2022/06 Birželio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Chalure, kūno priežiūra ir keli nauji aromatai

Šeštadienį porai valandų buvome prie jūros ir aš sugebėjau gauti šilumos smūgį. Tiesą sakant įprastai esu ta, kuri nereaguoja neigiamai į karštį, karšti orai man patinka. Per porą valandų visą laiką praleidau su skrybėle, naudojau SPF, kurį vis padengiau iš naujo, o ir vandenyje pramirkau daugiau nei pusę to laiko, bet vistiek, reikėjo tiek nedaug ir... jau kelinta diena paprasčiausiai neatgaunu sveikatos. Būkite atsargūs, atrodo viską dariau su saiku, o va kaip būna...
Bandau parengti įrašus, kol turiu jėgų, tad šiam kartui rašau apie birželio pirkinius ir naujienas. Tikiuosi įrašą pavyks baigti anksčiau, nei sukils temperatūra ir vėl jausiuosi be jėgų.

Kūnui

Prieš porą savaičių keliavome per visą Lietuvą, o mano vaikas dieną prieš buvo nudegęs truputį nugaros saulėje. Šiemet galvojau tokios želė nepirkti, nes aš nenudegu, nudega tik mano vyrai. Bet... buvo avarinis atvejis, vaikas skundėsi skausmu, tad sustojome nedidelio miesto prekybcentryje. Maximoje nieko po deginimosi nebuvo, tad teko užsukti į mažytę Eurokos ir įsigyti vienintelį buteliuką po saulės visoje parduotuvėje. Padėjo ir nuo to karto naudojome jau ne kartą, tiesa dažniau mano vyras ir sūnus, kai net po SPF ir riboto buvimo paplūdimyje sugeba nudegti.
Eurokos, 6,99 Eur

Jau greit reikės naujos dušo želė. Pagalvojau, kad jūs nuolat man giriate būtent šią želė, tad pagaliau nusprendžiau nusipirkti ir išbandyti. Nežinau ar man labai patiks vasaros metu, bet esu pasiruošusi bandymams. Kol kas labai patiko aromatas, tad tikiuosi gero efekto.
Drogas, 4,19

Nors turiu pakankamai kūno kremų, tačiau vasarai visada norisi ženkliai lengvesnės konsistencijos ir intensyvesnio drėkinimo. Bandysiu šitą, o riebius kremus paliksiu rudeniui.
Iki, 9,99 Eur

Norėjau vaikui nupirkti jo balzamą/ kūno kremą be kvapų. Nežinau ar tai labai geras pasirinkimas, nors sudėtis atrodo visai neprasta. Matyt pabandžius papasakosime kiek plačiau kas tiko ir patiko.
Oriflame, 6,99 Eur

Veidui

Labai norėjau paprasto, drėkinančio veidą kremo ir nusprendžiau įsigyti paprastutį veido kremą, kurį man regis esu naudojusi paauglystėje. Nostalgiją iki šiol kelia apvalios žalios plastikinės pakuotės ir to meto įspūdžiai. Tikiuosi drėkinimo ir nieko daugiau, bet naudojimo eigoje papasakosiu kas ir kaip.
Eurovaistinė, 2,82 Eur

Rankoms

Kadangi beveik baigiasi šiuo metu naudojamas papildymas, nusprendžiau sekančiam prigriebti braškių kvapo iš Margaritos. Kvepia vasara, tad jau dabar labai džiaugiuosi būsimu naudojimu.
Maxima, 3,99 Eur

Pirkau dėl vaiko ir tik dėl jo - visai smagiai atrodo ta žuvytė "plaukiojanti" muilo pakuotėje. Žinau, kad tokio indelio pakaks labai trumpam, bet vis tiek, lai pasidžiaugia. Beje esu šį muilą naudojusi prieš 11 metų ir tuo metu jis mane visai pradžiugindavo.
Rimi, 2,19 Eur


Apsižiūrėjau, kad jau nebeturiu nei vienos skustuvo galvutės, o skutuosi vasarą dažniau, nei kitais sezonais. O jau kuris laikas man reikia pasikeisti galvutę. Išnaršiau kelias likusias neišpakuotas dėžes ir nieko neradau. Metas pasipildyti naudojomis. Su šiomis galvutėmis ir turimu skustuvu labai džiaugiuosi pačiu patogiausiu man plaukelių šalinimo būdu.
Drogas, 13,03 Eur, mokėjau 9,77 Eur

Dekoratyvinė kosmetinė

Tik nusipirkau ir velnias, Uoga uoga paskelbė akciją, kurios metu dar šepetėlį dovanoja. Aš nepataikiau, bet jūs galite. Rinkausi tarp gelsvos ir rausvos ir nusprendžiau, kad su rausva jaučiuosi geriau ir gražiau. Ką gi, dabar prasidės bandymų metas, tik galvoju, kad ši man bus per šviesi vasarai, tad jei tiks, manau įsigysiu kažką jau įdegusiai odai.
Uoga uoga, 26,95 Eur

Nors man labai patinka šiuo metu naudojama Wet n Wild makiažo kempinėlė, tačiau iš principo dabar nenoriu pirkti Eurokos, tad ieškau alternatyvų kitose kosmetikos parduotuvėse. Atrodo labai gerai, tad būtinai pasidalinsiu ar verta dėmesio.
Drogas, 6,99 Eur

Aromatai

Kažkoks naujas aromatas, kuris pasirodė bus labai labai gaivus, tad nusprendžiau įsigyti pabandymui. Testavau - iš ties maloniai gaivus! Manau kažkada papasakosiu kiek plačiau.
Oriflame, pilna kaina 31,00, mokėjau 15,99 Eur

Ieškojau šio gamintojo jazminų kvapo, bet neradau, tad bandysiu gaivų pajūrinių kritmų aromatą. Pagal kvapą - tikras vasarinis aromatas, gaivus su trupučiu sūrumo. Mmm... reikia dar patestuoti kiek išlieka ant odos.
Assorti, 25,99 Eur

Sakiau, kad dar labai noriu išbandyti šio gamintojo kūno dulksną, nes aromatas nelabai sužavėjo. Ir nors privengiu apsipirkimo Eurokos, bet šį mėnesį ten buvau tik kartą ir nusipirkau tik du dalykus. Bandysime, reikia įsitikinti ar odekolonas ar parfumuota kūno dulksna išlieka ilgiau.
Eurokos, 5,99 Eur


Su manimi susisiekė Chalure kompanijos atstovai ir pasiūlė bendradarbiauti - produktas į atsiliepimą. Kadangi tai lietuviškas gamintojas, kosmetikos dar nepažįstu, labai norėjau išbandyti ir susipažinti. Ir regis mūsų gamintojai tikri šaunuoliai, nes pirmas įspūdis puikus. Manau apie viską pasakosiu viename įraše daugmaž liepos antroje pusėje, jei viskas bus gerai, o  gavau:


Mėginiai:

Ačiū gamintojams, bus labai smalsu išbandyti man naują prekinį ženklą. Ir labai smagu bus papasakoti jums, kadangi kainos atrodo padorios (pagal naudojamus ingredientus), manau ir pačiai įsigyti ateityje. Tačiau tai bus aišku po ilgesnio naudojimo. Pasidalinsiu ir su jumis.


Gavau dovanų ir iš Skinlovers. Man labai patinka jų veido priežiūros rutina, kuri man puikiai tiko, tad su mielu noru sutikau išbandyti kolageno papildus odos spindesiui ir grožiui, kurie turėtų daryti teigiamą poveikį tiek odai, tiek nagams, tiek plaukams. Turiu papildų porai mėnesių, bet bandyti pradėsiu kai pasveiksiu nuo šilumos smūgio ir jo padarinių. Tikiuosi netrukus. 
Nors jau dabar knieti išbandyti,  paragauti ir labai laukiu poveikio. Būtinai papasakosiu.
Ačiū Skinlovers už bendradarbiavimą ir pasitikėjimą!
----------------------------------------------------
Ir viskas, tokie mano šio mėnesio pirkiniai. Lyg ir nieko išskirtinio, bet visais labai džiaugiuosi - pirkau tik tai, ko labai reikėjo arba labai labai norėjosi. Labai džiaugiuosi Chalure siutiniu, esu patenkinta kūno priežiūros produktais ir nekantrauju ištestuoti kiekvieną jų. 
Laukia atradimų kupinas mėnuo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Taip, tas karštis neprognuozuojamas dalykas. Greit gali padauginti. Nors tiek laiko tos šilumos laukėm. Atrodo dabar reikia mėgautis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man pirmą kart taip - ir tikrai atsakingai mėgavausi saule: SPF, skrybėlė galvai, vanduo, buvimas vandenyje ir pavėsyje. Bet pasirodo ir taip būna. Nieko, pasveiksiu - atsigriebsiu :)

      Panaikinti
  2. Buvo informacija, kad saulė bus itin aktyvi ir reiktų pasisaugoti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai va, kad ir saugojausi, pagal visas rekomendacijas ir puikiai pažinodama savo kūną, bet matyt suveikė dar kažkokie faktoriai.

      Panaikinti

Rašyti komentarą