NUXE "Reve de Miel" Face and Body Ultra-Rich Cleansing Gel - valomoji veido ir kūno želė su medumi ir saulėgrąžomis

Išbandžiau dar vieną Nuxe produktą ir tiesą pasakius, visi šie produktai daugiau ar mažiau man patinka, kol kas neradau nei vieno, kuris neveiktų ar turėtų neigiamų pasėkmių. Gal kiek atsargiau reiktų tik dėl stiprių kvapų, bet prancūzų supratimas apie kosmetiką yra savotiškas - ji turi kvepėti. Nors mano vonioje dabar keli Nuxe buteliukai, pasirinkau jums pasakoti apie medaus aromato prausiklį, kuris skirtas ne tik kūnui, bet ir veidui prausti.


Produktas: NUXE "Reve de Miel" Face and Body Ultra-Rich Cleansing Gel - valomoji veido ir kūno želė su medumi ir saulėgrąžomis
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: prausti veido ir kūno odą
Tinkamas tipas: sausai ir jautriai odai
Labiausiai patiko: švelnus prausimas
Labiausiai nepatiko: naudojant kaip veido prausiklį, pritrūko kremiškumo
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 30 ml. Pilno dydžio pakuotė - 400 ml
Kaina: 400 ml - 19,84 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, pigu.lt, notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Dušo želė Nuxe Rêve de Miel yra būtina kasdienės higienos priemonė. Švelniai ir atsargiai valo viso kūno odą ir suteikia jai reikiamą drėkinimą.

Charakteristika:
- valo odą ir šalina nešvarumus
- maitina ir prižiūri odą
- mažina odos įtampą ir saugo ją nuo dirginimo
- oda tampa švelni kaip aksomas

Kaip naudoti: Naudokite duše ir maudydamiesi. Tepkite ant viso kūno odos, po to nuplaukite šiltu vandeniu. Tinka naudoti kasdien.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose nedidelė plastikinė priemonės tūbelė su apačioje atsukamu dangteliu. Ne pati patogiausia pakuotė prausikliui, nes reikia vis atsukinėti dangtelį ir vis užsukti iš kart po priemonės paėmimo. Džiaugiuosi matydama, kad pilno dydžio pakuotė turi dozavimo pompą ir atrodo ženkliai patogesnė, nei mano miniukas. Tiek pilno dydžio, tiek mano turima pakuotė dalinasi beveik identišku dizainu, kuris vienija visą medaus liniją - dominuoja ruda spalva su keliais smulkiais baltos spalvos užrašais. Paprasta, gana minimalu, tačiau spalvinga.


Kvapas gana stiprus ir pakankamai intensyvus. Kaip ir minėjau, prancūzės mėgsta stiprius aromatus. Kvepia kažkuo panašiu į medų su žiedadulkių aromatu, saldus ir kartu gaivus, malonus ir ne, tinka ne tik šaltuoju metų laiku - kvapas nėra saldžiai lipnus, jis turi nemažai gaivumo, tad galėčiau jį naudoti ir vasarą.

Konsistencija vidutinio tirštumo, gelinė.


Sudėtis: AQUA/ WATER, GLYCERIN, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, LAURYL GLUCOSIDE, PARFUM/ FRAGRANCE, MEL/ HONEY, SUNFLOWER SEED OIL PEG-8 ESTERS, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, GLUCONOLACTONE, SODIUM HYDROXIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, ALLANTOIN, SODIUM BENZOATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARAMEL, CALCIUM GLUCONATE, TROPOLONE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL.


Poveikis. Džiaugiuosi visai gera priemonės sudėtimi, kurioje nėra agresyvių putojimą sukeliančių ingredientų, parinktos švelnios priemonės odos valymui. Nors kelios sudėtinės dalys yra vidutinio saugumo, tačiau vertinant bendrame kontekste matau, kad priemonė iš ties saugesnis sprendimas odai prausti.

Prausiklis vidutiniškai putoja smulkiomis putomis. Iš pradžių buvo kiek neramu naudoti veido odai, tačiau galiausiai pabandžiau ir pastaruoju metu naudojau tik veidui. Aš turiu sausą ir brandžią veido odą, tad labiausiai mėgstu produktus, kurie suteikia drėkinimo, yra švelnūs, kreminiai ir nesausina veido odos. Šis prausiklis nesuteikia nė trupučio sausumo pojūčio, odos po prausimo netempia ir neerzina. Prausia švariai, maloniai, tačiau, tačiau man pritrūko kremiškumo. Veido prausiklis labiau priminė standartines, itin švelnias dušo želė, nei veido prausiklį. Jei planuočiau pirkti šią priemonę, naudočiau tik kūno odai - kūno odai švelnumo nepritrūko, kremiškumo nereikia, o ir priemonės aromatas nuteikia labai, labai maloniai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai