ORIFLAME "Joyce Turquoise" tualetinis vanduo moterims

Kažkaip šią vasarą man nelabai sekasi su kvepalais - testuoju ir pasakoju jums apie praeitais metais pirktus kvepalus, o ir šiais metais kažkodėl pasirinkau pigesnius ir norėjau išbandyti, bet va to vasaros perliuko taip ir nebuvo. Gal labiau nustebino kūno dulksna, bet iš kvepalų, nei vienas šią vasarą nebuvo toks, kad mėgaučiausi iki begalybės ar norėčiau kartoti buteliuką.
Lygiai tą patį galiu atskleisti ir apie šio įrašo Oriflame Jade Turquoise tualetinį vandenį, bet apie viską iš eilės.


Produktas: ORIFLAME "Joyce Turquoise" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics" Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2020 m.
Kaina: pilna kaina 18,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių

Gamintojo aprašymas: Šis nuostabaus aromato tualetinis vanduo įkvėps ir sužadins jūsų smalsumą. Lengvas ir beoris prisilietimas sukelia ramumą ant jūsų odos, o sultingos viršutinės natos nuostabiai dera su vandens lelijų akordu.
Ramus, bet pakylėjantis aromatas apgaubia švelnia migla.

ČIA

Viršutinė nata: kriaušės, citrinos, raudonos uogos
Širdies nata: vandens lelijos, jazminas, žibutė
Apatinė nata: muskusas, kedras, gintaras


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CI 42090.


Pakuotė. Tualetinio vandens pakuotė labai paprasta: labai plono kartono dėžutė viduje neturi jokių įdėklų, dizainas, nors ir pasirinkta kažkas tarp nutiškusių dažų dizaino nuo negrabių tapytojo rankų, tarp brangakmenių raštų, tačiau neatrodo labai išvaizdžiai. Ant pakuotės pateikta visa reikiama informacija.

Stiklinis buteliukas labai paprastas, užapvalintos formos su paprastučiu užkištu aukso spalvos metaliniu dangteliu. Dangtelis nekokybiškas, mat visiškai nesilaiko ant pakuotės, tad nešiotis su savimi visuomet šiokia tokia rizika - atrodo pasispaus, pripurkš į rankinę ar dar kas panašaus nutiks. Pakuotė mano akiai didelio džiaugsmo neteikia, tačiau nesureikšminu - svarbiausia, kas pakuotės viduje, o ne išorėje.

ČIA

Kvapas. Tikriausiai jau aišku iš anksčiau tinklaraštyje matytų apžvalgų apie Joyce serijos 'Rose" ir "Jade" tualetinių vandenų įrašų, kad tikėtis, jog kvapas bus panašus į gamintojo nurodytas natas, yra ne tik kad naivu, bet ir vargiai įmanoma. Kituose serijos aromatuose nesijautė daugumo natų, tad jau nebestebina, kad čia situacija labai panaši. Pasipurškusi jaučiu citrinas, kurios akimirksniu užleidžia vietą gaivioms gėlinėms natoms, o paskutiniu įkvėpimu galima užuosti kedro medieną. Atsiliepimuose pastebėjau, kad žmonės sako, jog dominuoja kriaušės kvapo natos, tačiau deja, aš čia nei kriaušės, nei vaisinių natų visiškai neužuodžiu, negaliu pirštu bakstelėjusi pasakyti, kad čia yra jazmino, nejaučiu pudrinio muskuso ar šildančio gintaro natos. Nieko...

Tačiau kvapas vos sekundę sužibęs ryškesniu citrinos aromatu labai greit nusistovi ant odos gaiviu, šiek tiek salstelėjusiu vandens aromatu su lengvomis, kažkur toli, toli fone esančiomis vandens užuominomis. Labai ilgą laiką bandžiau nosimi sugaudyti natas, bandžiau perprasti, kas čia per kvapas, atpažinti, ką jis man primena ir galiausiai - suprasti, ar jis man patinka, ar visgi ne. Žinote, ką šis kvapas man primena? Dušo želė, nors ne, gal labiau stipresnio aromato plaukų šampūną su gaiviu aromatu ir čia jau kaip sureaguosi - yra žmonių, kuriems toks gaivus, švaros priemones primenantis kvapas patinka, yra tokių, kuriems reikia stipraus, kvepalų aromato. Aš pati kvapą linkusi vertinti neutraliai - lyg ir faina, kad kvepia gaiviai, švariai, tačiau kita vertus, nu atsiprašau, bet mano dabartinė dušo želė kvepia stipriau ir išlieka ilgiau. Esu linkusi manyti, kad jei jau nusprendžiu kvėpinti, tai ir noriu kvepėti kvepalais. Dviprasmiška ta mano nuomonė, tad likę aspektai sudėliojo galutinius vertinimo taškus.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☀ vasaros sezonui;
     ☀ dienos metui.

Iš visos, bandytos trijulės šis aromatas jaučiamas stipriausiai ir jo reikia šiek tiek mažiau, nei kitų serijos aromatų. Gal nereikia 10-ties paspaudimų vienam kartui, tačiau bent 6-ių tikrai reikia. Kad kvapas jaustųsi ant odos. Tačiau tai nereiškia, kad prisipurškus daug, aplinkiniai jaus aromatą, ne, jis jaučiamas tik prie pat odos, priėjus ženkliai arčiau, nei šiaip prieina aplinkiniai, sakyčiau maždaug 30 cm nuo kūno odos ir tai yra labai, labai mažai!
Deja negaliu pradžiuginti ir dėl išlikimo - maždaug iki valandos ant odos jaučiamas, o vėliau jau būtina atnaujinti. Tad greičiausiai visiškai nestebina, kad iš pirmo žvilgsnio nemažas 50 ml butelaitis senka greičiau nei tikiesi. Pradėjau jį testuoti prieš dvi savaites, o buteliukas jau beveik tuščias.


Tualetinis vanduo gaivaus, vos vos salstelėjusio vandens aromato su toli toli fone, vos jaučiamu gėlių kvapu. Man labiausiai primena stipresnio kvapo plaukų šampūną, tiek kad plaukų šampūnai plaukuose gali būti jaučiami apie pusdienį, o šis... deja išlieka iki 1 val. Tad norint kvepėti, reikia purkšti daug ir dažnai. Apskritai šitie Joyce serijos aromatai labiau kūno dulksnas primena ar kvepalus jaunoms mergaitėms, nei įprastą tualetinį vandenį. 
Susipažinau su linija, ištestavau - kokybe nesu patenkinta ir žinau, kad nė vieno pakartoti nenorėčiau.

Aromatas panašus į:
- GIORGIO ARMANI "Ocean di Gioia"
- SALVATORE FERRAGAMO "Incanto Shine"
- INSTITUTO ESPANOL "Aire de Sevilla Azahar"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai