COXIR Intensive EGF Peptide Cream Mask Pack - naktinė veido kaukė - kremas su peptidais ir EGF odos jauninimui

Nesuprantu, ar pastaruoju metu visko mažiau naudoju ar tiesiog daugiau rašau, nes šį kart teko ilgiau parymoti prie vonios lentynos, kad galėčiau išsirinkti, apie ką jums parašyti. Nes dauguma jau apkalbėti, aprašyti, papasakoti, o likę gal dar netvirtos nuomonės arba norėčiau kažkiek daugiau panaudoti. Toks keistas jausmas, kai atrodo, kad rašyti nelabai yra apie ką, nors yra, bet kai kuriuos jų pasilikčiau kiek vėlesniam laikui. Ar jums žinomas toks jausmas? Va šiandien jis mane apėmęs.
Parymojusi vonioje galiausiai išsirinkau korėjietišką naktinę veido kaukę - kremą, žadančią jauninti odą.


Produktas: COXIR Intensive EGF Peptide Cream Mask Pack - naktinė veido kaukė - kremas su peptidais ir EGF
Gamintojas: "Noksibcho Cosmetic" Co., Ltd. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veidui - jauninti, mažinti raukšles, stangrinti, maitinti, skatinti atsinaujinimą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: neradau visiškai jokių trūkumų
Tūris: 80 ml
Kaina: 17,89 Eur
Kur galima įsigyti: Asian Blossom

Ką žada gamintojas: Naktinė kreminė veido kaukė, pasižyminti jauninamuoju poveikiu. Sudėtyje yra peptidų kompleksas ir EGF (epidermio augimo faktorius), mažinantys raukšleles ir veikiantys kaip naujų raukšlelių prevencija. Priemonė aktyviai veikia odą, lygina ir stangrina, bei aktyvina atsinaujinimo procesus. Maitina ir suteikia energijos, brandžiai, pavargusiai ir vystančiai odai.

Coxir - naujasis korėjiečių prekinis ženklas, kurio filosofija yra efektyvių priemonių gaminimas už prieinamą kainą. Produktų sudėtyje gamintojas naudoja natūralius augalinius ingredientus, nukreiptus į konkrečių odos problemų sprendimą. 

Naudojimas: ne vėliau nei 30 min. iki miego, paskirstyti viso pakelio turinį tolygiai masažuojant į veidą. Ryte atsikėlus nusiprausti. 


Pakuotė. Didelė plastikinė tūbelė su apačioje atkemšamu dangteliu. Tūbelė atkeliavo patalpinti balto kartono dėžutėje. Man patinka minimalus pakuotės dizainas su vos keliais užrašais ir vienu spalviniu akcentu. Negaliu nepastebėti, kad COXIR kompanija tiek dizainu, tiek pavadinimu man labai labai primena COSRX priemones. Gal su laiku akis pastebės skirtumus, tačiau šiai dienai maišau pavadinimus, maišau pakuotes ir net buvau ėmusi įtarinėti, kad kažkuri viena kopijuoja kitą. Gal taip ir nėra, bet mano akims šiuo metu labai, labai panašu.

Kvapas natūralus ir neutralus. Džiaugiuosi, kad gamintojas priemonės sudėtyje nenaudojo jokių pridėtinių kvapiklių, tad ir potencialiai erzinančių ingredientų buvo išvengta.

Konsistencija tvirta, kreminė, vidutinio skystumo.


Sudėtis: Water, GlycerinCaprylic/ Capric TriglycerideButylene GlycolDipropylene Glycol, Sodium HyaluronateButylene GlycolDicaprylate/ Dicaprate, SqualanePolyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Niacinamide, Glyceryl Acrylate/ Acrylic Acid Copolymer1,2-Hexanediol, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Vinyl Dimethicone, Macadamia Ternifolia Seed OilButyrospermum Parkii (Shea) ButterBetaine, Panax Ginseng Root Extract, Acanthopanax Senticosus (Eleuthero) Root Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Panax Ginseng Callus Culture ExtractHydrolyzed Collagen, Ganoderma Lucidum (Mushroom) Extract, Grifola Frondosa ExtractPhellinus Linteus Extract, Fomes Officinalis (Mushroom) Extract, Sarcodon Aspratus Extract, Trametes Versicolor Extract, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Agaricus Blazei Extract, Tricholoma Matsutake Extract, Propolis Extract, Hydrogenated Lecithinsh-Oligopeptide-1, Copper Tripeptide-1, Dimethicone, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Polysorbate 20, Stearic AcidArginine, Carbomer, Panthenol, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Pyrus Malus Leaf Extract, Theobroma Cacao Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Fragaria Chiloensis Fruit Extract, Prunus Persica Fruit Extract, Musa Sapientum Fruit Extract, Cocos Nucifera Oil, Prunus Domestica Fruit Extract.


Poveikis. Tai pirmiausia, kviečiu pasigrožėti nepriekaištinga priemonės sudėtimi - visiškai žalia, saugu naudoti ir išvengta gausybės nereikalingų kvapų ingredientų, saugiai parinkti konservantai ir rišikliai. Tie keli gelti gali potencialiai turėti pavojingų priemaišų, bet kosmetikoje tokie atvejai labai reti. O sudėtis ne tik saugi, tačiau ir odai labai naudinga: gausybė minkštiklių, drėkiklių, antioksidantų odą kondicionuojančių ir atkuriančių, lyginančių bei atsinaujinimą skatinančių ingredientų. Puiki sudėtis!

Ši priemonė yra skirta naudoti kaip naktinis kremas - kaukė, t.y. vakare nuvalom makiažą, kruopščiai nuprausiame, gaiviname toniku, naudojame esencijas, serumus ir vietoje įprasto kremo, naudojame šitą. Pakuotėje produkto ne tik didelis kiekis, bet ir pati priemonė labai skalsi - vienam kartui reikia nedidelio priemonės lašelio, tad tūbelę turėčiau naudoti dar kelis mėnesius.

Ir ne tik priemonės sudėtis puiki, bet ir poveikis puikus. Iš vakaro užtepus net ir nedidelį kiekį, odos paviršius tampa blizgus, susigerti reikia laiko. Ne veltui naudojime sakoma, kad tepti reiktų bent pusvalandį prieš miegą. Pasitepus jaučiasi šioks toks riebumas, oda iš ties maitinama. Bet geriausiai efektas matomas po nakties miego - oda iš ties vizualiai atrodo sveikesnė, jaunesnė, prisotinta veikliosiomis medžiagomis. Tiesiog fantastika ir smagiausia, kad nuolat naudojant, kas kart oda po truputėlį atrodo vis geriau! 

Šita kaukė - kremas yra nuostabus ir iš ties pigus produktas. Paskaičiuokite - 80 ml - 17,89 Eur, o 50 ml vos 11,18 eur! Kur jūs rasite tikrai gerą, visiškai saugios sudėties ir iš ties efektyvų veido kremą? Bandykite drąsiai (gal tiek riebiaodėms nepatiks iš vakaro jaučiamas riebumas) - nuostabus kainos ir kokybės santykis, puikus efektas - nesugalvoju nė vieno priekaišto šiam kremui, nei kaina, nei sudėtis, nei poveikis, nei pakuotė visiškai neturi jokių trūkumų!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Uzsimaniau ir aš perskaičiusi :). Gaila assian blossom dabar neturi

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą