ORIFLAME "NovAge" Intensive Skin Recharge Overnight Mask - naktinis veido kremas - kaukė

Pastaruoju metu bandau daug Oriflame kompanijos aromatų. Ne, konsultante netapau ir mano turinys netaps užpildytas tik šios kompanijos produktais. Vis gi, šiuo metu man labai smalsu, ką gali pasiūlyti pigūs kvepalai? Kad įmanoma rasti puikių ir patrauklia kaina, jau įsitikinau, tačiau ar tai lengva? Greičiausiai ne, ir vienintelis kelias yra klaidų kelias - patikrinti prieš perkant nėra kaip. 
Kvepalų greičiausiai dar kuris laikas pasirodys mano tinklaraštyje, bet kartu norėjau išbandyti ir vieną kitą kosmetikos priemonę, tad įsigijau keletą veido priežiūros produktų, bandžiau kelis kremus... Nė vienas veido priežiūros produktas man nepasiteisino, deja. O šiandien su jumis noriu pasidalinti nuomone apie naktinį veido kremą - kaukę iš kiek prabangesnės linijos "NovAge", skirtą brandesnei odai.


Produktas: ORIFLAME "NovAge" Intensive Skin Recharge Overnight Mask -  naktinis veido kremas - kaukė
Gamintojas: "Oriflame", Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, maitinti, atgaivinti, suteikti sveiko spindesio, saugoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia momentinį švelnumo efektą
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 50 ml
Kaina: pilna kaina 24 Eur
Kur galima įsigyti: iš Oriflame konsultantų arba internetu

Ką žada gamintojas: Miego trūkumas, didelis stresas, užterštumas, įtemptas gyvenimo ritmas - visi šie aplinkos faktoriai turi įtakos odos išvaizdai, atsiranda nuovargio požymiai, kurie pavirsta į pastebimus senėjimo požymius. Geriausias laikas odai atsigauti nuo šių žalingų veiksnių yra kai jūs miegate. Suprasdami svarbą, NovAge  sukūrėme intensyvią odą per naktį gaivinančią kaukę, kad sustiprintumėme odos gyvybingumą.

8 val. miego indelyje. Tai inovatyvi kaukė nakčiai yra su specialiais ingredientais, kad padėtų pamaitinti ir atgaivinti odą per naktį. Su inca inca aliejumi ir stambiažiedžio kakavmedžio sviestu, kuriuose gausu maistingų medžiagų, padedančių apsaugoti odą, pagerinančių drėgmės lygį, kad oda atrodytų glotni, putli ir spindinti. Papildomai joje yra hialurono rūgšties - galingo ingrediento nuo senėjimo, kuris padeda atkurti jos gyvybingumą ir energiją. Ši ypatingai lengva veido kaukė nuo nuovargio greitai įsigeria į odą, pastebimai sudrėkina, kai miegate. Atsibudus oda jaučiasi pamaitinta, atrodo gaivesnė ir gerai pailsėjusi bei spindinti iš ryto. 

NAUDOJIMAS: puikiai papildo jūsų NovAge odos priežiūros rėžimą. Naudokite du kartus per savaitę, po naktinio kremo. Nereikia nuskalauti.


Pakuotė. Kadangi veido kremas yra iš prabangesnės linijos, nenuostabu, kad ir produkto pakuotei skirta daugiau dėmesio. Pirmiausia - kremo indelis stiklinis, užsuktas labai dailiu, skaidraus plastiko dangteliu. Pakuotė įdėta į kartono dėžutę, kurioje dar galima rasti išsamesnę instrukciją ir gamintojo pažadus apie tai, ko galima tikėtis. Labai gaila, kad kompanija turi praktiką į internetinę parduotuvę kelti labai trumpus aprašymus - prieš perkant priemonę, man norisi daugiau informacijos.
Kremo pakuotė labai daili, elegantiška, patraukli akiai. Jau vien pakuote galima susigundyti.

Kvapas. Akivaizdu, kad gamintojas priemonės sudėtyje naudojo kvapiąsias medžiagas. Kremas kvepia maloniu, saldžiai pudriniu, kosmetiniu aromatu. Skonio reikalas, ar šis kvapas patiks? Man aromato kvapas neutralus - šlykštulio nekelia, neerzina, bet ir didelio malonumo nekelia.

Konsistencija kreminė, menkai vandeninga, tirštoka.


Sudėtis: Aqua, Isononyl Isononanoate, Glycerin, Alcohol Denat., Distarch Phosphate, Betaine, Dicapryl Carbonate, Glyceryl Stearate Citrate, Cyclopentasiloxane, Ammonium Acryloyldimethyltaurete/ VP Copolymer, Cyclohexasiloxane, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Plukeneta Volubilis Seed Oil, Benzyl Alcohol, Imidazolidinyl Urea, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Tocopherol.


Poveikis. Gal pradėkime nuo priemonės sudėtinių dalių? Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad sudėtis visai nebloga ir vyrauja žalia spalva. Bet tiesa ta, kad sudėtis tragiškai prasta - joje labai daug alkoholio ir ne vienoje formoje - žinia, trumpo naudojimo eigoje alkoholis gali sukelti odos jautrumą, o ilgiau naudojant - šis ingredientas pažeis apsauginį odos barjerą, sausins odą, sukels odos pažeidimus. Ar jums to reikia? Žinoma, kad ne. Dėl to labai svarbu skaityti produktų sudėtis ir vengti bent jau alkoholio! 

Kremas - kaukė iš ties lengvos konsistencijos, tad saikingas produkto kiekis lengvai susigeria į odą, tačiau padauginus produkto perteklius linkęs nusitrinti gumulėliais, tad naudoti reiktų tik tiek, kiek reikia. Vos pasitepusi matau, kad kaukė išlygina veido odą, suteikia jau skaistumo, lygumo ir jaunesnės odos efektą, o paviršius tampa itin švelnus, lygesnis ir malonus liesti. Tikrai ne be priežasties - kremo sudėtyje yra nemažai silikonų, kurie ir suteikia momentinį efektą. Panaudojus veido oda atrodo lygesnė ir švelnesnė, tačiau tai tik kosmetinis poveikis - nuplovus kremą veidas atrodys lygiai taip pat, kaip ir prieš produkto naudojimą. Neapsigaukite! Silikonas yra puikus ingredientas plaukams, praimeriams ir gal dieniniam veido kremui, tačiau nakties metu naudojamam produktui jis neduoda jokios realios naudos. 

Gamintojas sako, kad ši kaukė, po nakties miego, primaitins veido, sudrėkins ir apskritai - jaunins. Tiesą pasakius mano veidas nesijaučia nei primaitintas, nei pridrėkintas, išskyrus jau minėtą švelnumą, jokio kito efekto aš nematau. Užtenka ryte nuplauti veidą, ir nuo odos dingsta ir tas menkas švelnumo jausmas, kurį suteikia silikonai. Apmaudu, tačiau realaus šios priemonės poveikio odai visiškai nėra! Tepant produktą gali atrodyti, kad jis daro stebuklus, bet kai supranti, kad tai tik kosmetinis efektas... ir kad realiai jokio poveikio nebus... na atsiprašau, bet o kam tokio tipo produktai?

O tam, kad neanalizuodami sudėtinių dalių apsigautumėte ir galvotumėte, kad nusipirkote puikų kremą, kuris vakare uždėjo plėvelę ant odos ir suteikė momentinio švelnumo? Jau nekalbu apie sudėtyje esantį alkoholį, kuris naudojimo eigoje vienaip ar kitaip atsilieps visiems odos tipams. Ypač jei religingai naudojate ir tikite produkto teikiama nauda.  Tikriausiai reziumuojant norisi akcentuoti - kremas jokio ryškesnio ir realaus efekto odai nesuteiks. Jei susigundysite pirkti, būtinai patys pasižiūrėkite sudėtines dalis. Aš kremo veidui nebenaudoju, manau kad būtent jis jautrina mano skruostų odą, tad šiuo metu, padėjus kremą bandau atkurti produkto padarytą žalą. Būtent šio kremo nerekomenduoju - tikrai gaite rasti ne tik ženkliai geriau, bet ir pigiau. Galiausiai paprastutis drėkinantis kremas jums tikrai suteiks daugiau naudos, nei šis (nepigus) naktinis veido kremas- kaukė. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai