NIVEA "Soft Rose" - lūpų balzamas su švelniu, rožiniu atspalviu

Mano lūpos labai išrankios balzamams, nes dauguma, na paprasčiausiai netinka. Ar jums pažįstamas jausmas, kai tepi kas dešimt minučių ir lūpoms vis trūksta ir trūksta drėgmės? Kai teplioji ir teplioji balzamu, priemonė senka, tačiau lūpų būklė vis tokia pat ir pagerėjimo nelabai matosi? Tai va, man taip būna su dauguma lūpoms skirtų priemonių, nepriklausomai nuo gamintojo pažadų. Gal tik kelios priemonės iš ties sugebėjo padėti, tačiau dauguma, na su dauguma va taip ir vargstu. 

Tikriausiai dėl šios priežasties nebandau labai daug skirtingų balzamų, stengiuosi visuomet turėti vieną riebesnį. Nepaisant to, smalsumas kosmetikos priemonėms, įskaitant ir lūpų balzamus, niekur nedingo, tad tikriausiai smalsumo vedama aš kažkada įsigijau Nivea lūpų balzamą, o šiandien noriu trumpai pasidalinti su jumis.


Produktas: NIVEA "Soft Rose" - lūpų balzamas su švelniu, rožiniu atspalviu
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: lūpų odai - drėkinti ir suteikti atspalvį
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: padengia lūpas apsaugine plėvele
Labiausiai nepatiko: konsistencija
Tūris: 4,8 g/ 5,5 ml
Kaina: 3,49 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima, Notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Rūpinkitės savo lūpomis ir pabrėžkite jų natūralų rausvuma su NIVEA® Soft Rosé! Unikali formulė akimirksniu ištirpsta ant lūpų ir drėkina jas 24 valandas. Mėgaukitės rausvomis ir maloniai švelniomis lūpomis visą dieną! Tinkamumas odai dermatologiškai patvirtintas.


Pakuotė. Plastikinis išsukamas korpusas su pastelinės rožinės spalvos dangteliu. Viskas labai paprasta - produktas išsisuka ir susisuka į pakuotės pagrindą - nieko neįprasto. Perkant balzamą dar buvo kartoninis lapelis su informacija apie priemonę, bet ją esu tikriausiai išmetusi lauk.

Kvapas švelnus, pudrinis, kreminis, lengvai saldus kosmetinis aromatas. 

Konsistencija kieta, tirpsta nuo kūno šilumos, tačiau tirpimas ant odos nėra itin lengvas, kaip būna su priemonėmis, sukurtomis sviestų ir aliejų pagrindu.

Sudėtis: Octyldodecanol, Ricinus Communis Seed Oil, Beeswax, Cocoglycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Castor Oil, Helianthus Annuus Seed Cera, Mica, Rosa Canina Fruit Oil, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Citronellol, Aroma, CI 77891, CI 15850, CI 77492.


Poveikis. Aš tikėjausi prastesnės priemonės sudėtis, tačiau papeikti galiu tik nesaugų konservantą, o visa kita sudėtyje visai neblogai, sakyčiau net ir gerai - yra šiek tiek drėkiklių ir daug odą minkštinančių ingredientų. Tačiau man nepatinka priemonės konsistencija - ji per kieta mano skoniui, ne taip lengvai tirpsta ant odos, trūksta minkštumo, kremiškumo. Aš mėgstu, kai balzamas tirpsta ant lūpų, kai priemonės konsistencija riebesnė. O čia to riebumo trūksta. 

Tik pasitepus balzamą lūpos atrodo padrėkintos, jaučiasi maloniau ir iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad iš ties puikiai maitins ir drėkins lūpas, rūpinsis jų oda. Tačiau tai yra tas variantas, kad balzamą reikia tepti kas keliolika minučių, jis padengia ant odos apsauginę plėvelę, bet giliau nesigeria, tad labai trūksta maitinimo, trūksta drėkinimo, trūksta odos kondicionavimo. Gamintojas sako, kad balzamas suteiks lūpoms rožinį atspalvį, tačiau tiesa ta, kad tas rausvas atspalvis toks švelnus, minimaliai matomas, kad net negalėčiau tvirtinti, kad šis balzamas su atspalviu.

Ne, tai vienas iš tų balzamų, kurie man nepatinka - tepi dažnai, maitina prastai, o poveikio lūpų odai mažoka. Ech, grįšiu prie mylimų lūpų priemonių, vėl ieškosiu riebesnių formulių, realaus maitinimo odai ir efekto, kuris nedingsta po kelių minučių. Deja, teko bandyti ne vieną Nivea lūpų balzamą ir didžioji dalis jų veikia iš ties prastokai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai