PALMOLIVE Naturals "Milk & Orchid" skystas rankų muilas su orchidėjų ekstraktu

O šiandien labai paprastai? Nes kartais ir paprasti, elementarūs dalykai reikalingi, o neretai ir būtini, tarkim - dušo želė, dantų pasta, skystas muilas yra kasdien naudojami, elementarūs kosmetikos produktai, tačiau kažkodėl jie sulaukia mažiau dėmesio. Ar jie tikrai tokie neįdomūs? Man patinka sau palikti trumpus įrašus apie tokius produktus, tad sekantį kart, prieš perkant kažką jau bandyto - pirmiausia pasižiūriu, ką maniau anksčiau. Tad šiandien įrašas trumpas, apie Palmolive skystą muilą su orchidėjų ekstraktu.


Produktas: PALMOLIVE Naturals "Milk & Orchid" skystas rankų muilas su orchidėjų ekstraktu
Gamintojas: "Colgate-Palmolive". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: nuprausti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: šiek tiek sausina rankų odą
Tūris: 750 ml
Kaina: 4,09 Eur
Kur galima įsigyti: beveik visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, aš pirkau Rimi

Ką žada gamintojas: Skystas rankų muilas, dermatologiškai patikrintas. 

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Salicylate, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Lauryl Hydroxysultaine, Citric Acid, Polyquaternium-7, Coco-Glucoside, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Lactose, Whey Protein, Phalaenopsis Amabilis Extract, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool.


Mano nuomonė. Tikriausiai jau pastebėjote, kad aš nusipirkau papildymui skirtą pakuotę? Iš ties dažniausiai, jei tik yra galimybė tokias renkuosi, nes pirmiausia daugiau produkto vienu pirkimu, tad ilgiau pakanka, o galiausiai - tokios pakuotės draugiškesnės piniginei ir gamtai. Juk vienaip ar kitaip namuose dauguma mūsų turi muilo dozavimo indus arba visuomet galima panaudoti jau turimus išnaudotus plastikinius priemonės papildymui. Pakuotės dangtelis paprasčiausiai atsikemša į dozavimo indą įspaudžiamas reikiamas priemonės kiekis. Gana paprastas ir dizainas, puoštas orchidėjų žiedais, tačiau turi kompanijos produktams būdingą ir tikriausiai daugumai puikiai atpažįstamą dizainą. 

Muilas kreminės konsistencijos, vidutinio tirštumo ir labai maloniai kvepia vidutinio intensyvumo kosmetiniu aromatu. Toks aukso viduriukas tarp skysta - tiršta; per silpno kvapo ir per intensyvu. Nedidelis muilo kiekis puikiai suputoja, tad tikrai skalsiau naudojasi ir švariai prausia rankas. Muilo sudėtyje yra SLS (putojimą sukeliančios medžiagos), yra nesaugių konservantų ir vidutinio saugumo kvapų ingredientų, tačiau visuma visai gera - man regis per pastarąjį dešimtmetį kompanijos sudėtinės dalys tapo saugesnės, tad ir priemonės patikimesnės naudoti.

SLS dažniausiai siejamas su odos sausinimo efektu ir iš ties, ilgesnį laiką naudojant muilą jaučiu, kad rankų odą šiek tiek sausina. Bet visumą vertinu labai palankiai - tais atvejais, kai prekybcentryje reikia greito pasirinkimo, Palmolive prigriebiu, o šiaip, dar pigesnį ir greičiausiai labiau mums patinkantį variantą, pvz iš Lidl (ČIA).




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai