NUXE "Reve de The" Revitalising Granular Scrub - atkuriamasis kūno šveitiklis su žaliosios arbatos ekstraktu

Liko vos 9 gaminiai iš Nuxe advento kalendoriaus gaminiai, iš viso didelio kalendoriaus, apie kuriuos dar nepasakojau ir iš jų 5-is šiuo metu bandau, tad apžvalgos neilgai trukus pasirodys bloge. Didžiąja kompanijos produktų dalimi esu labai, labai patenkinta ir mielai kartočiau dar kartą. Iš viso kalendoriaus didžiausių abejonių turėjau kūno šveitikliui, nes man jis turi šveisti odą, nepalikti ant odos jaučiamos plėvelės ir neerzinti kvapu. Nuxe šveitiklis pro sieneles atrodė toks 'pūkuotas' ir švelnus, tad pabijojau, ar tai nebus kremas su keliais, nieko nešveičiančiais grūdeliais?


Produktas: NUXE "Reve de The" Revitalising Granular Scrub - atkuriamasis kūno šveitiklis su žaliosios arbatos ekstraktu
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: šalinti negyvas odos ląsteles, skatinti odos atsinaujinimą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kaina - tiesiog per brangu
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 30 ml. Pilno dydžio pakuotė - 150 ml
Kaina: 150 ml - 21,29 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, pigu.lt, notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Nuostabaus poveikio šveitiklio sudėtyje esantis ypač gaivus žaliosios arbatos ekstraktas su bambukų grūdeliais:
- šalina negyvąsias odos ląsteles;
- atgaivina odą;
- suteikia energijos ir skatina odos atsinaujinimo procesus;
- granulinė tekstūra ir viliojantis žaliosios arbatos, rabarbarų ir šviežių žolelių aromatas skaidrina nuotaiką bei suteikia gaivos pojūtį.  
91 proc.* moterų pajuto, kad oda tapo lygesnė ir gyvybingesnė. 86 proc. ** moterų teigia, kad jų oda tarsi atsinaujino.  Odos priežiūros produktai yra sukurti ir pagaminti Prancūzijoje.  Naudojimo bandymas, kuriame dalyvavo 22 savanoriai. 

Žaliosios arbatos ekstraktas yra nuo neatmenamų laikų žinoma sudedamoji dalis, kuri minkština ir puoselėja odą. Šis natūralios kilmės ekstraktas yra gaminamas Prancūzijoje, pasitelkiant visiškai aplinkai draugiškus biotechnologinius procesus – iš nedidelio augalo fragmento išgautos augalinės arbatos ląstelės yra papildomos veikliosiomis molekulėmis.  

NAUDOJIMAS: Kartą ar du kartus per savaitę įtrinkite (nusiprausę) į odą ir nušveiskite, masažuodami sukamaisiais judesiais. Po to nuplaukite švariu vandeniu.


Pakuotė. Mano rankose mažytė plastikinė tūbelė su apačioje atsukamu dangteliu. Labai panašiai atrodo ir pilno dydžio pakuotė, tik ten dangtelis atkemšamas, tad atrodo, kad duše naudotis būtų ženkliai patogiau, nei maniške, su kuria tenka vis nusukti ir atsukti dangtelį.

Priemonės dizainas labai švelnus, minimalus. Pro plastiko sieneles matosi produktas, plastiko spalva labai švelniai rožinė, tad turėtų patikti daugumai, neerzinti ir per daug nerėžti akių vonios kambaryje.

Kvapas. Gamintojas sako, kad turėtų kvepėti arbata, rabarbarais ir žolelėmis. Tačiau užuodžiu tik arbatos ir žolelių aromatą, jokių rabarbarų čia nėra.

Konsistencija želinėje tekstūroje esančios šveičiamosios dalelės, kurios labai primena druskos daleles.


Sudėtis: Aqua/ Water, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Glycerin, Alcohol Denat., Pentylene Glycol, Parfum, Sodium Polyacrylate Starch, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Gluconate, Prunus Armeniaca Seed Powder, Camellia Sinensis Flower Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Linalool.


Poveikis. Šis šveitiklis tik iš pirmo žvilgsnio atrodo švelnus, tačiau šveitiklis iš aštriųjų - grūdeliai aštroki, o kuo labiau spaudi prie odos, kuo stipriau masažuoji, tuo efektyvesnis poveikis. Šveitiklis nepriekaištingai, lengvai ir be jokio didesnio vargo efektyviai pašalintų negyvą odą, suteiktų jai lygumo, švelnumo. Po šveitimo oda atrodo gražesnė, tolygesnio atspalvio ir puikiai atrodo. Nėra nieko, dėl ko galėčiau prikibti, šveitiklis puikiai veikia, švelniai kvepia.

Su šveitiklius kūnui sudėtinga prašauti, tiesa? Tačiau aš žinau, kad pilno dydžio pakuotės tiesiog nepirkčiau, nes tiesiog per brangu. Ar už 150 ml mokėtumėte 22 Eur? Prieš tai pirkome daug pigesnius rusiškus, o šiai dienai, galiu rekomenduoti puikius Geomar šveitiklius, kurių kiekis didesnis, nesibaigs per savaitę, o ir kaina ženkliai pigesnė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai