NUXE "Creme Fraiche de Beaute" Anti - pollution 48 val. drėkinantis veido kremas normaliai odai

Pastaruosius keturis mėnesius testuoju labai daug Nuxe priemonių, o mano kremai per šį laikotarpį buvo išskirtinai tik iš Nuxe. Ir tiesą sakant, jei reiktų pagirti ar išskirti kompanijos produktų grupę - išskirčiau veido kremus. Taip, jie parfumuoti, labai gausiai parfumuoti, - tačiau jie iš ties teigiamai veikia mano odą ir priklausomai nuo kremo - maitina arba drėkina, suteikia sveikos išvaizdos, kovoja su senėjimo požymiais. Su šiuo kremu, man liko vos 4 buteliukai, kuriuos turėčiau ištuštinti iki liepos pabaigos ir bus viskas. Nors įprastai džiaugiuosi greit sunaudodama miniukus, bet šiuo atveju jau jaučiu nostalgiją ir norą tam tikrus kremus įsigyti pilno dydžio pakuotėse. Taip, kainos nemažos, bet visuomet būna akcijų, kurių metu galima įsigyti pigiau. 
Šį kart mano rankose paprastas, drėkinantis veido kremas, skirtas normaliai odai, o kadangi drėkinimo reikia visiems odos tipams, manau daugiau mažiau būtų tinkamas visiems.


Produktas: NUXE "Creme Fraiche de Beaute" Anti - pollution 48 val. drėkinantis veido kremas normaliai odai 
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: drėkinti, sulaikyti drėgmę, suteikti lygumo ir elastingumo
Tinkamas tipas: normaliai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: gal kvapas? Priemonės su intensyviais kvapais potencialiai turi didesnę riziką dirginti jautresnę odą
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 15 ml. Pilno dydžio pakuotė - 50 ml
Kaina: 50 ml - 30,11 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, pigu.lt, notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis šilkinės tekstūros kremas su augalinės kilmės pieneliais. Priemonė sudrėkina odą 48 valandoms – sulaiko odoje drėgmę ir užtikrina optimalų drėkinimą, pašalina diskomforto jausmą. Oda tampa atgaivinta, lygi ir elastinga. Subtiliai pudrinės konsistencijos, lengvai susilieja su odos tekstūra, suminkština ir atgaivina. Sudėtyje yra 96,3 proc. natūralios kilmės sudedamųjų dalių.
Produktas nesukelia bėrimo.
Naudojimas: Naudokite kremą „Creme Fraiche de Beaute“ ryte ir (arba) vakare ant gerai nuvalytos veido ir kaklo odos. 
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose mažytė tūbelė, kurios pakanka maždaug porai savaičių. Pakuotės plastikas gana minkštas, patogus išspausti produktą lauk. Nelabai džiugina tik užsukamas dangtelis, kurį vis užsukti nėra labai patogu. Laimei, pilno dydžio pakuotė, nors ir taip pat atsukama, tačiau patogesnė, - standartinis kremo indelis. Abiejų pakuočių dizainai identiški: dominuoja balta spalva su mėlynais akcentais ir keliais užrašais.


Kvapas. Jūs jau žinote - prancūziški veido kremais kvepia intensyviai ir turi stiprų, dar ilgokai išliekantį aromatą. Kvepia maloniu gėlių aromatu su lengvu citrusų dvelsmu. Maloniai, nuteikia smagiai dienos pradžiai. Man regis Nuxe kosmetika mane pripratino prie kvepiančių veido kremų.

Konsistencija kreminė. Priemonė lengvos tekstūros, labiausiai primena vidutinio tirštumo, standartinį losjoną.


Sudėtis: Aqua/ WaterGlycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Parfum, Xylitylglucoside, Glyceryl Stereate Citrate, Behenyl Alcohol, Dimethicone, Lauryl Laurate, Silica, Anhydroxylitol, Tocopherol, Polyglyceryl-3 Stearate, Phenoxyethanol, Xylitol, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Lecithin, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Dehydroacetic Acid, Allantoin, Sodium Gluconate, Lecithin, Helianthus Annuus Seed Oil, Citric Acid, Sodium Carrageenan, Sclerotium Gum, Glycine Soja Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Capryloyl Glycine, Citrus Aurantium Dulcis Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Flower Extract, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycine Soja Seed Extract, Pisum Sativum Extract, Disodium EDTA, Avena Sativa Kernel Extract, Maris Salt, Camellia Sinensis Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Fruit Extract, Robinia Pseudacacia Flower Extract, Cocos Nucifera Fruit Extract, Linalool, Geraniol, Limonene.


Poveikis. Šio kremo sudėtis puiki, daug odai naudingų, kondicionuojančių ir drėkinančių ingredientų. Išimtis taikoma tik konservantams ir kvapiosioms medžiagoms, tačiau jos reikalingos, kad priemonė maloniai kvepėtų ir greit negestų.

Lengvos konsistencijos kremas turi vos vos jaučiamą slidumo jausmą, kuris gali jaustis kiek sunkesnis. Taip yra dėl sudėtyje esančių silikonų, kurie ant odos paviršiaus sukuria apsauginę plėvelę ir neleidžia drėgmei išgaruoti, taip oda įgauna ilgalaikio drėkinimo efektą. Ir iš ties, kremas puikiai drėkina, net ir tuomet, kai veido odą tempia nuo sausumo, atsiranda odos niežulys. Šis kremas geba labai greit suteikti komforto jausmą ir sudrėkinti. Nuolat drėkinamas odos paviršius ne tik įgauna skaistumo, sveikesnės odos išvaizdą, tačiau ilgesnio naudojimo eigoje ir mažiau raukšlėjasi, veido nelygumai tampa vizualiai mažiau pastebimi. 

Kremas gana paprastas, su elementaria drėkinančia funkcija, tačiau būtent drėkinimas yra esminis priežiūros aspektas siekiant jaunatviškos odos efekto. Nors kremas turi tikrai stiprų ir ilgai išliekantį aromatą, tačiau man jis patiktų, tad būtent šio kremo pakartočiau dar kartą ir įsigyčiau pilno dydžio pakuotę. Puikus, paprastas - tai ko reikia su papildomu kvapo bonusu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai