SINSAY Coffee Ground Makeup Sponges - makiažo dengimo kempinėlė su malta kava

Kalbant apie makiažą, tikriausiai greičiausiai mano namuose keičiasi makiažo kempinėlės. Nors mano mėgstamiausios visuomet buvo BeautyBlender, tačiau yra gana brangios vos kelių mėnesių naudojimui, tad vis ieškau pigesnių, tačiau kokybiškų sprendimų. Kažkur išgirdau gandus, kad verta išbandyti ir Sinsay makiažo kempinėles, nes jos minkštutės ir lengva dengti kremines pudras, tad nusprendžiau išbandyti, išsirinkusi su maltos kavos granulėmis.


Produktas: SINSAY Coffee Ground Makeup Sponges - makiažo dengimo kempinėlė su malta kava
Gamintojas: Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veido makiažui - kreminiams produktams padengti
Medžiagos: 95% hidrofilinio poliuretanas (PU); 5% malta kava
Labiausiai patiko: gera kaina
Labiausiai nepatiko: labai greit nusidėvi
Matmenys: aukštis - 7,5 cm, apimtis - plačiausioje vietoje 14 cm
Kaina: 3,99 Eur
Kur galima įsigyti: Sinsay

Ką žada gamintojas: nėra jokių pažadų


Mano rinkinyje yra dvi kempinėlės, kurios atkeliauja tamsaus kartono pakuotėse su vos matomais aukso spalvos užrašais. Tamsaus kartono spalva pati iš savęs lyg ir kuria ekologiškesnės, draugiškesnės gamtai pakuotės idėją, bet kempinėlės langelis plastikinis, o ir kempinėlės sudėtos plastiko dėkliuke.

Mano pasirinktame rinkinyje esančios kempinėlės pagamintos iš poliuretano ir sudėtyje turi maltos kavos, žvelgiant į kempinėlę matosi kavos taškučiai, tačiau ką tai duoda kempinėlei? Gal mažesnis poliuretano procentas draugiškesnis aplinkai? Ar čia šiaip būdas sudominti ir pritraukti pirkėją? Greičiausiai kalbame apie antrą variantą, nes būtent dėl maltos kavos granulių iš Sinsay tinklalapio pasirinkau būtent šias kempinėlės. Bet vien dėl to, kad čia yra kavos granulių, nieko stebuklingo nenutinka.


Viena iš rinkinyje esančių kempinėlių suformuota su kirstu kampu, o kita tiesiog užapvalinta, tačiau abi makiažo kempinėlės itin minkštos, švelnutės ir iš pirmo žvilgsnio labai patogios. Sudrėkinus vandeniu kempinėlė išsipučia ir dar suminkštėja. Naudojant jausmas keistokas, atrodo, lyg makiažo pagrindą dengčiau porolonu, gal visgi kempinėlė man kiek per minkšta! Trūksta šiokio tokio tvirtumo.

Na ir žinoma pačios kempinėlės deja nėra ilgaamžės - jau po antro plovimo kempinėlė įplyšo, o po 1,5 mėn. naudojimo jau ima trupėti, tad darosi nebeįmanoma naudoti. Laimė, kad turiu antrą. Tačiau pagalvojus, kad dviejų kempinėlių pakanka vos 2-3 mėnesiams, kad kempinėlei trūksta tvirtumo, tai gal visgi ne mano mėgstamiausios. Naudoti galima, bet ne per geriausias bandytas variantas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai