NESTI DANTE "Emozioni in Toscana Aque Termali" muilas su terminių šaltinių vandeniu

Tikriausiai žinote, kad pats mylimiausias gabalinio muilo gamintojas man yra Nesti Dante - tiesiog dievinu jų kokybę, didelius gabalus, sudėtines dalis ir visuomet aiškią idėją - gaminti tradiciniu būdu, puoselėti Italijos kraštovaizdį, kultūrą ir tradicijas. Esu išbandžiusi iš ties labai daug jų muilų, tačiau man regis dabar, va dabar atradau patį mylimiausią aromatą.

Tad šiandien trumpas įrašas ir mano mylimiausio Nesti Dante aromato muilo apžvalga.


Produktas: NESTI DANTE "Emozioni in Toscana Aque Termali" muilas su terminių šaltinių vandeniu
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: visiškai neturiu priekaištų, jokių
Tūris: 250 g
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Hiperfarma ir kt.

Ką žada gamintojas: Terminių vandenų šaltiniia. Muilas primena apie senovės Romos grožį ir harmoniją. Jo tyras kvapas suteikia odai gyvybingumo, o terminio šaltinio vanduo nuramina. Prabangus muilas puoselėja odą ir suteikia atgaivą sielai. Natūralus muilas įvyniotas į įmantrų popierių, vaizduojantį Toskanos kraštovaizdžius.

Muilas ruošiamas pagal seną italų "Saponeria" virimo būdą. Gamybai naudojamos tik aukščiausios rūšies kruopščiai atrinktos žaliavos. 

Sudėtis: Sodium PalmateSodium Cocoate/ Sodium Palm kernelate, Aqua, Parfum, Glycerin, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pantetate, Sodium Chloride


Mano nuomonė. Paėmus bet kurį Nesti Dante muilą į rankas, visuomet akis ir rankas malonia džiugina tekstūruotas popierius ir išskirtinės pakuotės. Šiuo atveju popierius puoštas senoviška vonia iš terminių vandenų SPA. Nori nenori - nuteikia švarai ir maloniam gaivos kvapui. Žinoma, pakuočių dizainai yra skonio reikalas, bet šita (ir dauguma kompanijos pakuočių) man labai gražios. O be to, nenaudojamas joks plastikas, tad pabaigus muilą, pakuotę paprasta rūšiuoti ir perdirbti.

Man patinka tokie masyvūs, dideli muilo gabalai - nupirkai tokį, pasidėjai vonioje ir esi ilgesniam laikui ramus. Tokio muilo gabalo man ir vyrui pakanka apie porą mėnesių. O va vaikas dažniausiai naudoja skystą, tad dėl mažesnių rankų per daug nepergyvenu - tokį muilą jis naudoja retai. Vėl gi, įpročio reikalas, bet ugdymo įstaigose ir viešose vietose dominuoja skystas muilas, tad greičiausiai įprato.

Muilas puikiai putoja smulkiomis putomis, švariai prausia ir visiškai nesausina rankų odos. Šitas jau išbandyta - kad ir kiek kompanijos muilų bandau, jokio rankų sausumo niekuomet nebūna. Tačiau šį kart mane labiausiai džiugina aromatas: tikras prabangos ir SPA kvapas. Kvepia gaivia švara, kosmetika ir primena tuos mažus spa malonumus, procedūras ir kvapus, kuriuos kartas nuo karto sau leidi. Labai malonus, labai džiuginantis kvapas, kurį su mielu nori dar kartosiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai