ESSENCE "The dip Eyeliner" Waterproof - vandeniui atsparus akių pravedimas, juodas

 Naujos dekoratyvinės kosmetikos mano namuose beveik neliko, tik vieną kitą priemonę nusiperku, kai visai nebeturiu pasirinkimo. O šiaip kai namuose tos kosmetikos dar pilnos dėžutės ir visos pakampės, tai ir pirkti nematau jokio tikslo. O šiaip kažkas buvo prašęs parodyti rudenį ar tai šiuo metu naudojamą dekoratyvinę kosmetiką, tai jei būtų įdomu - duokit žinoti, parodysiu :)

Na, o kai ateina dekoratyvinės kosmetikos įrašo eilė, kelias dienas iki peržiūriu ką naudoju šiuo metu, apie ką dar nepasakojau, tas ir pasirodo bloge. Tarkim šiam kartui rinkausi tarp akių šešėlių paletės ir akių pravedimo - nugalėjo pastarasis.


Produktas: ESSENCE "The dip Eyeliner" Waterproof - vandeniui atsparus akių pravedimas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pigmentacija
Labiausiai nepatiko: aplikatorius
Tūris: 2,5 ml
Kaina: apie 4,49 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Akių pravedimas tvirtu, plonu galiuku itin tikslus dengiant ant vokų ir padeda nubrėžti tobulus linkius. Intensyviai pigmentuotas, ilgai išliekanti konsistencija ir atsparus vandeniui.


Pakuotė. Plastikinis indelis, į viršų siaurėjančia forma ir atsukamu dangteliu. Tokios formos indeliuose pravedimus dažniausiai naudojau mokyklos laikais, tad man ši priemonės forma labai asocijuojasi su klasikine ir tradicine forma.

Po atsukamu dangteliu slepiasi trumpas kotelis ant kurio tvirtas, menkai lankstus kempinėlės formos aplikatorius. Man labiausiai patinka lengvai judesiui pasiduodantys, lengvai valdomi nuo menkiausio judesio. Šis aplikatorius man nepatinka - labai trūksta daugiau kontrolės.

Kvapas natūralus, neutralus, bekvapis.

Konsistencija skysta.


Sudėtis: AQUA, ALCOHOL DENAT., STYRENE/ ACRYLATES/ AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM POLYMETHACRYLATE, SILICA, SORBITOL, TOCOPHEROL, C12-15 ALKYL BENZOATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, XANTHAN GUM, AMMONIUM HYDROXIDE, POLYMETHYL METHACRYLATE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).  


Poveikis. Apie dekoratyvinės kosmetikos sudėtines dalis per daug nekalbu, bet šiandien noriu pabambėti. Rimtai, mane žiauriai erzina, kad priemonės sudėtyje naudojamas alkoholis ir dar ne bet kur, o pačiam pagrinde. O ką - šliukštelim vandens, tiek pat alkoholio, o visa kita tik priedai! Tai aišku, kad nuolat naudojant tokią priemonę ne tik naudos, bet ir žalos galima pasidaryti. Kadangi mano akių vokų oda jautri - aš labai dėl to alkoholio nerimauju... Man labai nepatinka...

Jau minėjau, kad man nepatinka tvirtas, mažai lankstus aplikatorius. Su juo labai, labai sunku nubrėžti tiesias ar lengvas, tikslias linijas. O jei dar ranka bent kiek dreba - pasidažyti tiesiog neįmanoma! Labai erzina šis aplikatorius - man patinka lanksčios plunksnelės, valdomos nuo menkiausio rankos judesio. O tokius tvirtus turi laikyti tam tikrai kryptimi, brėžti tiksliai ir griežtai laikant... Erzina ir labai nepatinka - labai sunku naudotis ir čia jau reikia didelio įgudimo ir aukšto rankos įvaldymo lygio.


Skystas akių pravedimas intensyviai pigmentuotas, jei jau pavyksta nutaikyti tiesią liniją, tai iš karto ji bus ryški, intensyvi ir puikiai matoma. Džiūvant ant odos linija neskilinėja ir puikiai išlieka visą dieną. Tačiau... aha, gamintojas sakė, kad bus atsparus vandeniui. Tai iš ties nėra atsparūs, nes sudrėkinus vandeniu nusivalo ir didelių pastangų nereikia. Tad gal gamintojas turėjo galvoje, kad atsparesnis, tačiau tikrai ne vandeniui atsparus!

Ir visgi, man šitas skystas pravedimas nepatinka: erzina aplikatorius, nubrėžti gražias linijas vargstu iki begalybės, o jei ranka dreba, geriau pamiršti šį pavedimą iš viso. O kur dar sudėtyje alkoholis! Essence turi ženkliai geresnių skystų pravedimų - nepatariu su šituo vargti - prastokas, sudėtingas valdyti ir mano lūkesčių nepateisino.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai