PANIER DES SENS "Stimulating Sea Samphire" pajūrinių kritmų tualetinis vanduo moterims ir vyrams

Ech... paskutinės vasaros dienos ir šį kart bloge jau paskutinis šios vasaros aromatas. Tikriausiai paskutiniam įrašui labai simboliškai pasirinkau labai gaivų, lengvutį pavasario aromatą, pirktą praeitais metais ir naudoją jau antrą sezoną. Tikri prancūziški kvepalai (tiksliau tualetinis vanduo) iš rečiau girdimos Panier des Sens kompanijos su gaiviu, vandens, jūros aromatu.


Produktas: PANIER DES SENS "Stimulating Sea Samphire" pajūrinių kritmų tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Panier des sens" Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 50 ml
Kaina: 25,99 Eur
Kur galima įsigyti: Assorti
Kvapo kategorija: vandens - aromatinis

Gamintojo aprašymas: Tualetinis vanduo su laiku nepavaldžiu, elegantišku aromatu. Atpalaiduoja mintis ir kūną. 
Kvepalai sukurti Graso regione.
Tinka veganams.
Tualetinio vandens pagrindas - eteriniai aliejais.
ČIA

Viršutinė nata: citrinos, arbūzas, frezijos
Širdies nata: pajūriniai kritmai, pakalnutės, lelijos
Apatinė nata: muskusas, santalo mediena, kedro mediena


Sudėtis: ALCOHOL DENAT, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), CITRONELLOL, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, CI 17200 (RED 33), CI 42090 (BLUE 1), CI 19140 (YELLOW 5).


Pakuotė. Labai daili, elegantiška ir mano skoniui labai įtinka. Nenuostabu, kad aklai perkant kvepalus labai svarbu ne tik aromatinės natos, bet ir pakuotė - būtent pakuotė pirmiausia pagauna žvilgsnį, o tuomet jau ieškai atsiliepimų, žiūri į natas ir bandai suprasti - patiks ar nepatiks. 

Stiklinis skaidrus buteliukas volelio formos, puoštas užspaustu etiketės raštu. Man labai patinka minimalistinis dizainas, neperkrauta pakuotė labai maloni akiai. Mane labai džiugina ir medinis butelaičio dangtelis. Tokios detalės leidžia suprasti, kad gamintojas įdėjo nemažai pastangų patraukliai pakuotei sukurti.

Stiklinis buteliukas supakuotas volelio formos kartono pakuotėje, kurio apačia ir viršus - metaliniai. Tokią pakuotę bus nesunku išardyti perdirbimui. Mane labai džiugina buteliukui kontrastingas dėžutės dizainas, gausiai puoštas melsvomis gėlėmis ir augaliniais motyvais. Mano akims visuma labai patinka, gundo ir žavi.

ČIA

Kvapas. Aromatas atsiveria kiek stipresniu salstelėjusiu arbūzo, gaiviu frezijos ir švelniu citrinų aromatu. Nuslopus pirmiesiems akordams aromato širdyje atsiveria vandens natos su kvapu, kurį pavadinčiau mineralais - aš nežinau kaip kvepia pajūriniai kritmai, tačiau ir gėlių natos šiame aromate labai švelnios, kreminės, prislopintos ir puikiai subalansuotos tarpusavyje. Galiausiai viską vietą užleidžia švelnia kreminis muskusas ir silpna, švelnutė mediena.

Šis aromatas tiesiog tobulai gražiai subalansuotas - natos tarpusavyje puikiai suderintos. Man sudėtinga atpažinti pavienes natas tačiau visuma tiesiog tobula: švelnus, kreminis vandens aromatas, gražus, dieviško grožio, tyras, kreminis ir kvepia labai natūraliai. Ne, šis kvapas nėra skirtas norint padaryti stiprų įspūdį, nėra labai stiprus, tad labiausiai tiks karštomis vasaros dienomis, kai norisi kvepėti kaip tik ką po dušo su kvapnia, vandens kvapo nata.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☀ vasaros sezonui;
     ☀ dienos metui.

Ant mano odos aromatai išlieka daug trumpiau, nei kitiems ir turint sausą odą tai yra visiškai normalu. Šie kvepalai yra tualetinio vandens koncentracijos, tad nuostabos nekelia tai, kad išlieka maždaug 3-4 val. po kurių būtina atnaujinti aromatą. Kvapas labai švelnus, jaučiamas maždaug 15-20 cm nuo odos, tad puikiai tiks darbo aplinkoje, mažose erdvėse ar itin karštu oru.


Šie kvepalai tiesiog žavingi, labai žavingi ir labiau moteriški, nei vyriški. Aromatas kvepia gaiviomis, minkštomis, kreminėmis vandens natomis, labai natūraliai. Tikriausiai todėl Sea Samphire puikiai tinka karštomis vasaros dienomis, kai apie kvepalus nei nesinori galvoti. Tobulas, švelnus, dieviškas, gaivus, tačiau trumpai išlieka ir jaučiamas tik prie pat odos. Ar tai trūkumas? Ne, nes turime skirtingus pomėgius, kėpinamės skirtingoms progoms, tad šis kvapas labiau tinkamas kai norisi kvepėti švara, vandeniu ir jaustis taip, lyg ką tik būtų išlindusi iš dušo.
Man labai patinka, tačiau išskirtinai tik karštomis vasaros dienomis. Kitomis sąlygomis kvapas neskamba taip gražiai ir mano uoslei - tiesiog neatskleidžia viso savo grožio, nebent galima naudoti sluoksniavimui su kitais kvapais.

Aromatas panašus į:
- ISSEY MIYAKE "L'eau d'Issey"
- AETHER ARTS PERFUME "Burner Perfume No 6: Reflection"
- ISSEY MIYAKE "L'eau d'Issey Eau de Parfum"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai