NUXE "Prodigieux Floral" dušo želė su saldžiųjų migdolų aliejumi

Dar šiek tiek mažų dalykėlių. Nesenai buvau vestuvėse ir vežiausi tik mini pakuotes, tiek, kiek buvo įmanoma. Ir iš ties, labai patogu, kai nereikia pilstyti į buteliukus, o ir kelionės metu daugiau mažiau sunaudoji turimas pakuotes. Turėjau mini kremą, įsipyliau truputį toniko ir veido prausiklio į mažas pakuotes, o dušo želė pakuotei turėjau mini Nuxe kūno prausiklį iš "Floral" serijos. Šį kart apie jį.


Produktas: NUXE "Prodigieux Floral" dušo želė su saldžiųjų migdolų aliejumi
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: prausti veido ir kūno odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 30 ml. Pilno dydžio pakuotė - 200 ml
Kaina: 200 ml - 10,29 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, pigu.lt, notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Dušo želė Nuxe Prodigieux yra būtina kasdienės higienos priemonė. Švelniai ir atsargiai valo viso kūno odą ir suteikia jai reikiamą drėkinimą. Oda tampa švelni, kaip aksomas.
Sudėtyje ne mažiau kaip 96 % natūralios kilmės ingredientų
Kaip naudoti: Naudokite duše ir maudydamiesi. Tepkite ant viso kūno odos, po to nuplaukite šiltu vandeniu.


Pakuotė. Plastikinė tūbelė su atkemšamu dangteliu apačioje. Pilno dydžio pakuotė atrodo lygiai taip pat, kaip mano turima, tik žinoma - didesnė. Pakuotės plastikas patogus išspausti priemonę lauk, o dizainas dailus, švelniai rožinės spalvos su minimaliais puošybos elementais. 

Kvapas visiškai toks pat, kaip kitų šios linijos gaminių. Aromatas turi dominuojantį citrusų kvapą su gėlių puokšte fone. Iš visų dušo želė, šios kvapas tinkamiausias šiltuoju metų laiku, maloniai nuteikia rytais ir žvalina.

Konsistencija gelinė.


Sudėtis: AQUA/ WATER, CAPRYLYL/ CAPRYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, PARFUM/ FRAGRANCE, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, GLYCERYL LAURATE, SODIUM CHLORIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SODIUM BENZOATE, SODIUM GLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE, LIMONENE, LINALOOL.


Poveikis. Dušo želė sudėtis nėra pati saugiausia. Nors gamintojas pasirinko nenaudoti putojimą sukeliančios SLS, tačiau yra nesaugių kvepalų ingredientų ir konservantų. Tai savaime suprantama norint turėti prausiklyje tokį stiprų ir ilgokai ant odos išliekantį aromatą. Dažniausiai po dušo ant mano odos (su kitomis priemonėmis) kvapo nebelieka, o su šiuo prausiklių - jaučiu dar keliolika minučių po prausimosi, net ir po kūno kremo, jei jo aromatas nėra stipresnis.

Priemonė labai švelniai prausia, gana gerai putoja ir labai labai maloniai kvepia. Aromatas suteikia žvalumo rytais ir puikiai tinka šiltėjantiems orams. Naudodama priemonę nejaučiau jokio sausinimo efekto, odos netempė, nereikėjo kuo skubiau tepti kūno kremo. Apskritai prausiklis net labai neblogas. 

Kadangi tai paskutinė šiuo metu turima Nuxe dušo želė, norisi apibendrinti potyrius. Visos Nuxe dušo želė turi stiprų, intensyvų aromatą, švelniai prausia odą, o sudėtinės dalys neblogos. Tačiau tai yra kūno prausiklis - aš tikiu, kad tai vienintelė priemonė, kuriai iš ties galima pataupyti. Svarbiausia, kad dušo želė gerai praustų, o visi kiti aspektai - tik antriniai, papildomi privalumai. Kadangi prausiklis ant odos išlieka trumpai, greit nuskalaujamas vandeniu, aš likusi rinktis pigesnius ir sutaupytus pinigus investuoti į kūno losjoną ar gerą veido priežiūros produktą. Nemanau, kad ateityje pirksiu šio gamintojo kūno prausiklius, tačiau džiaugiuosi turėjusi galimybę susipažinti su keliomis skirtingomis linijomis ir pasimėgauti kvapų terapija.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai