NAMŲ KVAPAI. DEMI Mini Candle - kvepianti sojų vaško mini žvakė "Elle"

Šiandien sekmadienis, tad norisi daugiau laiko skirti šeimai, apsitvarkyti namuose ir nuveikti kažką smagaus, pagulėti vonioje, paskaityti knygą... bet ką, tik ne darbuką. Tinklaraštyje jau nusistovėjo tradicija, kas rašau kasdien, septynias dienas per savaitę, tad palikti jus be naujo skaitinio nenorėjau. Pagalvojau, kad visai faina būtų kokį trumpą įrašą iš kelių pastraipų, tad nusprendžiau parašyti apie prieš kelias dienas išbandyti sojų vaško mini žvakutę, kuri jau gerą pusmetį gyvena bendrosios erdvės svetainėje ir buvo uždegta visai nesenai.


Matmenys: 12 x 8 x 4 cm
Kaina: £8,00 (9,33 Eur)
Kur įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Demi žvakės pernelyg mielos, kad deginti. Kvepianti žvakė, net ir neuždegus. Kiekviena žvakė išlieta rankomis su meile ir rūpesniu.
Tinka veganams. Netestuota su gyvūnais.
100% natūralus sojų vaškas su uoslę lepinančiu kakavos - medienos aromatu.

Sudėtis: 100% sojų vaškas


Žvakutė atkeliavo tamsaus kartono dėžutėje, kurio viduje dėmesį atkreipiantis užrašas 'Too cute to burn". Žvakutė dar buvo suvyniota ploname pakavimo popieriuje. Pakuotė labai estetiška, minimalistinė ir daili, o svarbiausia - jokio nereikalingo plastiko.

Tikriausiai pats patraukliausias žvakutės aspektas yra jos forma - moteriškas, sultingų kūno formų siluetas kviečia švęsti moteriškumą ir netobulai - tobulus, visokius, kūnus, visokių formų, įvairių linijų. Kiek mačiau, kompanija turi porą skirtingų kūno formų ir tai greičiausiai nėra pabaiga - mūsų kūnai iš ties visokie - ne tik lyg nušlifuoti plastikos chirurgo, ne tik sultingų formų, bet ir liesi, aukšti, žemi, su ir be liemens, tad šiuo atveju, sekant gamintojo idėja, norisi pamatyti daugiau įvairovės.

Ši žvakutė skleidžia labai malonų kreminį, 'švarų' aromatą, kuris jaučiamas kambaryje net ir neuždegus žvakelės. Gal tikėjausi stipriau ir intensyviau, tačiau nesiskundžiu - aromatas šildantis, malonus, kreminis, švelnus... 


Kelis mėnesius laikiusi žvakutę vietoje dekoracijos, galiausiai nusprendžiau ją uždegti. Puikiai žinojau, kad nuo tokios formos vaškas nubėgs į žvakidę, tačiau nesitikėjau to, kas nutiko. Aš nelabai mėgstu dekoracijų, kurios padėtos tiesiog dulka, tad sugalvojau, kad galima žvakutę sudeginti ir pasimėgauti aromatu. Ir ką jūs galvojate? Pasidžiaugiau degimo procesu apie porą minučių! Pasirodo žvakėje esantis dangtis iš viso turi tik porą centimetrų! Tik šiek tiek išdegė kaklo sritis, kaitra nepasiekė biusto, paliko pečius, o dagtis tiesiog užgeso pilnai išdegęs.... Aš suprantu, kad gamintojas paliko užuominą, kad per miela deginti, tačiau kas žvakėje deda vos porą centimetrų dagtį? Aš įsivaizduoju, kad deginimui skirtos žvakės turėtų turėti dangtų beveik per visą žvakę. Nusivylimas. Ir kur tą žvakę dabar dėti? Gal dar kokiam mėnesiui pastatysiu atgal, kol skleis kvapą, o paskui apsvilusią žvakutę teks tiesiog išmesti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai