PIRMAS ĮSPŪDIS. ORIFLAME "Waunt" Woke Up Like This Skin Retoucher - odos netobulumus lyginantis kremas

Prasidėjus naujai savaitei labai norėjau išbandyti kažką naujo ir pasirinkau pagaliau ištestuoti paslaptingą produktą iš Oriflame. Ant pakuotės nurodyta, kad priemonė sulieja, lygina, drėkina ir suteikia satininio spindesio. Pasirodo į mano rankas pateko makiažo gruntas/ praimeris, tad išbandžiusi nusprendžiau trumpai papasakoti.


Ką žada gamintojas: Gruntas-kremas suteikia odai akimirksniu gražesnį padengimą, oda atrodo natūraliai lyg būtų be makiažo. Lengva ir greitai įsigerianti tekstūra ištirpsta ant odos ir suteikia švytėjimo ir drėgmės visai dienai.

GRAŽESNĖS ODOS EFEKTAS: akimirksniu sulieja netolygų odos atplavį, išlygina odos tekstūrą ir suteikia nepriekaištingą, vos matomą pagrindą.
SPINDESYS: šviesą atspindintys dalelės kartu su auksiniais ir bronziniais perlais sukuria veidrodinį efektą, paryškinantį veido kontūrus.
SUMAŽINA BLIZGESĮ: sudėtyje yra unikalios formos pudros, kuri sumažina blizgesį ir priglunda prie odos, todėl tai yra puikus pagrindas.
DRĖKINA: išskirtinėje formulėje yra daug drėgmę sulaikančių drėkinamųjų medžiagų ir „HydroSphere“ technologija, kuri užtikrina klinikiniais tyrimais įrodytą gilų drėkinimą ir užtikrina, kad jūsų oda švytėtų tiek iš vidaus, tiek iš išorės.
TEKSTŪRA: hibridinis gruntas-kremas su auksiniu spindesiu, kuris ištirpsta ant odos, suvienodina odos atspalvį ir suteikia švytėjimo.
VEGANAMS: sudėtis buvo sukurta iš veganiškai patvirtintų ingredientų, kuriuos garantuoja Veganų draugija™.
TINKA VISIEMS ODOS TIPAMS: gaminys tinkantis tiek vyrams, tiek moterims, tinka visų tipų odai ir atspalviams, įskaitant jautrią odą.

NAUDOJIMAS: Kada: ryte po drėkinamojo kremo.
Kaip: Užlašinkite 2-3 lašus ant skruostų, nosies ir kaktos. Lygiai padenkite veidą ir kaklą, leiskite įsigerti. Naudokite vieną, po makiažo ar SPF.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: AQUA, C12-15 ALKYL BENZOATE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, MICA, PROPANEDIOL, BIS-PEG-12 DIMETHICONE, BORON NITRIDE, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, LACTOCOCCUS FERMENT EXTRACT, LACTOBACILLUS/ BRASSICA NIGRA SEED FERMENT EXTRACT, QUERCUS PETRAEA FRUIT EXTRACT, HYDROXYACETOPHENONE, LECITHIN, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, AMYLOPECTIN, CALCIUM LACTATE, TIN OXIDE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, SODIUM BENZOATE, CI 77891, CI 77491.


Kiekis: mėginuko kiekis 1,5 ml. Galima įsigyti 40 ml pakuotėje
Kaina: pilna kaina 17,00 Eur
Kur galima įsigyti: iš Oriflame konsultantų
Gamintojas: Oriflame Cosmetics, pagaminta Lenkijoje


Mano nuomonė. Kas labiausiai stebina yra priemonės spalva - bemaž oranžinis, metalinio efekto spindesio kremas iš pirmo žvilgsnio nesukėlė didelio pasitikinėjimo. Atrodė, kad ir veidas po dengimo liks nepatraukliai oranžinės spalvos. Žemiau nuotraukoje kairėje - mano veidas be makiažo; centre - padengtas tik praimeris, o dešinėje - praimeris ir mano šiuo metu naudojamas makiažo pagrindas. 

Šis praimeris lengvai pasidengia ant veido odos ir gana lengvai pasiskirsto, patogiausia tokio tipo produktus dengti pirštais. Turiu pastebėti, kad priemonė pasidengė bemaž nematomu sluoksniu ir veidui suteikė intensyvų spindesio efektą. Padengus ant viršaus makiažo pagrindą atrodė, kad veidas natūraliai spinduliuoja sveika išvaizda, ir visa tai - be jokių papildomų makiažo priemonių. 


Deja, tačiau šis praimeris man nelabai patinka. Iš pradžių viskas atrodo gražu ir patrauklu, tačiau ar šis gruntas ar sąveikoje su mano makiažo pagrindu, veidas tampa beveik oranžinis - priemonė labai, labai stipriai oksiduojasi ir tampa praktiškai neįmanoma dėvėti ant odos. Bandžiau produktą naudi su įvairiomis makiažo priemonėmis, dengti mažiau, paskui daugiau, tačiau po pusvalandžio nuo makiažo - mano veido oda tiesiog oranžinė! Ir aš to negaliu pakęsti.

Jei nevertinčiau efekto - labai pasidžiaugčiau geromis sudėtinėmis dalimis, lengvu padengimu, lygumo pojūčiu be sausinančio efekto. Regis tokių kompanijų produktų nereiktų nuvertinti... Nepatiko tik stipri oksidacija, o kadangi veido odos spalva yra pagrindinis aspektas ir ypač odos spalva - žinau, kad nesigundyčiau pilno dydžio pakuote. Oranžinę palikime apelsinams, o šį kart mėginys  nesugundė, nepatiko, nesudomino - mieliau renkuosi bespalvius ar standartinės kreminės spalvos praimerius.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ne reklamuoju, tiesiog dalinuosi informacija, gal bus įdomu: Klaipėda Liepos 1 d., Teatro aikštė, 12:00 – 18:00 val. Bioderma sveikos odos turas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, kad dalinatės, parašykite, kur galima rasti daugiau informacijos susidomėjusiems ;)

      Panaikinti
    2. Naos lojalumo klubas, Bioderma Facebook ir Instagram

      Panaikinti

Rašyti komentarą