ORIFLAME "Joyce Jade" tualetinis vanduo moterims

Jau senokai įsitikinau, kad ir tarp labai pigių kvepalų galima rasti puikių perliukų ir ne tik kasdienai, tačiau ir progoms. Tarp pigių kvepalų galima rasti ir pakankamai intensyvių aromatų, ir tokių, kurie puikiai išlieka, ir puikiai sukomponuotų, tačiau nebūtinai viskas viename buteliuke. Vedama smalsumo, pastaruoju metu bandau labai daug skirtingų Oriflame kompanijos aromatų, kurių pabandyti iki įsigijimo praktiškai nėra jokių galimybių, tad visi bandymai vyksta realiai paprasčiausiu fiziniu testavimu, klaidų ir atradimų keliu - perki ir patikrini - tinka ar ne? Patinka ar erzina? Kartotum ar ne. Pirmiausia bandžiau šiek tiek brangesnių linijų aromatus, o visai nesenai pagalvojau, kad gal ir tos pigutės visai vertos dėmesio? Įsigijau Joyce serijos kvapus ir apie Rose jums jau papasakojau, o šį kart sceną noriu skirti Jade aromatui, papasakoti kuo jis kvepia, kiek laiko, ar daug reikia purkštis ir svarbiausia - ar verta bandyti?


Produktas: ORIFLAME "Joyce Jade" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics" Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2020 m.
Kaina: pilna kaina 18,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių

Gamintojo aprašymas: Norite gyventi energingą, kūrybingą gyvenimą? Kai įkvėpimas kibirkščiuoja, leiskite jam tekėti ir skristi kūrybinės aistros bangomis. Pasinerkite į nepakartojamus potyrius ir nuspalvinkite savo gyvenimą spalvomis su mūsų „Joyce“ aromatų trio!

Visi trys Joyce linijos aromatai. Iš ČIA

Viršutinė nata: žalieji obuoliai, vandens natos, citrina
Širdies nata: laukinė orchidėja, jazminas, magnolija
Apatinė nata: vanilė, santalmedis, gintaras


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, CITRAL, LINALOOL, GERANIOL, PHENOXYETHANOL, CI 19140, CI 42090.


Pakuotė. Man regis gamintojas labai taupė ant pakuotės ir pakuotę gamino minimaliomis sąnaudomis ir nepersistengiant su dizainu ar puošyba. Pirmiausia mane labai nustebimo itin plona kartoninė dėžutė - tikriausiai tai vienas iš ploniausių kartoninių kvepalų dėžučių, kokias esu turėjusi. Kartoninės dėžutės  dizainas puoštas lyg ir stiklo gabaliukais, kažkokiais abstrakčiais auksiniais akcentais. Keistokas... abstraktus žalsvos, aukso spalvos akcentų mišinys - keistokas kratinys, kaip ir sakiau - nepersistengta.

Labai paprastas ir stiklinis butelaitis - užapvalintais kraštais buteliukas iš ties patogus laikyti rankose, tačiau stiklas nėra nepriekaištingas. Skystis pakuotės viduje dažytas žalsva spalva ir iš čia greičiausiai labai originalus 'Jade' (liet. Nefritas) pavadinimas. Turiu priekaištų ir pakuotės kokybei... aukso spalvos metalinis dangtelis visiškai nesilaiko ant pakuotės, neužsifiksuoja, krenta lauk nuo buteliuko pavertus! Negana to - labai prastos kokybės ir purkštukas, kuris atrodo nukris ar sulūš kas kartą kai kvėpinuosi. Ir tai nėra atleistina kvepalams už 18 Eur, tiesą pasakius tai neatleistina jokiems kvepalams, net ir tiems, už kelis eurus.

ČIA

Kvapas. Pirkdama šį kvapą aš visiškai nežinojau ko tikėtis, tačiau svajojau apie gaivų, sultingų obuolių kvapą ir puikiai žinojau, kad tai pati pigiausia aromatų linija, kurią parduoda Oriflame kompanija, tad didelių lūkesčių neverta užsiauginti. 

Tik pasipurškus stipriai dvelkteli alkoholiu, iš kart pakvimpa citrinų, gaivos ir obuolių kvapas. Tarp jų akivaizdžiai dominuoja obuolių kvapas, kuris kinta su kiekviena nata. Netrukus citrusinės ir vandens natos dingsta, žalius obuolius papildo gėlinė nata. Kurią kelių minučių bėgyje pakeičia saldi vanilė ir jau gerokai prislopintas, ženkliai pakitęs obuolių aromatas.

Tikriausiai būtina informuoti, kad šiuose kvepaluose obuoliai ne tik nuolat kinta, bet niekada nesijaučia kaip tikri, natūralūs obuoliai! Visą laiką obuolius lydi stipriai sintetinė nata. Nusistovėjus ant odos kvapas labiausiai primena obuolių aromato oro gaiviklį, ar buitinį obuolių kvapo valikį ar tai pigų obuolių kvapo mašinos gaiviklį, galbūt pigų obuolinį šampūną. Bet ką iš buities, bet ne tikrus obuolius. Ir čia aš galvoju, kad nėra šitas aromatas tragiškas, nemalonus, ar toks, kokio visiškai negalima būtų dėvėti, bet jei tikitės gardžių obuolių... tai visiškai ne tai, ką galima rasti. Jei jus tenkinta obuolių kvapo oro gaiviklis ar šampūnas su nenatūraliu aromatu, tai... galbūt. Tačiau puikiai žinote, kad obuolių karalienė yra DKNY "Be Delicious", o šiuo atveju... pirmiausia labai, labai pritrūko natūralesnio kvapo, nes ne visi nori kvepėti obuoliniu oro gaivikliu.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☀ vasaros sezonui;
     ☀ dienos metui.

Tam, kad užuosti šiuos kvepalus, jų reikia labai, labai daug užsipurkšti ant kūno odos, ar įsivaizduojate, kad kvepalai bent truputį jaustųsi ant odos, reikia bent 10-ties papurškimų! 10-ties! Ir čia minimaliai, kad jaustųsi, o jei reikia normaliai kvepėti, tai vos ne pusę buteliuko vienu kartu! Nenuostabu, kad butelaityje skystis senka labai sparčiai ir nors naudoju tik dvi savaites ir turiu įtarimą, kad iki kitos savaitės buteliuke jau nieko nebeliks. Dviem savaitėms buteliukas! Nesikvėpinant kasdien!

Aromatas jaučiasi maždaug per 30 cm nuo kūno odos tik pasikvėpinus ir tai, labai priklauso, kiek kartų purškiama ant odos. O išlikimas... dar viena didžiulė tragedija - vos valanda, greičiausiai net mažiau nei valanda, kai kvapas jaučiamas, o paskui, paskui jis tiesiog dingsta. Tad įsivaizduokite dieną, kai kas 45 minutes purškiatės bent po 10 kartų, kad bent kažkiek kvepėtumėte sintetinio obuolių šampūno kvapu. Ar verta?


Sintetinis obuolių kvapas labiausiai primena oro gaiviklį ar pigų obuolių kvapo šampūną ir gal dar būtų visai nieko, tačiau šių kvepalų ant odos reikia labai didelio kiekio, kad jautumeisi pasikvėpinusi, o ir išlieka maždaug iki valandos. Norint kvepėti reiktų purkšti daug ir dažnai, o ir kvapas abejotinas. Jei ieškote obuolių - yra geresnių aromatų su obuoliais. Išbandyti buvo labai įdomu, bet beveik supurškiau buteliuką ir antrą kart nei už ką nepirkčiau ir kitiems nerekomenduočiau - neverta nei dėmesio, nei laiko, nei pinigų.

Aromatas panašus į:
- AVON "Wish of Luck"
- AVON "Simple Elements Meadow Dew"
- BLOOD CONCEPT "+MA"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Dar vieni oriflame kvepalai, ar čia jūsų siekis visus išbandyti? ir tiek akcentuojate sintetinį kvapą ir vis vien juo purškiatės? o kam naudoti, jei visai nedžiugina kvepalai? ir dar prastai kvepia?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikriausiai po jūsų komentaro būtų labai naudinga nubrėžti ribas, nes ne visiems savaime suprantamos. Taigi - Jūs renkatės, ką skaityti ir viskas su tuo gerai. Aš renkuosi ką pirkti ir apie ką rašyti ir viskas su tuo gerai.
      Ačiū. Gražaus savaitgalio.

      Panaikinti
  2. Viešėjau Bulgarijoje per savo atostogas, ir nusipirkau nuostabius italiskus kvepalus L' Erbolario "Purple rose". Kainavo 25 EUR už 50 ml. noriu dabar išbandyti jų kremus, kūno sviestus, ech.. reikės i Italiją

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už pasidalinimą, kažkada žiūrėjau kompanijos aromatus ir abejojau ar verta, kitą kart užmačius žinosiu :) Dėkoju ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą