DEPEND "O₂" greitai veikiantis nagų lako valiklis "Super Fast"

O šį kartą mes kalbėsime apie nagų lako valiklį. Nors nagų spalvotai nelakuoju jau kuris laikas, tačiau net ir gydomąsias priemones reikia nuvalyti nagų lako valikliu, todėl, kaip nagai silpni ir jaučiasi nelaimingi, pavargę bei nualinti, reiktų apgalvoti ir rinktis tokias priemones, kurios nekenktų gydymo procesui, nesausintų nago bei nepakenktų nago grožiui. Dar vasaros metu įsigijau nagų lako valiklį iš Depend kompanijos, ir žinoma, tuomet jį naudojau pakankamai daug ir dažnai. Tad šiam kartui trumpa nuomonė apie priemonę. Nors ir ne nagų lakai, tačiau vistiek, šiokia tokia informacija, susijusi su mano manikiūrais ir nagučiais.

"Laimingiausios merginos visuomet turi gražiausius nagus"
Tammy Taylor


Produktas: DEPEND "O₂" greitai veikiantis nagų lako valiklis "Super Fast"
Gamintojas: "Depend Cosmetics AB". Pagaminta Švedijoje
Paskirtis: nuvalyti nagų laką nuo nagų plokštelių
Tinkamas tipas: natūraliems nagams
Labiausiai patiko: valo greitai ir efektyviai
Labiausiai nepatiko: pakuotės užrašai nusitrina po kelių naudojimo kartų
Tūris: 250 ml
Kaina*: 4,70 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Greitai veikiantis nagų lako valiklis. Sudėtyje nėra acetono, todėl jūsų nagai netaps porėti ir nebus pažeistas natūralus jų paviršius. Sudėtyje taip pat nėra aliejaus, dažomųjų ar kvapniųjų medžiagų, kurios galėtų pakeisti natūralią nagų spalvą ar palikti lakui prie nago prisitvirtinti trukdančių nuosėdų. Skirtas natūraliems, o ne dirbtiniams nagams. Baigę šia priemone valyti nagus, rankas nusiplaukite drungnu vandeniu.


Pats nagų lako valiklio buteliukas - pakuotė nėra kažkuo ypatingas: mėlynos spalvos didelis, plastikinis buteliukas su keliais baltos spalvos užrašais. Dizaino prasme, labai viskas paprasta, švaru, tačiau nėra to wow efekto, tik pažvelgus į pakuotę. Ir šiaip, pastebėjimas: po kelių nagų lako valiklio panaudojimo kartų nusitrynė "Depend"užrašas, o šiuo metu trinasi, ir greitai sunkiai bus įžiūrimi ir kiti užrašai, tad nežinau, kaip jie padaryti, tačiau jokio atsparumo. Ir tai tikriausiai vienintelė smulkmena, prie kurios galėčiau prisikabinti.

Baltas buteliuko dangtelis atsisuka, po juo rasime normalaus dydžio dozavimo angą, tiesiog, tinkamą tokios konsistencijos produktui. Pats naudojimas pakankamai patogus, jokių problemų naudojant priemonę patirti neteko.


Kvapas. Toks, kaip ir daugumos nagų lako valiklių: stiprus, aštrus ir nemalonus. Valantis nagus tikrai jausite, ką darote ir visi aplink užuos, kad valotės nagučius. Anksčiau, valydama nagus išeidavau į balkoną, na, dar kol buvo vasara, tam, kad mažylis neužuostų ir neįkvėptų to nemalonaus kvapo. Dabar, kai šalta, bandau valytis vonioje, bet tas variantas netinka, nes vonioje pervystau vaiką, ten jį prausiu, todėl teks ieškoti geresnio varianto, kur valyti nagučius.

Konsistencija. Vandens skystumo, skaidrus valomasis skystis nagams, nieko neįprasto čia nėra.

Sudėtis: Ethyl Acetate, Alcohol Denat., Aqua, Propylene Carbonate.


Poveikis. Šitas nagų lako valiklis man pasirodė, nors ir gana paprastas, elementarus, tačiau kokybiškas. Jis labai labai greitai nuvalo seną nagų laką, nereikia laukti, nereikia trinti, nereikia vargti. Man visai tinka šios priemonės sudėtis, nes po valymo, nagų plokštelė nepakeičia spalvos, nepabąla, vadinasi, joks ingredientas jos nesausina ir nedaro akivaizdžios, plika akimi matomos žalos.

Nors priemonė labai paprasta ir elementari, man ji patiko: turi greitą efektą ir visai neprastai nuima net ir lakus su blizgučiais, o kartu, nekenkia nagui. Tad tai, ko aš ieškau tokios paskirties gaminiuose, galiu rasti būtent šitame. Rekomenduoju išbandyti, ieškantiems gero rezultato, bet nesitikintiems didelių stebuklų iš tokios paprastos priemonės, kaip nagų lako valiklis.




Šį kartą trumpai, linkiu labos nakties,

Ačiū, jog skaitote,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai