THE BALM "In theBalm of Your Hand" greatest hits Volume 2 - geriausių dekoratyvinės kosmetikos priemonių paletė

Kartais suabejoju blogu, sustoju, padarau pertrauką mintyse, o kartais ir įrašuose ir susimąstau - ar šis blogas dar man kažką duoda? Jis atima beprotiškai daug  laiko, nes yra ne tik nuotraukos, yra ir teksto rašymas vakarais, planavimas, sudėčių analizavimas, testavimas, rezultatų fotografavimas, kuris ne visuomet pavyksta. Bet, blogas suvalgo beprotiškai daug mano laiko. Minutėmis, kai jau atrodo, kad gal neverta rašyti, pasižiūriu į peržiūrų skaičių ir nors jos nebėra tokios, kaip prieš penkmetį, bet visai nemažos. Galiausiai ir pati senuose įrašuose randu primirštą savo nuomonę ir apsisprendžiu dėl kartojimo arba nebe. Va taip blogas viešumoje jau 8-erius metus, su priemonėmis, kurias naudoju šiuo metu, kartais kasdienėmis, o kartais įsigytomis dėl smalsumo ar priemonės populiarumo ar noro išbandyti kažką naujo. 
O kuo pildome įrašą šį kart? Laikas pagaliau bloge suguldyti nuomonę apie The Balm, geriausių kosmetikos priemonių paletę Vol.2. Taip, ją turiu jau ilgą laiką, kažkada, kai kūriau Yotube filmukus, apie ją pasakojau, bet bloge niekuomet. Taisau spragas ir pildau.


Produktas: THE BALM "In theBalm of Your Hand" greatest hits Volume 2 - geriausių dekoratyvinės kosmetikos priemonių paletė
Gamintojas: "The Balm". Pagaminta JAV
Paskirtis: dekoratyvinė: akims, veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyviai pigmentuota
Labiausiai nepatiko: Matt Reed atspalvis negražiai sklaidosi
Tūris: 19,77 g
Kaina: 32,00 Eur
Kur galima įsigyti: topbeauty.lt; KlipShop, pigu.lt ir kt.

Ką žada gamintojas: Kas sakė, kad negalite turėti visko?
Geriausi The Balm dekoratyvinės kosmetikos gaminiai vienoje paletėje.


Pakuotė kokybiška ir puikiai bei patraukliai parengta. Visa reikalinga informacija pateikta ant popierinės rankovės, kurią tiesiog išmetam lauk, kai nebereikia. Paletė popierinė, kiek siauresnė ir maloni paimti į rankas, saugiai ir tvirtai užsidaro magnetiniu užsegimu. Paletės dizainas puoštas The Balm pakuočių paveiksliukais, tad galima atpažinti mylimus ar pasidžiaugti patraukliais dizainais.

Po atveriamu dangteliu didžiulis veidrodis, labai patogus dažytis. Anksčiau nevertindavau veidrodžių paletėse, nes gi turiu savo įprastą veidrodį. Tačiau pastaruosius mėnesius vis pagaunu save naudojantis paletėse esančiais veidrodžiais. Pakuotės pagrinde sudėliotos 9 dekoratyvinės kosmetikos priemonės iš skirtingų kompanijos palečių. Kad kiekvieną produktą būtų lengviau atpažinti, aplink lizdą panaudotas paletės, iš kurios yra produktas, dizainu. Sprendimas ne tik padeda lengviau identifikuoti, ko reikia, bet ir pamėgus priemonę, ateityje tokią įsigyti atpažinus mėgstamo produkto dizainą.

Kvapas nė viena iš priemonių neturi pridėtų kvapiųjų medžiagų. Tai bekvapiai kosmetikos produktai ir tai yra puiku - šešėliams tikrai nereikia jokių papildomų kvapiklių.

Konsistencija šiek tiek skiriasi vienos nuo kitų, priklausomai nuo to, ar priemonė turi blizgų užbaigimą ar yra matinio efekto. Spalvos su blizgučiais bemaž kreminės, gerokai minkštesnės už matines. Giriu ir kiek kietesnės matines - kiekvienas šios paletės produktas pakankamai drėgnas, kad padengti priemonę be jokio vargo. Skaistalai minkšti, lengvai paimami, kiek kietesnis tik "Matt Russo" matinis šešėlis, tačiau vertinant apskritai - priemonės švelnios, kiek drėgnesnės nei vidutinės, malonios liesti tekstūros.



Sudėtis:
MEET MATT(E) TRIMONY "Matt Reed" akių šešėliai ir pravedimas
Mica, Synthetic Wax, Dimethicone, Caprylic/ Capric Triglyceride, Boron Nitride, PTFE, Polyethylene, Kaolin, Isoeicosane, Silica, Hydrogenated Lecithin, Sodium Dehydroacetate, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007).

NUDE DUDE "Firm" akių šešėliai ir pravedimas
Mica, Boron NitridePolyethyleneIsoeicosane, SilicaPTFE, PolyisobuteneSynthetic WaxSodium DehydroacetateKaolin, DimethiconeCaprylic/ Capric TriglycerideIron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)Titanium Dioxide (CI 77891).

ROCKSTAR PALETTE "Alice Copper" akių šešėliai
MicaPolyethyleneBoron Nitride, Isononyl IsononanoateCaprylic/ Capric Triglyceride, Dimethicone, PTFE, Calcium Aluminum Borosilicate, SilicaSynthetic Wax, Sodium Dehydroacetate, Tin OxideTitanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ferric Ferrocyanide (CI 77510).

MEET MATT(E) ADOR "Matt Russo" akių šešėliai
Mica, Polyethylene, Boron NitridePTFE, Isoeicosane, SilicaCaprylic/ Capric TriglycerideSynthetic Wax, Polyisobutene, KaolinSodium Dehydroacetate, Dimethicone, Hydrogenated LecithinIron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Manganese Violet (CI 77742).

MARY-LOU MANIZER hailaiteris
Mica, IsoeicosanePolyethylene, Boron Nitride, Polyisobutene, PTFE, SilicaSynthetic WaxSodium Dehydroacetate, DimethiconeTitanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491).

BAHAMA MAMA bronzatas
Mica, Isoeicosane, Silica, Polyethylene, Zinc StearatePolyisobuteneSodium Dehydroacetate, DimethiconeIron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Bismuth Oxychloride (CI 77163).

DOWNBOY akių šešėliai ir skaistalai:
MicaBoron NitridePolyethyleneIsoeicosane, Silica, PTFECaprylic/ Capric TriglyceridePolyisobutene, Sodium Dehydroacetate, DimethiconeTitanium Dioxide (CI 77891)Bismuth Oxychloride (CI 77163), Carmine (CI 75470), Iron Oxide (CI 77492).

FRATBOY akių šešėliai ir skaistalai:
Mica, Boron Nitride, Polyethylene, Isoeicosane, Silica, PTFE, Caprylic/ Capric Triglyceride, Polyisobutene, DimethiconeSodium DehydroacetateTitanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Carmine (CI 75470), Iron Oxide (CI 77491, CI 77492).

INSTANT "Houndstooth" skaistalai:
Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Silica, Lauroyl Lysine, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium DehydroatetateTitanium Dioxide (CI 77891)Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850), Red 27 Lake (CI 45410), Red 6 Lake (CI 15850), Yellow 5 Lake (CI 19140)


Poveikis. Šią paletę sudaro 9 skirtingos kompaktinės priemonės, skirtos atlikti veido ir akių makiažą bet kur ir bet kada, bet kokiai progai ir daugiau mažiau - kiekvieno skoniui. Paletėje supakuotos populiariausios The Balm dekoratyvinės kosmetikos priemonės:

1. SKAISTALAI: paletėje jų yra trijų skirtingų atspalvių:
- "DownBoy" skaisčiai rožinis, barbiškas atspalvis, kuris pastaruoju metu makiažo pasaulyje tampa vis populiaresnis. Iš pradžių sau atrodžiau keistokai tokiu barbišku atspalviu, tačiau ilgainiui įpratau ir didžiąją dalį pavasario naudojau tik tokį atspalvį.
- "FratBoy" - universaliausi ir natūraliausiai atrodantys, persikinio atspalvio skaistalai tiks bet kokio amžiaus moteriai ir beveik visiems odos atspalviams. Puikiai tinka kasdienai, kai norisi švelnaus efekto. Beje, šiuos skaistalus esant reikalui galima panaudoti ir kaip šešėlius.
- "Instant" - tamsiai rožiniai skaistalai, kurie man gražiausiai atrodo šaltuoju metų laiku, ypač rudenį, kai norisi tamsesnių, sodresnių atspalvių.

2. BRONZATAS
- "Bahama Mama" populiariausias, žinomiausias The Balm bronzatas su šiltu atspalviu, tad mano skoniui labiau tinka jau įdegus. Rudens ir žiemos metu man jis per šiltas ir per daug kontrastuoja su balta kaip popierius oda.

3. HAILAITERIS
- "Mary-Lou Manizer" dar viena legenda paletėje, šalto atspalvio, intensyvus hailaiteris su krūva intensyviai švytinčių, blizgių dalelių.

4. AKIŲ ŠEŠĖLIAI paletėje keturių skirtingų atspalvių:
- "Matt Reed" sunkiai nusakomas atspalvis, paletėje atrodo violetinis, tačiau iš tiesų spalva tamsiai ruda su keliais pavieniais blizgučiais. Dengiant ant akių tie blizgučiai nematomi, atspalvis atrodo lyg matinis. Deja, labiau skaidant šią spalvą ji tampa "purvinai" negraži.
- "Firm" aukso spalvos blizgus šešėlis.
- "Alice Copper" burbundiškas atspalvis su stambiais pavieniais blizgučiais, jų daugiau nei "Matt Reed", tačiau tai nėra standartinis blizgus šešėlis.
- "Matt Russo" šviesiausias paletės šešėlis, kurį geriausiai apibūdina rožinės ir neutralios rudos spalvos mišinys.


Paletė iš ties universali, su ja galima sukurti nemažai skirtingų makiažų. Tačiau man pritrūko šviesaus, neutralaus atspalvio paletėje akių makiažui. Gal kiek per daug dėmesio skirta veidui: daug skirtingų skaistalų, tad nors su veido makiažu pasirinkimas platus, akių makiažui man papildomai pritrūksta poros atspalvių - tam imu dar vieną paletę. 

Noriu pagirti intensyviai pigmentuotus atspalvius, kurie labai lengvai pasidengia ir dar lengviau retušuojami išsklaidant. Visos šios paletės priemonės ant veido nepriekaištingai išliko visą dieną be didesnio vargo, atrodė puikiai ir kokybiškai. Iš visos paletės mažiausiai patiko "Matt Reed" atspalvis - manau vietoj jo buvo galima įkomponuoti tikrą nude arba juodą spalvą paletės užbaigimui. The Balm kosmetika puiki, paletei jokių didesnių priekaištų neturiu, tačiau manau būčiau daug laimingesnė ir turėčiau didesnę spalvų įvairovę pasirinkusi Volume 1 paletę, kurios spalvos ryškesnės ir atspalviai šaltesnio tono.

O ką jūs manote apie The Balm? Ką teko išbandyti? 
Kuo džiaugiatės labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Rašykit, rašykit smagiai susiskaito. O paletė atrodo verta dėmesio.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. paletė labai faina keliaujant - įsimeti vieną ir daugiau nieko nebereikia. Vestuves atbuvau tik su šia palete ir jokių papildomų priemonių nepritrūko :)
      Rašysiu, kol kas dar tikrai rašysiu :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą