RADOX Mineral Therapy "Muscle Relax" raumenis atpalaiduojanti ir raminanti vonios druska su pipirmėtės aromatu "Peppermint"

Nors vis dar vasara, bet pastarosiomis dienomis vis dažniau pagalvoju apie artėjantį rudenį. Ši vasara iki šiol buvo šalta, pamenu vos porą karštesnių dienų, per kurias nei oras, nei žemė, nei vanduo taip ir nespėjo normaliai įšilti iki normalių vasariškų orų. Tikriausiai natūralu, kad tokią vėsią vasarą vonios sezonas mūsų namuose nebuvo uždarytas - kaip ir visus metus, taip ir bemaž visą vasarą mėgavomės šiltomis, kvapniomis voniomis ir naudojome jau turimas vonios priemones. Pastebėjau, kad taip ir nespėjau su jumis pasidalinti Radox vonios druskos apžvalga, tad rudeniškais orais nuspalvintą dieną pasakoju apie raumenis ir mintis atpalaiduojančią vonios druską.


Produktas: RADOX Mineral Therapy "Muscle Relax" raumenis atpalaiduojanti ir raminanti vonios druska su pipirmėtės aromatu "Peppermint"
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: vonios procedūroms - atsipalaiduoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvus kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 900 g
Kaina: 8,80 Eur
Kur galima įsigyti: Notino

Ką žada gamintojas: Vonios druska Radox Muscle Relax padeda atsipalaiduoti ir pailsėti kasdienio maudymosi metu.

Charakteristika:
- regeneruoja odą
- drėkina ir švelnina
- turi atpalaiduojamąjį poveikį
- atpalaiduoja įsitempusius kūno raumenis

Kaip naudoti: berkite į šiltą vandenį ir leiskite ištirpti. Vandenyje išsiskirs visos svarbios ir gydomosios medžiagos.


Pakuotė. Man labai patinka didžiulės vonios priemonių pakuotės, nes na - tada kažkaip ir pasimėgauti spėji ir naudoji normaliais kiekiais, negalvodama, kad reiktų pataupyti. Plastikinis druskos maišas talpina beveik kilogramą vonios druskos! Tokio kiekio pakaks ilgesniam laikui. Maišelis tamsiai žalios spalvos, paprasto dizaino, puoštas brangiųjų akmenų ar marmuro raštais. Informacijos ant pakuotės pakankamai, kad žinotum, ko tikėtis iš produkto.

Kvapas vonios priemonėms yra pats svarbiausias aspektas. Vonios druska kvepia labai gaiviu, labai maloniu mėtiniu aromatu. Kvapas labai maloniai nuteikia uoslę, ramina mintis ir atpalaiduoja, vien uostant iš pakuotės.

Konsistencija vandenyje tirpios druskos granulės. Kas neįprasta šioje druskoje - ji drėgnos konsistencijos, limpanti prie pakuotės sienelių ir rankų.


Sudėtis: Maris Sal, Propylene Glycol, Parfum, Disodium EDTA, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Priemonės sudėtis nėra labai puiki: pagrindą sudaro jūros druska, po kurios sekan tirpiklis, konservantas, o likę ingredientai skirti maloniam aromatui sustiprinti ir palaikyti. Jos būtinos intensyviam kvapui, tad jau mieliau tie vidutinio saugumo ingredientai sudėtyje ir uoslę maloniai kutenantis kvapas, nei jokio kvapo ir mažai emocijų vonioje. Būtent kvapas yra esminis malonios vonios aspektas.

Druskos kristalai lengvai tirpsta vandenyje, o vonia greit prisipildo gaivaus, mintis atlapaiduojančio aromato. Priemonė vandens nenudažo jokia spalva, tačiau kvapas leidžia nesuklysti, kad kažkokia vonios priemonė naudota.


Ir iš ties būtent kvapas man padeda visiškai atsipalaiduoti. Šiltas vanduo ir druska atpalaiduoja įsitempusius raumenis ir mintis. Pamenu, po stovyklos tą pačią dieną daug tvarkiausi ir vakare prisipylus vonią, praktiškai užmigau šiltame, kvapniame vandenyje.  Druska man labai patinka - gamintojas žino, kaip sukurti intensyviai, maloniai kvepiančius vonios produktus, naudoja ne per daugiausiai ingredientų priemonės sudėtyse, o ir rinkoje, tai yra be abejonės, gardžiausiai, stipriausiai kvepiančios druskos. Man patinka - kiekviena vonia teikia džiaugsmo ir nekelia jokių abejonių dėl aromato intensyvumo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai