GOSH Boombastic Volume XXL ekstremalią apimtį suteikiantis blakstienų tušas "Black"

Jau kuris laikas naudoju, bandau ir jaukinuosi Gosh Boombastic blakstienų tušą, kurį įsigijau pasinaudodama Eurokos pasiūlymu, na žinote, perkant virš 20 Eur ir kažkokį, tą mėnesį numatytą dalyką, gali įsigyti ženkliai pigiau. Pasiūlymas tikrai geras, tačiau tik tuo atveju, jei to daikto tikrai reikia. Nereiktų pamiršti, kad ne viskas, kas siūloma su gera nuolaida, yra privaloma pirkti - dažnai tą primenu ir sau, nes oij kaip kai kurios akcijos - atrakcijos gundo. Blakstienų tušo lyg ir reikėjo, tačiau bandyti Gosh tušai iki šiol nelabai sužavėję, tad didelių lūkesčių neturėjau.


Produktas: GOSH Boombastic Volume XXL ekstremalią apimtį suteikiantis blakstienų tušas "Black"
Gamintojas: "GOSH Cosmetics". Pagaminta Danijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: riestų ir atskirtų blakstienų efektas
Labiausiai nepatiko: rezultatui pasiekti reikia įdėti daugiau pastangų
Tūris: 13 ml
Kaina: 13,89 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Kristiana, Kosmada

Ką žada gamintojas: Šis blakstienų tušas skirtas merginai, kuri siekia ilgų ir ekstremalios apimties blakstienų. Didžiulis blakstienų tušo šepetėlis atskiria ir padengia kiekvieną blakstieną. Jūsų blakstienos taps išskirtinai ilgos.


Pakuotė. Juoda, stora plastikinė tūbelė su ryškiai geltonu tušo pavadinimu. Pakuotės forma labai klasikinė, gausioje tušų pasiūloje gali atrodyti bemaž senoviškai, o galiausiai ir parduotuvės lentynoje mano dėmesio greičiausiai neatkreiptų. 

Silikoninis šepetėlis trumpais šereliais, galiukas užapvalintas, su šereliais galiuke, tad turėtų būti patogu pasiekti ir trumpesnes apatines blakstienas.

Kvapas vidutiniškas, nieko išskirtinio tušas neturi. Turi gana stiprų, blakstienų tušams būdingą kvapą.

Konsistencija šiek tiek tirštesnė, nei vidutiniškai. Pamenu, kad atidarius tikėjausi skystoko tušo, bet jis jau buvo šiek tiek tirštesnis.


Sudėtis: Aqua, Paraffin, Stearic Acid, CI 77499/ Iron Oxides, Cera Alba, Cera Carnauba/ Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cetyl Esters, Nylon-12, Cholesterol, CI 77007/ Ultramarines, Triethanolamine, Polybutene, Panthenol, Phenoxyethanol, Aminomethyl Propanediol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin.


Poveikis. Su blakstienų tušo sudėtimi viskas gerai, tad keliaujame prie kitų aspektų. Pirmiausia kas mane nustebino, kad tušas jau buvo šiek tiek tirštesnis, nei esu pratusi. Blakstienų tušas ištraukus šepetėlį gumuliukais apkimba šepetėlio šerelius labai netolygiai, todėl norint juo pasidažyti, kiekvieną kart, būtina apvalyti šepetėlį, kad pavyktų gražiai pasidažyti. Ir tai atrodo labai nereikšminga smulkmena, tačiau kai tai reikia daryti kiekvieną kart - erzina. Tačiau pasidžiaugsiu tuo, kad per kelis naudojimo mėnesius konsistencija praktiškai nesikeitė, tad greito išdžiūvimo problema čia negręsia.

Tušo šepetėlis iš ties patogus ir pamenu gal porą kartų su juo teko išsitepti per kelis naudojimo mėnesius, bet ir tuos kelis kartus dažiausi dar pilnai nepabudusi, tad tušo kaltinti nedrįstu. Trumpais šepetėlio šereliais patogu pasiekti ir trumpesnes blakstienas. Man Gosh formulės labai keistos - nei su vienu bandytu tušu nepavyksta lengvai išgauti norimo efekto - tepti tušą reikia daug kartų dirbant riešu, o pasiekti norimą rezultatą, tenka padirbėti šepetėliu. Ir tai būdinga ne tik šiam, bet ir kitiems Gosh tušams, jei lyginant su kokiu Loreal ar Maybelline, kur padengti greita ir paprasta, čia akivaizdžiai reikia daugiau pastangų.

Galiausiai pasidažyti man pavyko ir turiu pastebėti, kad jis šiek tiek pariečia blakstienas, atveria akį, suteikia žvilgsniui gražios išvaizdos. Tačiau gamintojas žadėjo ne parietimą, ne gražų atskyrimą, o maksimalią apimtį. Ir tos apimties daug čia nebuvo.. pasižiūrėjus į padažytas blakstienas, niekad nepasakytum, kad dažyta su apimties suteikiančiu tušu.


Boombastic blakstienų tušas nėra pats atspariausias. Man jis visai gerai atlaiko visą dieną netrupėdamas, tačiau kartais linkęs šiek tiek atsispausti ant viršutinio voko. Kaip detektyvė bandžiau išsiaiškinti kodėl ir man pavyko - blakstienų tušas ilgokai džiūva, o aš pasidažiusi visuomet skubu rengtis, šukuotis ir skubėti į darbus. Greičiausiai palaukus ilgiau tušas neatsispaustų, bet nėra tam laiko, tad atvykus į darbą pasivalau odą po antakiais ir dienos eigoje daugiau tokių siurprizų nebūna.

Tušas lengvai nusiplauna, tačiau likučiai linkę prilipti po akimis, tad nusiplauti vien tik vandeniu tikrai nepavyks, nors sunkiosios artilerijos makiažo valymui traukti tikrai nereikės. Nežinau koks tas tušas, greičiausiai vidutinis ir ne pats mėgstamiausias - gerai atrodo riestos ir atskirtos blakstienos, tačiau tokiam efektui reikia nemenkai padirbėti šepetėliu. O tai reiškia, kad rytais sugaištu daugiau laiko. Mylimiausių L'oreal tušų tikrai nepralenkia, bet naudoti galima.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai