CHI "Silk Infusion" plaukų aliejukas su šilku

Plaukų aliejukus pastaraisiais metais naudoju ženkliai rečiau nei anksčiau ir greičiausiai plaukų aliejukų bumas jau keli metai nuslopęs - dalis merginų aliejus nustojo naudoti dėl sudėtyje esančių silikonų, dalis perėjo ant plaukų kremų ar purškiklių. Aš esu antrojo varianto pavyzdys, nes dažniausiai renkuosi purškiklius, o ne aliejukus ir visgi, mano sąraše yra likę keli aliejukai, kuriuos labai norėjau pabandyti labai ilgą laiką. Vieną iš jų įsigijau ir šiandien noriu papasakoti apie CHI aliejuką su šilku, skirtą suteikti plaukams spindesio.


Produktas: CHI "Silk Infusion" plaukų aliejukas su šilku
Gamintojas: "CHI". Pagaminta JAV
Paskirtis: plaukams - minkštinti, puoselėti, suteikti spindesio, elastingumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: gana aukšta kaina
Tūris: 15 ml
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: pigu.lt, Notino

Ką žada gamintojas: Priemonė, praturtinta šilku, kviečių ir sojų proteinais, padeda puoselėti plaukus, minkština juos, lengvina iššukavimą, suteikia spindesio jų neapsunkindama. Suteikia plaukams elastingumo, grąžina drėgmę ir palaiko jos balansą.
Naudojimas: keletą priemonės lašų įtrinti į sausus arba drėgnus plaukus ir paskirstyti per visą ilgį. Priemonė itin koncentruota, tad svarbu nepadauginti; per didelis kiekis gali greičiau nei įprastai suriebaluoti plaukus.

„CHI®“ tai yra prekės ženklas, kurį sukūrė Hiustone, JAV, įsikūrusi kompanija „Farouk Systems, Inc.“. Šie plaukų priežiūros, stiliaus ir kirpimo asai sukūrė jau ne vieną visą pasaulį nustebinusį produktą. Jų asortimente puikuojasi tokie prekės ženklai kaip „SunGlitz®“ ar „BioSilk®“. Ši įmonė buvo įkurta 1986 m. Tuomet geriau žinoma kaip Farouk Shami kirpykla, kurios misija yra teikti profesionalias grožio paslaugas daug norinčiai Amerikos rinkai. Jos veikla visuomet buvo grindžiama principu - „Švietimas, aplinka ir etika“. Kalbant apie „CHI®“ prekės ženklą, jis daugiausiai plaukų formavimo, stiprinimo ir puoselėjimo priemones.


Pakuotė. Aš įsigijau mažiausią įmanomą pakuotę. Nedidelis sidabro spalvos plastiko buteliukas užsuktas ryškiai raudonu dangteliu. Po juo nėra jokių dozavimo angų, tad tenka tiesiog įsipilti priemonės į rankas, tikintis, kad nepadauginsi. Ne pats patogiausias dozavimas, tačiau kadangi turiu mini pakuotę - susitaikau.

Kartoninė dėžutė ryškiai raudonos spalvos su gausybe lenkiškų užrašų. Priemonė pagaminta JAV, tačiau ant visos pakuotės mirguliuojantys lenkiški užrašai pasitikėjimo nekelia. Suprantu, kad greičiausiai distributorius yra Lenkija, tačiau būčiau laimingesnė matydama originalią pakuotę.

Kvapas malonus, šiek tiek vyriškas aromatas. Ant plaukų išlieka kelias valandas.

Konsistencija skysta, slidi, aliejinė.


Sudėtis: Cyclomethicone, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Panthenol, Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol, Parfum, D&C Yellow 11, D&C Red 17, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Mica, Boron Nitride Powder.


Poveikis. Plaukų aliejukas pagamintas silikono pagrindu, tad vengiantys silikonų šio aliejuko neturėtų rinktis. Priemonės sudėtyje yra nedidelis kiekis plaukus kondicionuojančių ir drėkinančių ingredientų.

Jau minėjau, kad dozuoti aliejų iš tokio tipo buteliuko sudėtinga, o padauginus, aliejukas stipriai apsunkina plaukus, suriebina, tad vizualiai plaukai atrodo lyg neplauti. Tačiau saikingai naudojant aliejukas fantastiškas - suteikia plaukams švelnumo, mažina vėlimąsi, suteikia paklusnumo, šilko švelnumo ir intensyvaus spindesio. 

Greičiausiai šiuo atveju reiktų nerimauti tik dėl to, kad ilgiau naudojant, silikonai kaupiasi ant plauko ir jis gali atrodyti apsivėlęs, praradęs spindesį, tačiau naudojant bet kokius plaukų formavimo produktus reiktų nepamiršti periodiškai naudotis galvos odos šveitikliu ar giliai valančiu šampūnu. Apskritai vertinant aliejukas iš ties geras, tik svarbu atsakingai dozuoti, kad nepadauginti - plaukai taps šilko švelnumo ir spindintys.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai