NIVEA "Diamond & Argan Oil" odą tausojantis dušo kremas su arganų aliejumi ir deimantų pudra

Nuomonė apie Nivea kompaniją Lietuvoje kažkodėl labai dviprasmiška, bet akivaizdu, kad vyrauja labiau neigiama nuomonė ir nesu tikrai kodėl? Žinoma, tam tikros kategorijos kompanijos produktai nėra patys geriausi, tačiau kūno prausikliai, dezodorantai, kai kurie veido priežiūros produktai yra geri ar net puikūs. Tad ar tikrai reikia su žemėmis maišyti visiškai visas kompanijas? O galiausiai ir pirkti, jei nepatinka kompanijos idėja, vizija ar šiaip erzina, visai nebūtina. Man asmeniškai Nivea yra nostalgiją kelianti kompanija, viena pirmųjų nuo kurios prasidėjo pažinti su veido priežiūra, mėgstama kai kurių giminės moterų, tad aš kartas nuo karto įsigyju kompanijos produktų ir su jumis nuomone pasidalinu nuomone. Šį kart, apie dušo želė su arganų aliejumi ir deimantų pudra


Produktas: NIVEA "Diamond & Argan Oil" odą tausojantis dušo kremas  su arganų aliejumi ir deimantų pudra
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odą, šalinti nešvarumus, suteikti švelnumo, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 250 ml
Kaina: 3,80 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Drogas, Eurokos, Maxima, Notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Dušo kremas Nivea Diamond & Argan Oil palepins jūsų kūno odą ir maudantis suteiks jai reikiamą drėkinimą ir maitinimą.

Charakteristika:
- švelniai valo odą ir šalina nešvarumus
- oda tampa švelni kaip aksomas
- grąžina odai komforto jausmą
- intensyviai drėkina

Naudojimas: Naudokite duše ir maudydamiesi. Tepkite ant viso kūno odos, po to nuplaukite šiltu vandeniu.


Pakuotė. Plokščias, užapvalintais kampais plastikinis buteliukas su atkemšamu dangteliu. Daugiau mažiau visi kompanijos kūno prausikliai pakuojami tokios formos pakuotėse, skiriasi tik dizainas. Šiuo atveju švarus, minimalistinis dizainas, kurio fone violetinės spalvos deimantai. Ne pats patraukliausias dizainas, tačiau nieko labai atstumiančio.

Kvapas švelnus, malonus kosmetinis aromatas, kuris neprimena nieko konkretaus. Tiesiog švelniai šiltas kosmetinis kvapas.

Konsistencija kreminės tekstūros.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Argania Spinosa Kernel Oil, Diamond Powder, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Sodium Chloride, Laureth-4, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum.


Poveikis. Dušo želė sudėtis nėra pati saugiausia, joje yra ir SLS ir nesaugių kvapų ingredientų, tačiau rasite tikrai nemažai argano aliejaus ir yra vadinamų deimantų dulkių, tačiau nereiktų jų suprasti tiesiogiai. Niekas deimantų negrando, netrupina ir į kūno prausiklius nebarsto. Deimantų dulkės gaminamos iš anglies, o jų milteliai veikia kaip abrazyvas, t.y. turi šveičiamą poveikį. 

Dušo želė gerai putoja, švariai, tačiau švelniai prausia kūno odą. kreminės konsistencijos dušo kremas švelniai valo odą, maloniai jaučiasi ant kūno odos. Teoriškai priemonė turėtų sausinti, bet jokio odos sausumo aš nejaučiau, nepasakyčiau kad dirgina ar erzina. Atvirkščiai, jaučiasi labai maloniai. Maloniai nuteikia ir priemonės aromatas.

Nors nieko labai įmantraus, tačiau visai faini tie Nivea prausikliai, švelniai prausia, maloniai jaučiasi, o jei dar pataikot nusipirkti aromatą, kuris labai patinka - visai neprastas pirkinys kūno odai prausti - paprastas, elementarus, bet puikiai atlieka savo darbą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai