai ten dariausi Express makiažą, ir jį buvau padengusi ant odos, tai jis suteikia tokio malonaus ir sveiko švytėjimo, neapsunkina, yra besvoris. Apie jo pirkimą aš buvau jau senai susimąsčiusi ir nuo pat express makiažo galvojau, kad visai norėčiau tokį pagrindą turėti namie. Tad realiai, pagal nuotraukas puikiai atrinko tai, kas man tinka.


Savo rudiems paakiams maskuoti gavau PAESE "Clair" šviesinantį maskuoklį (vertė 14,19 EUR), atspalvis "4 light beige". Aš labai tikiuosi, jog jis bus pajėgus užmaskuoti tamsius paakius, ir būtinai pabandysiu naudotis video, kurį man įkėlė į virtualią knygą.


Veido makiažui užfiksuoti man buvo parinkta PAESE "Illuminating Covering" kompaktinė pudra suteikianti švytėjimo efektą (vertė 15,93 EUR), atspalvis "1C warm beige". Aš nežinau, kažkaip labiau tikėjausi biraus produkto, tačiau perskaičius aprašymą - apsigalvojau, šita ir tinka naudoti be makiažo pagrindo, ir maskuoja ir optiškai išlygina raukšleles. Tikriausiai tokia man iš tiesų tinka labiausiai.


Veidui modeliuoti ir tamsinti, man buvo parinkta PAESE "bronzing powder" veido modeliavimo pudra - bronzatas (vertė 15,93 EUR), atspalvis "2P". Šiaip nežinau, lyg ir mane pasiekė šiek tiek pabirusi, bet.. tai yra gero, tolygaus atspalvio bronzatas, kokio aš neturi savo makiažo priemonių tarpe. Kažkodėl visi mano bronzatai su blizgučiais ar kažkokiomis švytinčiomis dalelėmis, o čia nieko panašaus nėra.


Ir taip, aš turiu visą krūvą blakstienų tušų ir jau pradėjau vengti vienu metu atidaryti daugiau nei 2 tušo pakuotes, nes realiai, jie sudžiūsta, ir, kad ir nebūtų brangus, tampa gaila išmesti 1-2 kartus naudotą priemonę. Tačiau žymėdama, kokių gaminių noriu, pažymėjau ir tušą, na kodėl gi ne? Gavau PAESE "Adore 3D Lash" ilginantis ir tankinantis blakstienų tušas (vertė 12,16 EUR).


O dėl šito dalyko, aš labai supykau. Aš iš visų makiažo priemonių, kurias pageidauju gauti, sužymėjau visas, išskyrus akių pieštuką. Na, aš jais beveik nesinaudoju, tad manau pilnai pakanka tiek, kiek jų turiu, o kompanija kažkodėl nusprendė, kad man būtinai reikalingas, ir visai ne juodos spalvos akių pieštukas. Tad nenorėdama gavau PAESE "Soft" akių pieštukas (vertė 8,00 EUR), atspalvis "03 Dark Chocolate".


Labiausiai, bent jau mano, laukiamas buvo šis dalykas buvo 8 arba 3 spalvų paletė, kuri pritaikyta visiškai man. Pati magnetinė paletė tikrai graži, juoda. Gal man kiek gaila, kad daili, spalvoto kartono dėžutė bus išmesta, mat aš labai nemėgstu tų kartoninių pakuočių: pradėjau naudoti produktą - kartoninė dėžutė lauk. Na elementaru, jei laikau dėžutėje, pirmiausia, nematau produkto, ir pamirštu jį, antra, - kiekvienu dažymu, kol išsiimi iš pakuotės, kol vėl įdedi į dėžutę, man tos kelios minutės pakankamai svarbios ir nenoriu jų švaistyti tokiam bereikalingam dėliojimui. Pati magnetinės paletės kaina yra 15,00 EUR.


Štai ir mano spalvos. Iš tiesų, pakankamai įdomu matyti skirtingų merginų, skiritingas paletės ir skirtingas spalvas. Maniškėje vyrauja ramios, neutralios spalvos, tačiau juk žinote mane, na aš negaliu be savo ryškių ir spalvotų kosmetikos dalykėlių, todėl puikiai žinau, kad intensyvios spalvos tikrai niekur nedings iš mano makiažo. O va, kas buvo tarp mano paletės:

* PAESE lūpų dažai su argano aliejumi (vertė 5,00 EUR), atspalvis 37

* PAESE skaistalai (vertė 8,70 EUR), atspalvis 54

* PAESE akių šešėliai "Glam" satininės tekstūros (vertė 5,90 EUR), atspalvis 203

* PAESE akių šešėliai "Diamond", metalo efekto (vertė 3,40 EUR), atspalvis 9

* PAESE akių šešėliai "Kashmir", matinio efekto (vertė 4,30 EUR), atspalvis 602

* PAESE akių šešėliai "Kashmir", matinio efekto (vertė 4,30 EUR), atspalvis 666

* PAESE akių šešėliai "Kashmir", matinio efekto (vertė 4,30 EUR), atspalvis 612

* PAESE akių šešėliai "Kashmir", matinio efekto (vertė 4,30 EUR), atspalvis 667

Kadangi, tai yra papildymai, jie buvo supakuoti į tokius skaidrius vokelius su visa informacija. Aš prisipažinsiu, bandžiau nuo jų nuplėšti lipduką ir priklijuoti ant kitos produkto pusės, bet jie yra per dideli. Na, žinant mane, aš tikrai pamiršiu, kur kas yra, juolab, kokio numerio kuris atspalvis, o jei pabaigusi vieną iš jų man kažkuris tiek patiks, kad norėsiu pakartoti? Kaip žinosiu, ko ieškoti? Tad namie radau lipnių kainų etikečių, ten užrašiau produktą, tekstūros pobūdį ir atspalvio numerį, bei priklijavau kitoje lizdelio pusėje. Prireikus, bent jau bus aišku, ką naudoju ir ko ieškoti.


Na, ir savaime suprantama, dar gavau krūvą įvairių mėginukų. Kadangi dar nežiūrėjau, peržiūriu ir pažymiu čia, labai įdomu, ar visos gavo vienodus mėginius?
* PYRIS veido kremas, iš karto išlyginantis raukšleles ir suteikiantis pakeliamąjį efektą
* INGLOT makiažo gruntas/ bazė
* AVON "Life" kapusis vanduo
* BIOK Dermatology veido kremas jautriai odai nuo senėjimo
* MAX FACTOR "Miracle Match" makiažo pagrindas/ kreminė pudra


Štai taip atrodė visa mano gauta dėžutė bei tokia buvo mano patirtis, įsigyjant grožio sistemą ir gaminius. Kas seka toliau, paklausite? O toliau jūs bandote gaminius, ekperimentuojate ir darotės įvairius makiažus. Tuomet, jei yra noro, juos keliate į sistemą, kur specialistai ištirs ir konstatuos jūsų daromas klaidas, bei tikriausiai (tikiuosi), patars, kaip jas ištaisyti ar ką pabandyti kitaip.


Dauguma merginų tikriausiai kils klausimas, ar verta tiek mokėti už dėžutę? Atakysiu taip, jei perkate tik gaminius ir jūsų pagrindinis tikslas yra gauti PAESE kosmetikos, tai tuomet tikrai neverta, geriau keliaukite į Stiliaus kodas saleles Akropoliuose arba internetinę parduotuvę (ČIA) ir patys, ar su konsultanto pagalba išsirinkite gaminius - gausis daug pigiau (ar tikrai? dėžutėje esančių gaminių vertė 147,89 EUR) ir ekonomiškiau, turiu galvoje laiko atžvilgiu. Tačiau, jeigu jums trūksta žinių apie jūsų veidą, odą, akis, spalvinį tipą, siūlomas spalvas, odos problemas bei kaip jas spręsti, tuomet taip, aš jums rekomenduoju užsiregistruoti ir išbandyti šią sistemą. Man asmeniškai, šiuo metu labai gera žinoti, kad mano akims visgi tinka akių pravedimai ir kontūro pieštukai, belieka išmokti su jais dirbti. Gera žinoti, kad mano veido oda graži - turiu tik nelabai gerus, genetiškai paveldėtus tamsius paakius ir visgi gera žinoti, kad mano plaukai gražūs. Žodžiu, jei jums trūksta profesionalo pagalbos, tuomet taip, rekomenduoju. Tačiau jei norisi tik staigmenos ir dėžutės - tuomet ne, pigiau ir paprasčiau pačioms nusipirkti norimos kosmetikos. O jei visgi norisi staigmenos, tuomet tam turime Lietuvoje labai populiarėjančias ir vis daugiau kompanijų siūlančias grožio - staigmenų dėžutes, kurios yra palyginus nebrangus variantas pasidaryti staigmeną sau.




Štai tokia mano pastarųjų dienų patirtis su populiariąja OŽ sistema,

Ačiū, kad skaitote, ramios jums nakties,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Dėkoju už dėžutės apžvalgą. Ne kartą atkreipiau dėmesį į jos reklamą internete, tačiau vis ar galvoju, ar man jos reikia. Lauksiu atsiliepimų ne tik apie pačią kosmetiką, bet ir apie aptarnavimo sistemą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą Lota :)
      Tinklaraštyje jau yra įrašas apie aptarnavimo sistemą: https://geleta-kosmetine.blogspot.lt/2017/01/oz-olesia-zuravliova-makiazo-sistema.html

      Panaikinti

Rašyti komentarą