COSRX "Aloe" Soothing Sun Cream - apsauginis veido kremas nuo saulės su SPF 50+ PA+++

Veido priežiūroje yra tikriausiai tik trys esminiai priežiūros žingsniai ir nežinantiems, galiu priminti: 1. kruopštus valymas; 2. intensyvus drėkinimas; 3. atsakinga apsauga nuo saulės. Išrinkti tinkamą veido kremą su SPF yra sudėtingiau nei atrodo - turi ne tik greit susigerti, nepalikti balto šydo, neturėti lipnumo, nesukristi dienos eigoje, nenusigumuliuoti ir po makiažu gražiai atrodyti. Žodžiu, reikalavimų daugiau, nei galimybių, tad paieškos nėra tokios paprastos kaip atrodo. 
Šį kart aš išbandžiau Cosrx Aloe apsauginį veido kremą nuo saulės ir noriu įspūdžiais pasidalinti su jumis.


Produktas: COSRX "Aloe" Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ - apsauginis veido kremas nuo saulės su SPF 50+ PA+++
Gamintojas: "COSRX" Inc. Pagaminta Seoul, Korėja
Paskirtis: veido odai - saugoti nuo saulės, drėkinti, raminti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 50 ml
Kaina: 17,29 Eur
Kur galima įsigyti: AsianBlossom, Eurokos, Šokoladas Sielai, Drogas ir kt.

Ką žada gamintojas: Apsauginis veido kremas yra lengvos konsistencijos, greitai įsigeriantis ir neapsunkinantis odos. Tinka jautriai odai, apsaugo nuo raudonio, alavijai drėkina ir ramina odą. Nekemša porų, nepalieka balto pėdsako oda atrodo gaiviai. Formuoja apsauginį odos barjerą nuo žalingo aplinkos poveikio. Apsaugo nuo žalingų UVA ir UVB spindulių, bei nuo fotosenėjimo. Aukštas apsauginis faktorius SPF 50+ PA+++
Naudojimas: didelį priemonės kiekį paskirstyti ant veido, kaklo ir dekolte odos. Palaukti, kol įsigers. Toliau galima daryti makiažą.


Pakuotė. Cosrx kompanijos pakuotės turi savo puikiai atpažįstamą dizainą: tiek kartoninė dėžutė, tiek plastikinė tūbelė minimalistinio dizaino, su žalsvais atspalviais puošta etikete. Gražu, paprasta ir patrauklu. Plastikinė tūbelė pagaminta iš minkšto plastiko, su apačioje atkemšamu dangteliu - labai patogi dozuoti priemonę. Tik gal pati tūbelė galėtų būti kiek storesnė, nes pastačius trūksta stabilumo.

Kvapas. Gamintojas priemonės sudėtyje naudoja papildomus kvapus. Kremas kvepia gaiviu, kosmetiniu aromatu. Mano uoslei malonus, jaučiamas dengiant ant odos. Tačiau kartu su priemonėje esančiomis kvapiosiomis priemonėmis padidėja odos sudirgimo ir alergijų rizika, tad aš mieliau rinkčiausi bekvapį kremą.

Konsistencija vidutinio tirštumo, kreminės tekstūros. Jaučiasi šioks toks riebumas.


Sudėtis: Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Propylene Glycol, CyclopentasiloxanePhenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dicaprylyl Carbonate, Isoamyl P-Methoxycinnamate, Potassium Cetyl Phosphate, Alcohol, DimethiconeButylene Glycol, Glyceryl Stearate, Titanium Dioxide, C14-22 Alcohols, Polymethyl Methacrylate, Cetearyl AlcoholPeg-100 Stearate, Triethanolamine, Silica, Sodium Hydroxide, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, C12-20 Alkyl Glucoside, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Parfum, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aloe Arborescens Leaf Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Carbomer, Xanthan Gum, Limonene, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Linallol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Benzyl Alcohol, Citronellol, Benzyl Benzoate, Citral.


Poveikis. Iš pirmo žvilgsnio priemonės sudėtis man labai patiko, nors sudėtyje yra drėkiklių, odą kondicionuojančių medžiagų. Tačiau nemažai ir vidutinio saugumo produktų, kaip kad ne visai saugūs UV filtrai, sudėtyje yra silikono, kuris odos paviršiui suteiks švelnumo, tačiau tik tol, kol kremas yra ant veido odos. Visgi labiausiai apmaudu dėl sudėtyje esančio alkoholio - ilgai naudojant jis sausins, pažeis odos apsauginį barjerą, tad gali sukelti rimtesnių bėdų, nei tik išsausėjusi oda. Vien dėl šios priežasties žinau, kad kremo antrą kart nepirkčiau.

Kažką gamintojas daro labai gerai, nes priemonės konsistencija tiesiog tobula. Žinia, veido kremo nuo saulės reikia daug, kad produktas optimaliai apsaugotų odą. Ši priemonė, net ir padengta storesniu sluoksniu, lengvai susigeria ir nepalieka balto šydo ant veido odos. Ant sausos (turiu galvoje sausos odos tipą) odos kremas jaučiasi puikiai - jaučiama sunkesnė plėvelė, atrodo, kad kremas drėkina ir maitina odos paviršių. Ir nors pilnai susigerti užtrunka, bet pojūtis ant odos man patinka.

Dar labiau patinka tai, kad kremas visiškai nenusigumuliuoja nuo odos, nenusitrina ir dienos eigoje nesukrenta į veido poras. Kad ir kokį sunkesnį makiažą dengčiau ant veido odos, ar rinkčiausi kreminius, ar pudrinius produktus - makiažas su šiuo SFP kremu atrodo puikiai! Visi kremo aspektai man labai, labai patinka, bet priemonės nei antrą kart nekartosiu, nei galiu jums rekomenduoti - alkoholis sudėtyje yra rimta priežastis nepirkti ir nenaudoti tokių produktų ir visai nesvarbu, kad poveikiu, tekstūra ir išlikimu esu labai patenkinta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Šis kremas mano favoritas. Mhm, sudėtis so so, bet kiek kitų bebandžiau, net tokių, kurie itin matinį rezultatą siūlo, jie mane erzina lipnumu, sunkumu, o šis tiesiog tobulas pojučių prasme. Baigiu jau antrą, kartosiu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip, pritariu - pojūčiai tobuli, poveikis nepriekaištingas.
      Mane tik tas alkoholis gąsdina :)

      Panaikinti
  2. Man šis kremas 2022 vasaros hitas, dabar labiau patinka Beauty of Joseon

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą