POLICE "To Be Goodvibes" parfumuotas vanduo moterims

Man labai patinka tos retos progos išbandyti įvarius mėginukus. Nors dauguma parduotuvių jau linkusios duoti vienokius ar kitokius mėginukus su pirkiniais, tačiau iš esmės mėginių kultūros pas mus nėra. Juk būna, kad kažkas sudomina ir norisi pabandyti nedidelį kiekį ant savo odos, panešioti įvairiomis sąlygomis ir ramiai nuspręsti, patinka ar ne, pirkti ar visgi ne. Kur ten mėginių, pastebiu, kad kai kur vis dar liūdnoka situacija ir su testeriais parduotuvių lentynose, tokiose visuomet jaučiuosi, kad iš manęs tikimasi būti ekstrasensu ir vien iš kartoninės pakuotės išvaizdos nuspręsti ar man patiktų kvapas ar ne. Žinoma, visuomet galima panaršyti internete, paieškoti natų ir atsiliepimų, tačiau dažniausiai kvepalų parduotuvėse atvykstu būtent su tikslu 'pasimatuoti', pauostyti ir išbandyti ant savo odos. Žinoma, situacija po truputį gerėja, bet ne taip greit, kaip norėtųsi.

Na o šį kart jums pasakoju apie su vienu iš pirkinių gautą parfumuoto vandens iš Police mėginuką. Apie kompaniją esu girdėjusi ir gero, ir neutralaus. Lyg ir buvau planavusi kažkada įsigyti buteliuką, bet nemeluosiu, atbaidė gana vaikiškos pakuotės. Bandau dabar ir dalinuosi mažo dydžio atsiliepimu.

ČIA

Produktas: POLICE "To Be Goodvibes" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "International Licence Mavive" S.P.A. Pagaminta Italijoje
Tūris: 75 ml (mano mėginukas 2 ml)
Leidimo metai: 2021 m.
Kaina: 34,90 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Notino
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių

Gamintojo aprašymas: Apsigaubkite kvapu, kurio dėka visą dieną būsite puikiai nusiteikusios. Moteriškas kvapusis vanduo Police To Be Goodvibes yra optimizmo ir laimės sinonimas.

- citrusinių vaisių kvapas
- gėlių kvapas
- gaivus kvapas, puikiai tinkantis šiltu oru



Viršutinė nata: vandens natos, apelsinai, greipfrutai, juodieji pipirai
Širdies nata: kriaušės, heliotropai, bijūnai
Apatinė nata: vanilė, ambranumas, pačiuliai

ČIA

Sudėtis: Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol, Benzyl Alcohol, Coumarin, Citral, Cinnamal, Geraniol


Pakuotė. Žinoma, mano rankose esanti mėginio pakuotė visai neįspūdinga - stiklinis buteliukas be purkštuko, tik su tepamu aplikatoriumi. Nepatogus mėginys, nelabai kokybiška popierinė pakuotė - bukletas. 

Savaime suprantama, pilno dydžio pakuotė atrodo ženklia įdomiau - kaukolės formos stiklinis buteliukas su purkštuku kartoninėje dėžutėje. Visai įdomi idėja pakuoti kvepalus kaukolės formos buteliukuose. O dar ir tos kaukolės labai ryškios - šiuo atveju mergaitiškai, ryškiai, ryškiai rožinės spalvos su geltonais akcentais. Ar jums ši pakuotė neatrodo mergaitiška? Man asmeniškai visos šios kompanijos pakuotės pernelyg vaikiškos, infantilios, per spalvotos, tad nori nenori kyla asociacija, kad kvepalai bus ne moteriški, o tiesiog paaugliški, mergaitiški, vaikiški.

ČIA

Kvapas. Tikriausiai kvepalų buteliuko išvaizda yra labai svarbus faktorius, nes būtent dėl šios priežasties aš vengiau pirkti kompanijos kvepalus ir... jie geresni, nei atrodo tik iš pakuotės! Tik pasitepusi jaučiu gaivias vandens ir vaisių natas, tarp kurių dominuoja kriaušės. Trumpai šmėsteli bijūnai ir pudrinės gėlės. Visgi, šitam karnavalui vadovauja saldi vanilė, kartu su prieskoniais ir gaiviomis kriaušėmis kurdama kreminio, skonio receptorius kutenančio deserto kvapą...

Aromatas saldus ir iš pradžių atrodo kiek mergaitiškas, tačiau ant odos nudžiūva saldžiu, pudriniu vanilės aromatu. Žinote, ką man primena aromatas? Jean Paul Gaultier "La Belle" aromatą, kuris kažkada man atrodė per saldus, o dabar labai patinka. Ne, tai nėra analogas, nėra kopija ir skirtumas lyginant vieną su kitu yra gana didelis. Nepaisant to, kvapai tikrai iš tos pačios šeimos. 

Cukruota kriaušė ir saldus, saldus vanilinis sirupas, kuris tiks ne tik itin jaunoms mergaitėms.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Ant mano odos aromatas išlieka visai neblogai, puikiai jaučiu 4 valandas per maždaug ištiestą ranką, tad ir šalia esantys žmonės galės jausti kvepalus. Kadangi šis kvapas nėra labai, labai stiprus, puikiai tiks įvairioms progoms ir greičiausiai labai įvairiose aplinkose. Man darbe puikiai tiko, bet su tokiu kvapu mieliau eičiau į saldų, romantišką pasimatymą, nei bandyčiau susikaupti darbui.

ČIA

Cukruota kriaušė ir saldus vanilinis sirupas, kuris šiek tiek primena mėgstamus JPG La Belle aromatą (ne analogas). Nors pradžioje kvapas kiek per jaunatviškas, tačiau ant odos nusėda šiek tiek brandesniu ir pudriškesniu. Visai patinka ir galvoju, kad visai norėčiau išuosti daugiau kompanijos aromatų - kvapai ir neblogai išlieka, ir visai gražiai sukomponuoti. Tik va, tokis pakuotės mane atstumia.

Aromatas panašus į:
- VALENTINO "Donna Born In Roma Intense"
- JEAN PAUL GAULTIER "Ma Dame"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai