KOELF Rose Petal Satin Foot Mask Brightening & Firming - šviesinanti ir stangrinanti rožių žiedlapių lakštinė pėdų kaukė

Kaip jaučiasi jūsų pėdos? Po vasaros man norisi jomis intensyviau pasirūpinti, nes daug laksčiau basomis: pajūrio smėlis trynė padus, žolė kuteno kulnus, o ir šiaip stengiuosi šią vasarą pajusti žemę visu pėdų paviršiumi. Nors pėdas tepiau kremais ir lepinau nakties metu, tačiau papildomos priežiūros, kad ir baigiantis vasarai, man dar trūksta. Šį kart išbandžiau korėjietišką pėdų kaukę iš Koelf su rožėmis.


Produktas: KOELF Rose Petal Satin Foot Mask Brightening & Firming - šviesinanti ir stangrinanti rožių žiedlapių lakštinė pėdų kaukė
Gamintojas: "NS Retail" Co., Ltd. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: pėdų odai - drėkinti, suteikti švelnumo, didinti elastingumą, stiprinti nagus
Tinkamas tipas: sausai ir šiurkščiai odai
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai priemonės sudėtyje
Tūris: 1 pora/ 16 g
Kaina: 3,79 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Pėdų kaukė su rožių ekstraktu, kolagenu, alyvuogių aliejumi, argano aliejumi ir amino rūgščių komponentais, drėkina odą, didina elastingumą ir stiprina nagus. Išlygina šiurkščią ir sausą odą. Laikyti 15-20 min.


Pakuotė. Plastikinis, vienkartinis maišelis su labai mergaitišku dizainu: puoštas patraukliais rožių žiedlapių paveikslėliais. Kitoje pakuotės pusėje yra visa reikalinga informacija apie priemonę. Gal tik naudojimo instrukcijos man pritrūko, tačiau dizainas labai gražus ir maloniai nuteikia.

Ko jau ko, tačiau rasti pakuotėje raštuotas, tokiais pat rožių žiedais išmargintas, kojines tikrai nesitikėjau! Paprastai jos būna nuobodžiai baltos. Šiuo atveju, pamačius gėlėmis puoštas kojinaites, nusišypsojau - tad nuteikė iš ties maloniai.

Kvapas kvepia tikromis, gaiviomis, bulgariškomis rožėmis - tokį rožių aromatą mėgstu labiausiai. Nuteikia labai maloniai, o kadangi priemonę naudoju pėdoms, tai ir dėl kvapo visai neprieštarauju.

Konsistencija plastikinės kojinaitės, viduje dengtos plonu medvilnės lakšteliu. Kojinėse supilta veikliojo serumo.

Sudėtis: Water, Butylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Niacinamide, Stearic Acid, Sorbitan SesquioleateButyrospermum Parkii (Shea) Butter, Arginine, Carbomer, 1.2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Rosa Centifolia Flower Extract, Fragrance, Olea Europaea Fruit Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Magnolia Kobus Extract, Illicium Verum Fruit Extract, Citronellol, Adenosine, Disodium EDTA, Geraniol, Benzyl Benzoate, PanthenolHamamelis Virginiana Extract, Urea, Salicylic Acid, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Camellia Japinica Flower Extract, Octyldodecanol, Hydrogenated Lecithin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Hyaluronate, Ceramide NP, Natto Gum, Rosmaronus Officinalis Leaf Oil, Lysine, Histidine, Aspartic Acid, Threonine, Serine, Glutamic Acid, Proline, Glycine, Alanine, Valine, Methionine, Isoleucine, Leucine, Tyrosine, Phenylalanine, Cysteine, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Menta Arvensis Leaf Oil.


Poveikis. Pirmiausia noriu pasidžiaugti sudėtinėmis sudėtimis: priemonėje gausu odą drėkinančių, minkštinančių, kondicionuojančių, maitinančių, apsaugančių, šviesinančių, odą stangrinančių ingredientų. Sudėtyje yra keli vidutinio saugumo ingredientai, tačiau kadangi priemonę naudojame pėdų odai, pernelyg nesureikšminu, o ir tokių ingredientų vos keletas, tad jokios didesnės žalos daryti tikrai neturėtų.

Pėdų kaukę užsidėti buvo labai lengva - mano pėda 37 dydžio, tad man dar ir vietos pėdų kaukėje liko gerokai daug. Tačiau sakyčiau, kad kaukės labai standartinio dydžio, kad būtų patogu jas laikyti, papildomai užsiklijuoja lipdukas, kuris pakankamai suvežus, tvirtai užfiksuoja kaukes ant pėdų. Jaučiu, kaip ir įprasta tokioms kaukėms - drėgmę, vėsumą, o šiuo atveju dar ir išskirtinį, malonų rožių aromatą. 


Nuėmus pėdų kaukes pėdos drėgnos nuo serumo ir slidžios. Kadangi jaučiu, kad kojos šaltos, serumą bandau gerai įmasažuoti į odą ir dedu šiltas kojines, kad sušiltų. Koks poveikis? Tiesą pasakius esu labai maloniai nustebinta - mano pėdos švelnutės, sudrėkintos, pamaitintos ir jei kamuotų koks nors sausumas, ši kaukė lengvai su juo susitvarkytų. Nepasakyčiau, kad pėdų oda stangresnė, kaip žadėjo gamintojas ir apskritai, ar ant pėdų odos matosi koks nors stangrumas? Gal mano kojų oda dar pakanakamai stangri natūraliai, tad jokio didesnio skirtumo nepastebėjau, o va skaistumas ir šviesumas tikrai matomas.

Efektas man labai patiko - pamaitintos, švelnios, maloniai lygios pėdos; malonus kaukės aromatas, smagus dizainas ir gera sudėtis. Manau bandyti tikrai verta, ypač, kai norisi palepinti pėdų odą po visų vasaros lakstymų basomis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai