JUS & MIONSH "Bamboo" Soothing Gel - veido, kūno ir plaukų želė

Šiandien buvo labai faina diena - jau senai nebuvo tokio gero oro, tad lėkėm prie jūros. Žmonių daug, bet būdami vietiniai žinom paplūdimius, kur žmonių mažiau, tad ir ramybe spėjome pasimėgauti ir jūra. po audrų jūra išmetusi daug žolės, o juose ir smulkesnių gintaro gabalėlių. Kol vaikas kasė smėlio baseiną, aš pririnkau gerą saują stambesnių gabalėlių. Gintaro rinkimas man savotiška meditacija, namuose turiu indą su krūva per daugybę metų surinktų gabalėlių, tad beriu į jį. Laikas prie jūros slenka nepastebimai, tad grįžus namo dar kol visi nusiprausėm, apsiskalbėm, valgyti pasiruošėm ir vakaras spėjo ateiti, o aš - vėluoti su įrašu. Bandau taisytis ir rašau jums apie vasarišką produktą - veido, kūno ir plaukų želė, kuri turėtų padėti raminti odą po deginimosi, depiliacijos ar tiesiog suirzus.


Produktas: JUS & MIONSH "Bamboo" Soothing Gel - veido, kūno ir plaukų želė
Gamintojas: "ADEX COSMETICS & PHARMA". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: veido, kūno odai ir plaukams - drėkinti, gaivinti, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ramina odą
Labiausiai nepatiko: lipnumas
Tūris: 200 ml
Kaina: 5,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Veido, kūno ir plaukų želė. Daugiafunkcė priemonė drėkina ir atgaivina tiek odą, tiek plaukus. Želė suteikia odai švelnumo ir glotnumo, padeda palaikyti gerą odos būklę po depiliacijos, plaukelių šalinimo procedūros ir po deginimosi saulėje. Priemonę galima naudoti namų SPA procedūrų metu ir paplūdimyje.
Sudėtyje yra bambukų ekstrakto, vitaminų C, D ir B, aminorūgščių, mineralų, baltymų, antioksidantų, flavonoidų, alantoino, pantenolio-D. Sudėtyje yra 99% natūralios kilmės veikliųjų medžiagų.

Naudojimas:
Veido ir kūno priežiūra. Būtinu žele kiekiu tepkite švarią ir sausą odą. Palikite, kad įsigertų.
Plaukų priežiūra. Būtinu kiekiu tepkite sausus arba drėgnus plaukų galiukus. Nenuplaukite.


Pakuotė atrodo visai kaip bambuko stiebas! Ir būtent dėl to ši pakuotė patraukė mano dėmesį - plastiko buteliukas, aptrauktas plona išpiešta plastikine plėvele - atrodo patraukliai, gražiai ir sugundė įsigyti. Buteliukas atsikemša apačioje, tad dozuoti patogu ir paprasta ne tik namuose, bet ir gamtoje, paplūdimyje ar bet kur išvykus. Pakuotei jokių priekaištų neturiu.

Kvapas gana stiprus, kosmetinis. Man labiausiai primena šampūną. Aromatas gaivokas, tačiau nenatūralus ir nėra malonus - juk iš kūno (ar veido) priemonės nesitiki, kad jis kvepės šampūnu?

Konsistencija vidutinio tirštumo, gelinės tekstūros.


Sudėtis: Bambusa Vulgaris Extract, Glycerin, Polysorbate 20, Triethanolamine, Carbomer, Panthenol, Allantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Linalool, Citronellol, Hydroxycitronellal.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro bambukų ekstraktas ir glicerinas. Sudėtyje yra odą drėkinančių, švelninančių ir minkštinančių ingredientų. Tačiau tam, kad priemonė kvepėtų, priemonei naudota nemažai nesaugių kvepalų ingredientų.

Lengvos, gelinės tekstūros priemonė lengvai pasiskirsto ant odos ir greit susigeria. Tačiau... o dieve koks erzinantis lipnumas lieka ant odos ir gana ilgam. Man labai nepatinka lipnus odos paviršius, erzina kai ilgai negali rengtis, nes lauki, kol kažkaip susigers.... Tam ir renkuosi lengvas, gelines tekstūras, kad pasitepiau ir iš kart galėčiau rengtis. O čia... labiausiai erzinantis priemonės aspektas.

Gelis iš ties puikiai ramina odą, suteikia intensyvaus švelnumo, tačiau drėkinimo man labai, labai trūksta! Po saulės oda būna ne tik sudirgusi, bet ir išsausėjusi. Priemonėje lyg ir yra drėkiklių, tačiau jų odai nepakanka, drėkinimo per maža ir tai ne tik jaučiama, bet ir vizualiai matosi išsausėjusi oda! Deja, tačiau tik švelnumo efekto man nepakanka - drėkinimas yra būtinas!

Kadangi priemonė gausiai parfumuota ir drėkinimo trūksta, tai veidui net nebandau naudoti - paprasčiausiai pritrūktų poveikui. O dėl lipnumo plaukams naudoti irgi nenoriu, tad lieka kūno odai, ar tai po saulės ar tiesiog vasaros metu.

Aš suprantu, kad už priemonę mokėjau sąlyginai nedaug, tačiau man trūksta drėkinimo, man nepatinka kvėpikliai ir dėl aromato ir dėl sudėtinių dalių, eržino labai stiprus lipnumas. Nors pripažinsiu, kad odą tikrai ramina ir švelnumo suteikia, pakuotė faina ir kainuoja nedaug. Ar pirkti? Žinodama, koks šis produktas aš nepirkčiau - jau geriau sumokėti daugiau, bet turėti priemonę, kuri neerzintų nei lipnumu, nei sudėtimi, nei poveikiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų MISS SELENE nagų lakas Nr. 242.

Komentarai

  1. Reikės išbandyti, visą gyvenimą ieškau priemones naudoti po plaukelių šalinimo, nes oda būna lb sudirgusi, visą laiką gedijuosi šio efekto, nes akivaizdu, kad kojos buvo depiliuotos, skustos

    AtsakytiPanaikinti
  2. Rekomenduočiau pharma oil alavijų gelį - tiesiog puikus, jokio lipnumo nepalieka, sudėtis gera, be jokių ten Triethanolamine (mano nuomone, tikrai negeras ingredientas), drėkina, tinka kūnui ir plaukams, tepu juo išplovusi ir nusausinusi plaukus, efektas akivaizdus. Kaina juokinga, jei dar ir su nuolaida. Droge, atrodo dabar 3 eurai.
    PS: Atsakant į prieš tai komentarą, aš kojas depiliuoju ir skutu, anksčiau naudojau pigesnius skustuvus, pakeičiau į skustuvą su judančia galvute, 3 ašmenimis ir 2 drėkinimo juostelėmis - kojos švelnutėles, komfortas skutantis irgi nepalyginamas. Beje, galiu rekomenduoti Biodermos dušo aliejų - nerealus, ne be reikalo tiek gerų atsiliepimų apie jį, tinka idealiai ir skutantis.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Geras, kiek įdomių produktų! Būtinai isbandysiu, ačiū, kad pasidalinote apie skustuvą

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai pritariu merginai dėl skustuvo - pabandykite su drėkinamosiomis juostelėmis ir triašmenius. Aš naudoju Gillette Venus Breeze skustuvą ir galvutes - atrodo brangu, bet tokio skustuvo man pakanka ilgiau ir odos nėra sudirginę. Skutimuisi rekomenduočiau ne dušo želė ar skutimosi putas - išbandykite kūno aliejų arba plaukų kondicionierių - turėtų padėti mažiau sudirginti odą.

    http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2017/01/megstamiausias-kuno-plaukeliu-salinimo.html

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą