RITUALS... "The Ritual of Mehr" spindinti parfumuota kūno ir plaukų dulksna su saldžiaisiais apelsinais ir kedro mediena

Kai kuriais etapais visai nebesinori tradicinių ilgiau išliekančių kvepalų; kartais nuo ilgai išliekančių kvapų pavargsta uoslė, retkarčiais mūsų pamėgtiems aromatams oras būna netinkamas (pvz. per sausas ir per karštas) arba tiesiog norisi kvepėti prieš užmiegant, bet standartinių kvepalų nesinori. Šiems tikslams aš mėgstu parfumuotas kūno dulksnas, kai įprasti aromatai slegia uoslė, kai norisi trumpalaikio kvapo ar tiesiog po dušo dar ant drėgnos odos kvėpiniesi mėgiama kūno dulksna. Per tinklaraščio rašymo metus esu jums parašiusi apie maždaug 20 parfumuotų dulksnų, nors aukso amžių tokio tipo produktai išgyveno mano paauglystės etapu, kai lyg ir nesi pasiruošęs kvepalams, bet kvėpintis jau norisi. Tuomet buteliukai keisdavo vienas kitą greičiau, nei spėdavau mirktelėti. Na o dabar? Dabar kartas nuo karto vis nusiperku vieną ar kitą butelaitį - šį kart mano rankose Rituals... parfumuota kūno dulksna iš The Ritual of Mehr linijos.


Produktas: RITUALS... "The Ritual of Mehr" spindinti parfumuota kūno ir plaukų dulksna su saldžiaisiais apelsinais ir kedro mediena
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Portugalijoje
Paskirtis: pakvėpinti kūno odą, plaukus ir namus
Labiausiai patiko: labai malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: sudėtinių dalių saugumas
Tūris: 50 ml
Kaina: 19,90 Eur
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse, Douglas

Ką žada gamintojas: Suteikite šviesos ir energijos savo sielai su Ritual of Mehr plaukų ir kūno dulksna. Pakvėpinkite plaukus, odą ir aplinką su elegantiškais saldžiųjų apelsinų ir kedro medienos kvepalais. Įkvėpkite pozityvumo ir energijos.
NAUDOJIMAS: purkškite ant plaukų, odos ar audinių. Vandens pagrindo formulė nepalieka dėmių ant tekstilės.

Sudėtis: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Propylene Glycol, Caprylic/ Capric Triglycerides, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Juniperus Virginiana (Cedar) Wood Oil, Glycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Mano nuomonė. Greičiausiai šį įrašą norisi pradėti nuo panegirikos kūno dulksnos buteliukui - ne dažnai kvepiantys kūno purškikliai būna patalpinti plastikinėse pakuotėse ir tik labai labai retais atvejais - stiklinėse. Žinoma, nešiotis tokią pakuotę nėra labai saugu, greičiausiai kur nors užkliuvus nesunku sudaužyti. Tačiau priemonės buteliukas rankose jaučiasi solidžiai, atrodo prabangiai ir elegantiškai.

Deja, bet parfumuotų produktų sudėtys dažniausiai nebūna geros - šis atvejis ne išimtis: sudėtyje daug vidutinio saugumo ir žalingų ingredientų. Niekada to nesureikšmindavau, kol nepavyko rasti vienos nepriekaištingos sudėties dulksnos (ČIA). Tad nors didelio dėmesio aromatų sudėtinėms dalims neskiriu, bet žinau, kad būna ir geriau.

Gamintojas sako, kad dulksna kvepia saldžiaisiais apelsinais ir kedro mediena. Toks apibūdinimas nėra pats tiksliausias apibūdinimas. Norisi kažko išsamesnio, kas padėtų suprasti kas čia per kvapas ir suvokti kodėl taip kvepia. Iš ties lyg ir užuodžiu sultingus, saldokus apelsinus, lyg ir jaučiasi mediena, bet... šitas kvapas yra tarsi šildantis saulės spinduliukas: sodrus ir kartu permatomas; citrusinis ir kartu saldus, medienos bazės, tačiau turi oro lengvumo. Primena ne šiuo metu vyraujančias karštas dienas, bet labiau tą vieną nedrąsų saulės spindulį, besiveržiantį į namus, tą patį pirmą, kuris ilgiau paspindėjęs iš ties šildo, suteikdamas ne tik šviesos, bet ir džiaugsmo. Kvapas man taip patinka, kad esu linkusi galvoti, jog jis - mano mylimiausias iš visų Rituals serijų - suteikia optimizmo, geros nuotaikos, nuteikia maloniai, suteikia džiugesio. Kvapas ant odos išlieka maždaug 1,5 val, o paskui jau vėl norisi kvėpintis.

Nepaisant trumpoko išlikimo, parfumuota kūno dulksna man labai, labai patinka. Lietingomis vasaros dienomis kvapas taip tobulai šildė kūną ir mintis, neleido į mintis įsileisti blogų emocijų, teikė džiaugsmo ir geros nuotaikos. Labai, labai patinka, tik gaila, kad kiekis visai nedidelis, tad nenuostabu, kad butelaitis bemaž ištuštėjęs ir greičiau, nei tikėčiausi. Ir gal nelabai žavi tas spindesys - pasipurškus oda sveikai švyti, tačiau jausmas, lyg būčiau aliejumi pasitepusi. Žinau, kad greičiausiai toks efektas patiks spindesį mėgstantiems, tačiau man tai mažiausiai sužavėjęs aspektas. Bet visa kita - tiesiog tobula,




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų MISS SELENE nagų lakas Nr. 242.

Komentarai

  1. Aš būtent dėl sudėties nebemegstu Rituals, kas liečia Rituals kvapą tai jis unikalus ir vargiai galima rasti produktų, kurie būtų tokie išskirtiniai. Mano mama pusę metų neisigydo delno odos infekcijos (lupasi oda), aš įtarimų kad infekcija paskatino jos taip mėgstamas Rituals indų ploviklis

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho! Na parfumo ingredientų gamintojas nevengia, bet jie niekuo nesiskiria nuo kitų gamintojų kvapiųjų medžiagų. Gal jūsų mamą alergizuoja kvapieji ingredientai? Bet tokiu atveju reiktų vengti iš viso kvapiklių ir kosmetikoje tokiu atveju, nes kontaktuojant su oda kils reakcijos. Bandykite stebėti, su laiku mama supras kam alergiška.
      Linkiu kuo spartesnio sveikimo!

      Panaikinti

Rašyti komentarą