BATH & BODY WORKS "Gingham" dušo želė su alaviju ir vitaminu E

Kartais man norisi labai kvapnių priemonių, ypač kūno prausimui, nes gi kas čia tokio: pasimėgauji kvapais, o nuo odos pakankamai greit nuplauni. Teoriškai net ir ne tokie saugūs kūno prausikliai jokios didesnės žalos nedaro. Tačiau tai ne visai tiesa, nes reiktų atsižvelgti į odos būklę, naudojimo dažnumą ir visgi pačius ingredientus. 

Bet pastaruoju metu norėjosi daugiau kvapų, todėl žiūrinėjau Bath & Body Works asortimentą ir galiausiai išsirinkau gaivų "Gingham" aromatą ir skubėjau išbandyti. Ką gi, metas nuomonei.


Produktas: BATH & BODY WORKS "Gingham" dušo želė su alaviju ir vitaminu E
Gamintojas: "Bath & Body Works". Pagaminta JAV
Paskirtis: kūno odai prausti, šalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 295 ml
Kaina: 14,00 Eur
Kur galima įsigyti: BeautyBoutique, ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Kvepia gaiviu, ryškiu, laimingos meilės aromatu. Praturtintas vitaminu E ir alavijais. lengvai putoja, švelniai prausia.
NATOS: mėlyna frezija, baltieji persikai, mandarinai, žibuoklės, baltas muskusas


Pakuotė. Skaidrus plastikinis buteliukas su melsva etikete ir plastikiniu melsvu dangteliu. Bath & Body pakuotės visuomet atrodo estetiškai, patraukliai ir visuomet traukia žvilgsnį. Šiuo atveju languotas melsvas raštas ir gana švarus, neperkrautas dizainas.

Kvapas gaivus, malonus aromatas, kuriame jaučiasi vandens, gėlių ir mandarino natos. Aromatas labai stiprus, aiškiai jaučiamas ir vos vos ne per stiprus. Manau, kad nors truputį jautresnes uosles tikrai erzins, nepatiks, o gali ir čiaudulį sukelti. Tad reiktų atsargiai.

Konsistencija tiršta, gelinės tekstūros.


Sudėtis: Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, TEA-Lauryl Sulfate, Lauramidopropyl Betaine, Oleth-10, Parfum, Sodium Laureth Sulfate, Lauramide MIPA, Lauramide MEA, Dipropylene Glycol, Polysorbate 20, Sodium PCA, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-40 Castor Oil, Polyquaternium-7, Propylene  Glycol, Triethylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Benzyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii Buter, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, BHT, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor OilEthlhexyl Methoxycinnamate, PPG-12-Buteth-16, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, PEG-6 Caprylic/ Capric glycerides, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal, Geraniol, CI 60730, CI 42090, CI 17200, CI 19140.


Poveikis. Akivaizdu, kad sudėtis nėra nei saugi, nei labai sveika naudoti: labai daug pavojingų priemaišų turinčių, kancerogeniškų, ingredientų, žalingi ir nesaugūs konservantai, daug kvapų ir spalvų ingredientų... Gal sunaudojus vieną buteliuką nieko tokio nenutiks, tačiau nuolat naudojant... na oda gali turėti rimtesnių bėdų, nei tik pasausėjimas.

Dušo želė gerai putoja ir yra labai skalsi - vienam kartui pakanka nedidelio lašelio, tad buteliuko užteks ženkliai ilgiau, nei kitų tokio tipo, tokios talpos produktų. Man labai patinka gaivus, malonus dušo želė aromatas, užpildantis vonios kambarį gaiviu, saldoku aromatu... Mmmm... mėgaujuosi kiekvieną dieną.

Priemonė švariai ir atrodo visai švelniai prausia kūno odą. Tačiau po kiekvieno prausimosi pastebiu, kad blauzdos pasausėjusios, tad iš ties šiek tiek sausina. Nieko rimto, ko negalėtų išspręsti gerai drėkinantis kūno losjonas. Tačiau sausina. O tai reiškia, kad nuolat naudojant tokį kūno prausiklį galite ne tik išsausinti odą, bet ir pažeisti odos apsauginį barjerą, o galiausiai, nenustojus naudoti ir sulaukti rimtesnių bėdų. Pas mane rimčiausios buvo odos skeldėjimas - skausmingas odos skeldėjimas.

Na ne, visgi ne. Vienintelis šios priemonės privalumas yra malonus aromatas, na dar ir skalsumas, o visa kita labai prastai - sudėtis labai prasta, odą sausina ir kaina gana aukšta. Tad pasidžiaugsiu vieną kartą, sunaudosiu butelaitį ir artimiausiu metu nebeplanuoju kartoti jokio kūno prausiklio iš Bath & Body Works.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai