2023/06 Birželio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Bath & Body Works, Frudia, Nyx ir kt.

Paskutinę mėnesio dieną bloge tradiciškai rodau jums savo viso mėnesio pirkinius ir pasakoju ką ir kodėl pirkau, kas sugundė. Nauji mėnesio pirkiniai yra tarsi paruoštukas, rodantis, ko bloge galima tikėtis ateinančius mėnesius, apie ką pasakosiu ir žinoma, kuo gyvenu šiuo metu. 
Ką gi, ilgai nelaukus, daug nepliurpusi kviečiu į naujų pirkinių įrašą.


Kūnui

Jau senai labai norėjau išbandyti šios kompanijos kūno prausiklius, nes manau, kad kvapas turėtų būti nuostabus. Kol kas dar nedarau, duše dar nemažai senojo prausiklio. Bet kai pabaigsiu jį, iš kart bandysiu šitą.

Kadangi dabar namuose turiu tik sunkesnius kremus, man būtinai reikėjo kūno losjono, kuris lengviau įsigertų ir mažiau apsunkintų odą. Lengvesnės tekstūros vasarai. Nusprendžiau pabandyti šį gėlėmis kvepiantį losjoną. Tikiuosi nenusivilsiu.
Eurokos, pilna kaina 8,49 Eur, mokėjau 4,92 Eur

Veidui

Labai norėjau išbandyti daugiau Lumene kosmetikos, tad po truputį perku sudominusius gaminius, testuoju ir vis papasakoju jums savo įspūdžius. Jei nuojauta manęs neapgauna, šios kompanijos veido priežiūra turėtų būti labai kokybiška.

Prie pabaigos artėja šiuo metu naudojamas prausiklis, tad nusipirkau naują iš Frudia, kurį buvau nusižiūrėjusi jau kuris laikas. Visai įdomu išbandyti, nes dažnai matau kompanijos produktus, o nieko iki šiol nesu bandžiusi, tad - išaušo testavimų diena.
Eurokos, 8,99 Eur

Šiuo metu naudoju šios kompanijos veido kremą ir kadangi įspūdžiai visai geri, nusipirkau ir veido šveitiklį. Tiksliai nežinau, kada baigsis šiuo metu naudojamas, nes sienelės nepersimato, tūbelė nesusispaudžia, tad belieka tik pagal lengvėjantį buteliuką spėlioti, kiek priemonės dar liko. Nenoriu palikti ant ledo, kad netikėtai pasibaigs, tai nusipirkau.
Drogas, 10,49 Eur, mokėjau 7,34 Eur

Rankoms - muilai

Eurokos, 4,99 Eur

Eurokos, pilna kaina 4,99 Eur, mokėjau 2,99 Eur

Eurokos, pilna kaina 4,99 Eur, mokėjau 3,49 Eur

9. NESTI DANTE Luxury Gold Soap muilas, 250 g
Eurokos, pilna kaina 5,99 Eur, mokėjau 4,49 Eur

Eurokos, 5,39 Eur

11. NESTI DANTE MARSIGLIA TOSCANO Muschio Bianco muilas, 200 g
Eurokos, 3,99 Eur

Pasipildžiau muilais, nes pabaigiau visas savo atsargas. Iki tol, kol prireiks naudoti šie muilai gyvens spintose. Rinkaus kvapus, kurių dar nebandžiau, o šiaip labai džiaugiuosi šio gamintojo produkcija - nors kaina atrodo didoka, bet kokybė verta kiekvieno cento.

Rankoms ir nagams

BeautyBoutique, pilna kaina 4,00 Eur, mokėjau 3,50 Eur

BeautyBoutique, 4,00 Eur

BeautyBoutique, pilna kaina 4,00 Eur, mokėjau 3,50 Eur

BeautyBoutique, pilna kaina 4,00 Eur, mokėjau 3,50 Eur

BeautyBoutique, 4,00 Eur

Nusipirkau kelias pakuotes dezinfekcinio skysčio ir valio - tai mano mėgstamiausias dezinfekcinis rankų produktas! Nepasisekė, kad porą buteliukų su vyrišku aromatu, bet sunaudosiu, viskas gerai. Esu laiminga radusi kur nusipirkti sunkiau gaunamų kompanijų produktų.

Man reikia paprastesnio, patogesnio būdo dienos metu pamaitinti odeles aplink nagus, nes šiuo metu jos labai sausėja. Užmačiau pieštuką ir nusprendžiau įsigyti, tačiau dėl savo pasirinkimo nesu tikra - neatrodo patikimo gamintojo pakuotė.
Beinitas, 1,90 Eur

Burnos higiena

Atrodo labai fainas būdas pastą kabinti iš stiklinio indelio, o iš šiaip kompanijos pastos tabletės man paliko labai gerą įspūdį, tad labai norėjau išbandyti daugiau. 
Eurokos, 9,99 Eur

Patiko mano vyrui, tad jo prašymu kartojame šią pastą. Retkarčiais visai neblogai ir ta stipresnio valymo pasta - apnašas valo patikimai ir dantys naudojant iš ties baltesni.
Čia Market, 2,49 Eur

Dekoratyvinė ir aromatai

Pirkau pagal Dovilės (blogas) rekomendaciją ir jau mažų mažiausiai tikiuosi kokio stebuklėlio. O jei rimtai, noriu kad sulietu makiažą, neapsunkintų veido odos ir suteiktų jaunatviško spindesio.
Drogas, 11,89 Eur

Apie šitą pudrą jau prisiklausiau daug, girdėjau, kad nuostabus produktas už labai patrauklią kainą ir tiesiog negalėjau neišbandyti. Jei atvirai, nežinau ko tikėtis - girdėjau, kad gera, bet taip pasakojo mišrią ir riebią odą turinčios, o sausiaodės šiuo klausimu tyli. Tad mėginsiu ir būtinai kažkada papasakosiu.
Drogas, 4,99 Eur

Kaip ten sakoma - nedalyvausi, tai ir nelaimėsi? Dalyvavau Douglas akcijoje, kur pasidalinau įspūdžiais apie mėginius ir va, laimėjau pakuotę kvepalų šaltajam sezonui. Kvapas labai malonus, vanilinis, sodrus, bet šiuo metu per sunkus. Palauks šalčių, o jau tada į trasą. Jei domina, įsigyti galina Douglas už 87 Eur.
----------------------------------
Va ir viskas, tokie mano šio mėnesio pirkiniai ir man jie labai, labai patinka. Daug naujų smagių atradimų laukia ateinančius mėnesius, vėl turiu mylimų rankų dezinfekuoklių, išbandysiu priemones, apie kurias kalba Tik-Tok'as... O koks jūsų birželis? Gal įsigijote kažką, apie ką ilgai svajojote?
Gal išbandysite kažką labai smagaus?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai